Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniulek

ładna cera

Polecane posty

Gość Aniulek

Witam. Mam odwieczny problem z cerą. Poszarzała, z przebarwieniami i z tendencją do trądziku. Probowałam róznych specyfików.. Prosze doradzcie za pomocą jakich tabletek można poprawić " od wewnątrz" kondycję mojej cery...

Gość tylko krem NIWEA

Wszystkie skrzypowity, skrzypy, itp. I jeszcze te regulujące gospodarkę wodną... Capivit coś tam :P

Gość sibi
oczyść organizm to i cera skorzysta

Gość amazing bee
CeraNova, taki preparacik z wyciągiem z bratka+witaminy i makro- mikroelementy :)

Gość sibi
na cerę dobre wit to :b complex i cynk

Gość gagagagahajaldjdc
przecieraj twarz moczem ja to robie raz na kilka tygodni rano, potem tego samego dnia smaruje twarz brevoxylem, a następnego dnia wstaję z gładka buzią :) w pozostałe dni wystarcza zwykły tonik ale moja cera sie przetłuszcza zdeczka ;/

Gość sibi
preparaty ze skrzypem itp to efekt stosowania widać po 2 ,3 miesiacach wiec się nie zniechecaj jak po miesiacu nic nie zauważysz,ja pije herbatke vitaxa sekret piękna zawiera dużo ziółek dobrych dla naszej cery np.zielona herbata,bratek,pokrzywa,skrzyp,mniszek,rumianek,mieszanka ta oczyszcza cere

Gość Aniulek
A co sadzicie o takim preparacie jak SILICA?

stosuję brevoxyl i pomaga, ale smaruję nim buzię góra dwa, trzy dni pod rząd fraz dziennie, inaczej się łuszczy :O

Gość Aniulek
mam bardzo wrazliwa cere wiec nie wiem czy ten brevoxyl nie bylby dla mnie za silny. Jak kiedys uzywalam benzacne to strasznie luszczyla mi sie skora... I zostawaly mi tez brzydkie blizny...