Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Inny niż wszyscy.

Polecane posty

ja na fotach tak sobie wychodzę - jakos tak smutno i bez emocji... poza tym twarz mi dziwnie wychodzi - serio

komiczne- bo ty nie twarz powinieneś fotogrfować i przesyłac ;) .to apropo wątku o słoniach........

wczoraj skorzystałam z komunikacji miejskiej, siedziałam naprzeciwko takiego pieknego faceta, jeso, jak on miał ręce wyrzeźbione, bezczelnie rozbierałam go wzrokiem, ale co tam, jestem mamuśka, mam prawo sobie popodziwiać:D

bosz jak wygląda piękny facet???? ech pośladki pięknie wyrzeźbione rozumiem ale ręce??

ike jakbys widziała ten biceps, naramienne noooo i truceps tez miał boski- jak wysiadal to taką bezczelną obcinkę zrobiłam tyłu, że aż się teraz rumienię:) piękni ci faceci:D

komiczne jak sie nazywają te mięśnie biegnace od nadgarsta do łokcia bo zapomniałam?- te to dopiero na mnie działają:>

ten biceps powiadasz........... nooo to zmieni postać rzeczy??? a czy klate miał owłosioną i czy duże stopy miał- jak tak to biorę

ike, nie wiem czy klatka owłosiona bo miał co prawda wystarczająco obcisła koszulkę, by widzieć boską rzeźbe, ale niewystarczająco rozpieta:> na stopy tez nie patrzyłam- to nie m.oj fetysz:)

całokształ składa się z części składowych- to ogiczne że trzeba te częsci poznać

toż mówiłaś że rozebrałaś go wzrokiem:P to chyba wiesz ??:D

komiczne- 46-47;) ale twoje są całkiem oki;) mój mąż ma 42- nie wiem jak to się stało- może dlatego, że jak się poznaliśmy to zapomniałam spojrzeć na nogi bo byłam zajeta innymi częściami składowymi:D komiczne;) a klate owłosioną masz??;)

klata wystarczy;) chociaż lubię jeszcze wlosy nad pupą cholera lubię mocno owłosionych dlatego wzielam sobie męża nieowłosionego.........

doprawdy- nie wykręcaj się -polak chce to potrafi