Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka23

praca magisterska

Polecane posty

Witam! Jestem na etapie pisania pracy magisterskiej. Napisałam już trzy rozdziały i został mi jeszcze czwarty, najgorszy bo praktyczny. Piszę na temat motywowania pracowników. Czy ktoś może pisał na podobny temat i udzieliłby mi wskazówek jak napisac ten rozdział?

Gość nawet gdyby obniżył to
moja koleżanka pisała ale praca typowo teoretyczna daj spis treści to coś ci pdpowiem

nie

Gość nie brakuje jak widać
debili na tym świecie :O (to odnośnie tego powyżej). A masz jakąś konkretną firmę wybraną na podstawie której piszesz?

badania na podstawie ankiety?

tak może to być np ankieta lub też np rozmowa z właścicielem firmy. Podaje w skrócie moj spis treści: Rozdział I Istota i pojęcie motywacji i motywowania Teorie motywacji Narzędzia motywowania Modele motywowania Rozdział II Płacowe narzedzia motywowania System wynagrodzeń Rozdział III Pozapłacowe np. Szkolenia, samochód służbowy Rozdział IV praktyczny

wydaje mi się że lepiej to zrobić w formy ankiety do pracowników..bo to oni to najlepiej ocenią..ewentualnie porównanie zdania z właścicielem wyżej podałam link do jakieś ankiety w twoim temacie..

na koniec porównań płacowe z pozapłacowymi i będzie dobrze.. jeśli chcesz to napisz do mnie to jeszcze coś ci podpowiem: atena_1984@o2.pl

Gość serduszko30r
To może mi ktoś podpowie jak napisać IV rozdział pracy magisterskiej. Jej temat to "Planowanie i kontrola kosztów pracy jako element zarządzania zasobami ludzkimi na przykładzie firmy ...". W części teoretycznej opisałam koszty pracy oraz controlling personalny, który jest powiązany z tymi kosztami. No i teraz nie wiem jak przeprowadzić badanie kosztów pracy oraz ich analizę. Muszę to także powiązać z opisanym wcześniej controllingiem personalnym. Proszę o pomoc.

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl

Gość gość
Oferuję pomoc, redakcję i pisanie prac magisterskich, licencjackich, wg standardów uczelni. RÓWNIEŻ PRACĘ BADAWCZE .Posiadam 10-letnie doświadczenie w pisaniu prac, co pozwala mi właściwie podejść do każdego tematu i problemu naukowego. Pomagam w skonstruowaniu planów do prac, zebraniu literatury, opracowaniu badań. Wykonuję korekty gotowych prac oraz pomagam w dokończeniu już rozpoczętych. Realizuję zlecenia z zakresu medycyny, dietetyki, psychologii i zarządzania. Oferuję wygodny i sprawny system współpracy, Moją pomoc cechuje indywidualne podejście do każdego zagadnienia, jak również zrealizowanie go terminowo i na wysokim poziomie naukowym. Kontakt ze mną pod adresem e mail: martamorawska13@wp.pl

Gość gość
Oferuję pomoc, redakcję i pisanie prac magisterskich, licencjackich, wg standardów uczelni. RÓWNIEŻ PRACĘ BADAWCZE .Posiadam 10-letnie doświadczenie w pisaniu prac, co pozwala mi właściwie podejść do każdego tematu i problemu naukowego. Pomagam w skonstruowaniu planów do prac, zebraniu literatury, opracowaniu badań. Wykonuję korekty gotowych prac oraz pomagam w dokończeniu już rozpoczętych. Realizuję zlecenia z zakresu medycyny, dietetyki, psychologii i zarządzania. Oferuję wygodny i sprawny system współpracy, Moją pomoc cechuje indywidualne podejście do każdego zagadnienia, jak również zrealizowanie go terminowo i na wysokim poziomie naukowym. Kontakt ze mną pod adresem e mail: martamorawska13@wp.pl

Gość gość
Bardzo dobra firma jaką polecam to www.redagowanie-sos.pl Terminy trzymają przynajmniej u mnie tak było i bez plagiatu.Super i polecam