Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość light_light

BLADOSC.

Polecane posty

Gość light_light

kto sie nie opala? kogo nie kreci wcale wielogodzinne wylegiwanie sie na sloncu, wiosenny stres 'ze bedzie sie bladym na plazy' polaczony z chodzeniem na solarka? i wszystkie te bronzery... ja nikogo nie krytykuje:) przeciez mnoswto ludzi relaksuje sie lezac na sloneczku i piekac sie... ale mi sie osobiscie podoba bardzo jasna, wrecz porcelanowa karnacja. jest zdrowsza, mlodsza, bardziej promienna, gladka... taka ach:P zreszta upal mnie meczy a na sloncu dostaje jakis zawrotow nawet jak leze:) wole zime... sa tacy ktorzy cenia sobie blada jasniutenka cere?

Gość nxbcoliashdvcfkiasdnhvmcansd
Ja! :D Chociaż muszę trochę na brzoskwinkę :) bo tak całkiem blado to przesada :)

Gość dqwde
blade dziewczyny wolniej sie starzaja, mlodziej wygladaja

Gość jestem blada i lubie to
i jak mlodo wygladam dzieki temu :) slonce naprawde szkodzi i sprawia, ze skora szybciej sie starzeje.

blada jak mąka jest nieapetyczne i pogrubia.Nie trzeba być strzaskanym na brąz, należy się chociaż troszkę przyrumienić.3,4 dni po godzince na słońcu wystarczą i żeby się nie męczyć trzeba sobie nalać zwykłej wody do plastikowej butelki i skrapiać się, twarz, wtedy słońce szybciej i piękniej przyrumieni.