Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Butterfly effect

Butterfly effect!!!

Polecane posty

Gość Butterfly effect

Co sądzicie o osobach, które przeszły istną metamorfozę podobną do motyla? Były poczwarkami a teraz są pięknymi motylami. Ostatnio spotkałam koleżankę z podstawówki. Zawsze była brzydka, gruba, obgryzała paznokcie, często jej dokuczano, włosy zawsze miała związane i była kujonem. A teraz jak ją zobaczyłam to dobrze, że siedziałem. Szczuplutka, niebotyczne nogi, długie czarne włosy (zawsze takie miała), śniada cera, piękny uśmiech, sukienka podkreślająca figurę, emanująca seksapilem. Obok takich kobiet nie przechodzi się obojętnie. Normalnie nie mogłem uwierzyć, że tak się zmieniła. Jest boska po prostu. Mogę tylko tyle powiedziweć,że jej normalnie zazdroszę:( Pewnie jeszcze ma super faceta, chyba zaczynam wierzyć w bajki o brzydkim kaczątku:(

Gość jako*taka*ona
a c o ty ludzi po wyladzie tylko oceniasz?:O

Gość lalusia taka
jestem taka jak dziwczyna z twojego opisu, i szczerze mowiac, czuje sie jzajebiscie ze to sie odbylo w takeijkolejnosci a ie odwrotnie, z labedzia w brzydkie kaczatko:)

Gość ona się uczyła dostała na
dobre studia, znalazła przyjaciół, zarobiła kasę na ciuchy kosmetyki, zrobi karierę a ty tylko chlałeś z kumplami w krzakach i przegrałaś życie :classic_cool:

Gość brzydkie kaczątko to ja
Ja dążę do takiego celu. Zawsze byłam gruba, miałam wąskie grono znajomych, obmawiano mnie za plecami przez calą podstawówkę i szkołę średnią. Ważyłam ponad 85kg :( Taka szara, zakompleksiona brzydula. A teraz schudłam, ważę niecałe 60kg, mam jędrne ciałko, zapuściłam włosy i oddałam w ręce dobrego fryzjera. Mam super fryzurkę na długich czarnych włosach. Zmieniałm styl ubierania, odważyłam się założyć spódnicę, dopasowaną bluzke, buty na obcasie, do tego doszedł lekki krok, uśmiech na twarzy i ten widok "starych znajomych" jest bezcenny :D O byłych kolgach nie wspominam - żal im tyłki sciska :D Moge powiedzieć że czuję się zajebiście. Podobam się facetom, zawsze jakiś mnie przepusza na przejściu, uśmiechają się do mnie, gwiżdzą :) Skończyłam studia, jadę na wakacje za granicę, aby odpoczywać a nie na zmywak... Ehh kocham życie :)

Gość new women new live
brzydkie kaczatko to ja-----> uwielbiam cie:) mamy podoban przeszlosc, przykjaciół mialam sztuk dwie, ktorzy byli zawszemoimi przyjaciolmi i beda nim zawsze:) a reszta, szczerze mowiac mnie nie lubila, na dodatek nie dosc ze bylam gruba to noislam okulaty i beznadziejnei sie ubeiralam, a teraz...... :classic_cool: nikt mi nie powie ze wygladam jak beczka kapusty :-) zycie jest cudowne, mam swietnego chlopaka, calkiem niezle studia( do tego bylam kiedys kujonem-mialam duzo czasu an nauke:)) i wyszlo mi wszystko na dobre:classic_cool: lubie zycie, nom, terza tylko troche czasu nie wiele mam dla siebie;;>nauki mnóstwo bo sesja w pelni.... apotem wakacje:)