Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

profesorek

Jaka muzyka do sexu ?? jaka do pobudzenia.. a jaka do zaśnięcia ?

Polecane posty

macie może jakieś propozycje? Jutro organizuję bardzo romantyczny wieczór dla mojej Kobiety, najpierw kolacyjka, potem nie wiem jeszcze co.. potem Martini Rose w łóżeczku. A jaka muzyka do tego? miłosna? znacie jakieś piosenki? najlepiej taki repertuar żeby pobudzał coraz gwałtowniej a w szczytowym momencie już coraz szybciej ( sex ) Na koniec wolniej.. aż do zaśnięcia... a rano na obudzenie.. Jeden krótki dzień.. ruszcie głową, pomóżcie.

Gość jutro Ci przejdzie
:P

Gość też tak mam.
myślę, że coś z repertuaru Portishead się przyda. ale musisz sobie sam przesłuchać parę kawałków, żeby stwierdzić, czy będzie Wam odpowiadać. ale to tak bardziej na początek, albo właśnie na koniec do zaśniecia :)

Gość
Zależy jakie tempo machania dupą wytrzymasz. Jeśli masz słabe serce proponuję marsza pogrzebowego :P

Gość poproś Rubika
może specjalnie dla ciebie skomponuje jakiś porywający utwór ale licz sie z tym że w trakcie bedziecie musieli klaskać. :classic_cool:

profesorek - trodno mi powiedziec... ja mam w zmieniarce w samochodzie... pochodzi z płyty The Triumph Of Steel

Gość hhehhehe
:D:D:D to bylo dobre

tylko ze to jest rockowe, nie wiem czy moja będzie to lubieć.. , wole coś w stylu Portishead - to mi sie podoba , ale myslalem tez o jakichs polskich - farba - chce tu zostać, coś takiego budującego na sercu.

Ja przy tym zawsze odlatuje i obojętne w jakiej kolejności. Podczas i tak sie nie zastanawiasz co tam w tle leci tak jest gorrrąco :) 1. Natasha Bedingfield - Chasing Cars (Live Lounge: Snow Patrol cover) (4:07) 2. Susie Suh - Light on My Shoulder (4:22) 3. Amanda Marshall - Let It Rain (4:29) 4. Bryan Adams - Don\'t Let Go (With Sarah McLachlan) (4:02) 5. Dire Straits - Brothers In Arms (4:50) 6. Extreme - More Than Words (5:37) 7. John Mayer - Belief (4:02) 8. John Mayer - Your Body Is a Wonderland (4:08) 9. Gavin DeGraw - Follow Through (4:02) 10. Gavin De Graw - Belief (3:01) 11. Goo Goo Dolls - Iris (4:51) 12. Joseph Arthur - In the Sun (5:36) 13. Lifehouse - Everything (6:07) 14. Live - Live - Lightning Crashes (5:25) 15. Massive Attack & Portishead - Teardrop (5:24) 16. Massive Attack - Unfinished Symphony (5:20) 17. Massive Attack & Terry Callier - Live With Me (4:51) 18. Portishead - Roads (5:05) 19. -Ray LaMontagne - Trouble-A Lot Like Love Soundtrack (4:00) 20. Sinead O\'Connor - Nothing Compares To You (5:07) 21. staind - Staind - Epiphany (Unplugged acoustic) (4:36) 22. Staind - Outside (4:49) 23. The Feeling - Rose (4:17) 24. Muse - Starlight (3:59) 25. The Fray - How To Save A Life (4:23) 26. Embrace - Nature\'s Law (3:55) 27. Timbaland Feat. One Republic - Apologize (3:04) 28. U2 - One (4:36) 29. U2 - With or Without You (4:56) 30. Prince - Purple Rain (8:40) 31. Keane - She Has No Time (5:45) 32. Keane - A Bad Dream (5:06) 33. Eurythmics - Miracle Of Love (4:36) 34. Glen Hansard & Marketa Irglova - When Your Mind\'s Made Up (3:38) 35. Syntax - Pride (6:17) 36. Lenny Kravitz - Again (3:48) 37. Bush - Comedown (Acoustic) (4:20) 38. Bleachin - Peakin\' (3:34) 39. Bush - Comedown (5:25) 40. Damien Rice - The Blower\'s Daughter (4:44) 41. Damien Rice - Cold Water (4:59)

Profesorek - po 28 minutach laska powinna byc po 2-3 orgaźmie i nie miec juz sily na wiecej... Ty zreszta tez.... Jesli jest ib=naczej, to pomysl nad tym, co źle robisz

A co to jest farba??? Polecam tez niektore kawałki Samaela :P Albo Burzum Zwlaszcza Into the pentagram, tego pierwszego, jest bardzo nastrojowy

wiem wiem :) ale uwierz mi wejdź w tego linka którego podesłałam a odpłyniesz, GWARANTUJE

Gość taaaa jasne
tylko nie farba i tym podobne polskie utwory:P

Gość
komiczne => sił męskich od whiskey i cygar ubywa? :P

igaquana Fajne. a wszystkie są takie powolne jak ta? tzn w takim samym tempie.. poczatek wolny , koniec szybki,? a ta lista jest jakoś szczególnie dobrana, ze musi byc od poczatku do konca tak poukladane?