Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ładna kobietka z kafeteri

Poszukuję kandydata na męża - PILNE!

Polecane posty

Gość Nikotynoadeninowy
Słuchaj no, Poszukująca. Jestem oficerem rezerwy wiem, co i jak należ w towarzystwie ciotki-generałowej. Śmiało mnie możesz zabrać, ciotunia będzie zachwycona. Poza tym, skoro już ustaliliśmy, że mam być Twoim małżonkiem, nie można mi zarzucić braku gotowości.

Kandydaci, rozdzielcie się, bo zwariuję z nadmiaru (a cały czas cierpię na niedomiar!) Do Cioci Generałowej zostać zakwalifikowanym na imieniny jest niełatwo, musi kandydat najpierw przejśc maleńką musztrę u mojego boku - przeprawa z moją rodzinką nie jest prosta i wymaga dużo zimnej krwi, nie polecam, straciłabym kadydata. Poległy nad serniczkiem przy drugim celnym strzale Generałowej ;) Sama się stresuję, choć powinnam mieć to obcykane od lat.

Gość Nikotynoadeninowy
Posłuchaj no, koleżanko. Coś mi się wydaje, że Ty się ze mną droczysz. Poszukujesz pilnie kandydata na małżonka, a gdy ten już Ci się trafił, zaczynasz się wymawiać ciocituchną oraz rodzinką. Jak sobie wyobrażasz nasz związek, skoro twierdzisz, że nie dam sobie ze wszystkim rady?

Gość Nikotynoadeninowy
Piszę kolejny raz - szkoda czasu. Przed nami intrygujący łikend. Po co go marnować?

Gość Nikotynoadeninowy
To przejdzie. Ja nie nastawiam się na łatwe przygody. Mnie interesują jedynie poważne związki.

Gość Nikotynoadeninowy
taka ładna kobietka z kafeteri załozyłem sobie GG 13821449

Gość Nikotynoadeninowy
ok bede czekał:) i zadnych numerów nie planuje. buziaki:)

Gość Nikotynoadeninowy
Tylko że to nie jest mój numer, ja nie posiadam gg. To jest numer podszywu.

Gość Nikotynoadeninowy
Teraz to był podszyw.

Szukanie, jeżeli tak to zrozumiałeś to ja się postaram :-) pierwotnie miało być "nie będę" Cię zaczepiać :-)

pola ten temat zaczyna być niebezpieczny;) Ja też nie używam gg:) Za to mam swój co prawda "używany" topik, ale przynajmniej tytuł nie brzmi tak desperacko jak ten tutaj. Widzisz jak bardzo dbam o twój image?:)