Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

airis

despotyczny mąż -pomóżcie

Polecane posty

hm..... to właściwie nie jest moja historia ,tylko osoby bardzo mi bliskiej. Długo oczekiwana pierwsza prawdziwa miłość , cudowne miesiące spędzane razem , zupełnie przesłonięty świat drugą osobą , po kilku miesiącach ślub za następnych kilka dziecko.... i jakby coś prysnęło. Mąż wraca do domu ,nie zajmuje się ani zoną , ani dzieckiem , najchętniej śpi po pracy i przygotowanym przez żonę obiedzie , a potem znowu pracuje mimo tego że wcale nie musi... Żona ciągle przebywa z dzieckiem i nawet mąż utrudnia jej spotkania z przyjaciółmi.Sam za to korzysta z życia i wychodzi sam , bez żony na różne imprezy. ech... i nawet zarzuca żonie że jest złą matką ... bo chce spotkać się ze swoimi przyjaciółkami , czy pojechać na ślub jednej z nich. Mąż odmawia, nie zgadza się \"dla dobra dziecka\" ... Nie wiem jak mam pomóc mojej przyjaciółce... Jak sprawić by jeszcze niedawno ukochany mąż zachowywał się jak kiedyś,żeby choć trochę okazywał zrozumienia i miłości...żeby nie był despotą . pomóżcie

jeśli ktoś z was ma podobne problemy może coś razem wymyślimy?

tak wymyslimy. niech spakuje rzeczy swoje i dizecka i zniknie mu z oczu na tydzien. moze mu sie cos przestawi w mozgu, o ile takowy w ogole posiada. Milosc miloscia, ale slub po paru miesiacach znajomosci to chyba glupota, choc nie chce uogolniac.

Gość 13 luty
Mammy 21 wiek, a srasz tak samo jak nasi przodkowie 20 000 lattemu. Pewne rzeczy są jak dogmat. Miejsce kobiety jest przy garach.

Gość piekny tekst
wbrew pozorom

Gość piekny tekst
pewnie to lubi

Gość jeżeli nawet
kobieta nie jest niczyją niewolnicą, a już na pewno nie takiego fagasa jak on. Dziecko umiał zrobić, ale zająć się już nie potrafi. Powinna się postawić, zbuntuj ją, niech powie dziś wychodzę ja a ty zostajesz w domu z dziećmi a może on ją bije ????????????

Gość mloda sluzba zdrowia
moim zdaniem udowodnic mezowi ze sie nie jest zaleznym od niego, ze zona sama tez przetrwa. nie mowie od razuo rozwodzie bo tak najlatwiej ale mozliwe ze to go troche otrzezwi bo najcxzesciej doceniamy cos jak juz to stracimy lub istnieje realna szansa. ona moze byc po prostu za dobra (w druga str tez to dziala) i gosc uwaza ze mu wszystko wolno

Gość piekny tekst
leje ja bacikiem ze skory weza lepsze warunki hehe