Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem a ty

Jaki jest sens życia ?

Polecane posty

Gość Nie wiem a ty

Tak ostatnio się zastanawiałam i nic nie wymyśliłam :(

Gość nie ma sęsu

Gość Nie wiem a ty
Wydaje mi się, że ja nie mam...

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
moje dziecko i patrzenie na jej dorastanie, zwłaszcza ostatnie wydarzenie czyli agat mróz jej sensem było życie same w sobie i dziecko. jak się o tej tragedii dowiedziaalm przestałam się zatruwać bzdurami typu ''nie mam się w co ubrać'' albo '' musiałąbym zrzucic pare kilo'' to jakieś idiotyzmy zatruwające życie i jego wartości jak miłość, macierzyństwo, rodzina. to tak w skrócie bo esej bym mogła napisać o wartościach jakie powinny królować w naszym życiu.

Gość kcdlsss
tutaj tez go nie ma

Gość Nie wiem a ty
no właśnie, tylko, że ja mam 18 lat i nie wiem jaki jest ten sens życia :( nie mam żadnych większych problemów a takie mam myśli.

Gość Nie wiem a ty
heh widziałam już to

w takim wieku to się żyje dla przyjaciół, szkoły, rodziny, imprez i codzienności bo twoje życie dopiero się zaczyna i priorytety same przyjdą. Jak ja bym chciała mieć znów 18 lat :) :) :) uśmiechnij się. idź na impreze i i pogadaj ze znajomymi o ''pierdołach'' . Zyj pełną piersią i reszta przyjdzie sama. A jak się bardzo nudzisz w domu to wejdź na pudelka zawsze można się pośmiać z głupoty dziennikarzy ;)

Gość Nie wiem a ty
Dla przyjaciół-- hmm nie mam przyjaciół- mam tylko przyjaciela- mojego chłopaka. Rodzina- też jej nie mam, mama mieszka za granicą- tata mieszka 300 km ode mnie. Imprezy- rzadko chodzę.. :) Chciałabym mieć taki power w sobie... :) Żyć tak jak napisałam- pełną piersią... ale jakoś nie potrafię. Jestem na ogół uśmiechnięta i miła, ale czegoś mi brakuje do tego pełnego szcześcia, właśnie do tego sensu życia... Nie wiem - może czymś się zająć od września ? Może wziąść się bardziej za naukę? (bo idzie mi średnio), albo zapisać się na coś? Ale na co? Niee to nie ma sensu :(

Gość Nie wiem a ty
Tak się zastanawiam- co mi z tego że pójdę na studia, że pójdę do pracy, że założe rodzinę? ehh

eh ja mam dopiero w sumie 25 lat i pamietam jak to było w wieku 18tu takie dni przychodzą i odchodzą. Ale z hobby to by było dobre - piszesz że masz jednego z rodziców za granicą są wakacje - jedź!!!!! Albo do drugiego!!!! Jak zmienisz otoczenie choć na chwile to zatęsknisz za zwykłą codziennością. Zadzwoń do chłopaka i jedź z nim na weekend hmmmm gdziekolwiek morze, góry, namiot cokolwiek!!!!

Gość jak i tak kiedys umre

Gość kcdlsss
Kobito ciesz sie z tego co masz Ja mam 23lata w sumie młodosc jeszcze przede mna ale tak naprawde jej juz brak zniszczona, zmarnowana wiec nie masz żle

żaden :O życie jest do dupy :O no biologicznie stworzenia jak największej gromadki dzieci z jak największą liczbą kobiet albo jak największej liczby dzieci z jak najlepszym facetem... zależnie od płci :P

Gość Nie wiem a ty
Tak jadę do mamy na 3 tygodnie a później do taty na tydzień :) A z chłopakiem za tydzień na weekend nad jeziorko :)

Gość Nie wiem a ty
kcdlsss - a dlaczego zniszczona młodość masz >?

Gość Nie wiem a ty
Aa i boję się, że mam w genach coś z alkoholizmu :O Bo mój dzadek jak jeszcze żył, musiał wypić sobie codziennie 2 piwka, mój tata też już tak ma, nie że się tam upija, ale poprostu pije sobie codziennie 1 piwko a ja zauważyłam, że jak gdzies już jestem na imprezie to 1 czy 2 piwa dla mnie to za mało... muszę wypić przynajmniej 4 żeby wogóle je poczuć :(

Gość mało ale skromno
alkocholizmu sie nie ma w genach ;/ eh 18latko ja mam 17 i nie mam sensu zycia:( przyjaciół-- brak chłopaka-- tez brak rodzina...tylko rodzina:( i zadnych zajęć.

Gość nie pisz
..nie ma sensu kupowac kredensu... ...Maciek ja tylko zartowalam 😭...

Gość Nie wiem a ty
oj tylko rok różnicy... :)

Gość mało ale skromno
chłopak jest wazny bo masz dla kogo zyc...mozesz wiazac z nim przyszlosc... ja nie mam z kim :(

Gość Nie wiem a ty
mogę ale nie wiem czy chcę...

Gość mało ale skromno
chcialabym kogos miec :(

Gość Nie wiem a ty
oj nie mam siły już :O jutro muszę wstać o 7 bo muszę wyjść z psem.. nawet w weekend nie mogę sobie pospać. Wszystko na mojej głowie jest teraz.

Gość Nie wiem a ty
To szukaj :) a napewno znajdziesz :)

Gość mało ale skromno
gdzie mam szukać?? gdzie ty znalazlas :( ?