Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka23latka

Nie kocham go ale wychodzę za niego bo jest baardzo bogaty ....

Polecane posty

Gość Anitka23latka

Mam 23 lata, on 39. Prowadzi z ojcem bardzo duża i dobrze prosperująca firme i jest strasznie bogaty. W sobote za tydzień bierzemy slub... na 250 osób. Wszystko przygotowane, zapięte na ostatni guzik... ale nie kocham go. On mnie tak, ale ja wychodze za niego tylko ze względu na pieniądze. Początkowo zastanawiałam sie czy to dobry pomysł, ale mama mnie namowiła... Perfekcyjnie udaję zakochaną w nim :) Jest nawet nie taki brzydki więc seks z nim tez ujdzie. Do pracy nie będę musiała chodzić , mam mnóstwo drogich prezentów od niego , nie oszczędza na mnie, mam wszystko co chcę:) A zawsze mogę znaleźc sobie kochanka albo za parę lat rozwieśc się z nim. Jeszcze zobacze... narazie czeka na mnie przepiekna biała suknia , welon....:) Nawet fajnie ;) Dziewczyny jeśli spotkacie na swojej drodze takiego bogatego starego kawalera pod 40stkę to nie zastanawiajcie sie, bierzcie go :) To jest interes który ustawi was na całe zycie, nie ma się co zastanawiać, dziś i tak moralnośc się nie liczy :)

Gość doświadczonażyciem
no to masz czego chcesz, albo raczej, co ci się wydaje ze chcesz na tym etapie życia. Wybacz, że "ty" z małej litery. Duża mi nie chce przejsc przez ... tę, no.... klawiaturę. :O

Prowokacja. Poznaję po imieniu autorki. Bo wiele osób sądzi że Anity to dziwki, więc pewnie autorka użyła takiego imienia by dolać oliwy do ognia i uwiarygodnić tę historię. A to tylko ściema mająca na celu wywołanie dyskusji. :P

No chuj jesteś zwykłą szmatą i gardzę takimi! ale nie martw się w tym kraju to normalka!!!

Gość Te.
a co gdyby on zażądał intercyzy?;) modne ostatnio. I słuszne..

Gość Anitka23latka
no jasne akurat by mi się chciało tyle tego wymyslać :o Anita to moje imię Kretynie/nko :o Tak, mam czego chcę , będe miała to czego zapragnę :) Życie ustawione, przyszłośc ... :) Zazdrościcie pewnie ;) a dziewczyny ktore sie znajda w podobnej sytuacji nie wahajcie sie !! naprawde...

Gość Anitka23latka
gdyby żądał intercycy to raczej bym na to nie poszła ;)

Gość Te.
fajnie będzie jak będzie rozwód. Zdradzisz go, on będzie miał dowody, rozwód z Twojej winy. Super - możesz nie dostać grosza;) tzn. coś tam może i dostaniesz symbolicznego. Szkoda ze facet nie będzie chciał rozdzielności majątkowej... Na takie jak Ty szkoda kasy;) czyli jesteś - nazwijmy po imieniu - tanią, kupną dziwką, tak?;)

Gość Anitka23latka
Nie dziwka moja droga tylko jego ŻONĄ:) A że go nie kocham cóż... co do rozwodu nie wiem, wcale nie muszę go zdradzić mogę najpierw sie z nim rozwieśc i wywalczyć swoje, a kasy ma spooooro wierz mi :)

W sumie wszytsko byłoby okej,gdybyś z nim się ani nie całowała,ani nie sypiała bo ja bym się brzydziła sobą w takiej sytyacji,ale widac to jedyne \"cos\" co dajesz mu w zamian za kase, P.S musisz chyba byc b.ladna P.S2. musisz chyba byc b.glupia

Gość Anitka23latka
spadam, zajrzę tu jutro :)

Gość Te.
dziwka też może zostać żoną;) ale tą pierwszą i tak będziesz nadal.:)

Gość Anitka23latka
lollipop- własnie dlatego że głupia nie jestem to za niego wychodze. A ładna owszem jestem :) Będę jego zona a w małzenstwie przecież sex to normalka prawda ? więc o co biega ? o to, ze go nie kocham...no cóż...;) do jutra

Gość Daleko na wschodzie
Einstein Rings >>>> poważnie :D

Gość ja tam bym chciała
a czym się różni dziwka od "takiej żony"?? tym że a kilku dochodzących, a ty musisz jednego znosić przez cały czas

Patrz,ja tez jestem bardzoladna i niegłupia a jakos mam inne zdanie od Twojego na ten temat,co jest nie tak? blondynka jestes? chcesz mieć do CZECH za darmo?

Gość zazdrościcie jej
głupie pipy, a same jestescie identyczne ! na innym topiku same pisaly ze za kasiore by z oblechem poszły . . . . . .*..*..*.. . .. .. ..*..*..* . . ..*... . .. .. . ..*..*... .. .. .. .. .* ....*.... .. ... .. ....*... ... .... ... ....* ...*... .... ... .... .... ... ... ... ... ..* ....*.. ... ... ... .... .. .. *.*.*.. ...*.*.* ... ...*.. .. ... ... .....*... ... ....*... .. ...* .... .....*..... ....... *..... ..... .... .... .....* .... ..... ...*.... ... .. *.... ........ ... ......* ... ...... ........*.... .....*..... .... .....* ...... .... ..... .......*..*... ....*..* *

Gość ja tam bym chciała
gdyby była ładna to by sobie znalazła młodego bogatego i takiego do kochania, a że nie ma wyboru to leci na podstarzałego dziada z kasą :P

Gość zazdrościcie jej
młodego bogatego to ze świeca szukać....

Gość zazdrościcie jej
poza tym co za roznica kasa to kasa dziad sie nie liczy- wszystkie takie jestescie babole głupie

Gość tepe pizdddddd
39 to nie stary dziad kretynice :o

Gość tepe pizdddddd
poza tym myslciie ze taki bogacz wziąłby se brzydka skoro by wiedział że może mieć każda łądna ze wzgledu na swoją kiese ?

Gość tepe pizdddddd
Takie zgorszone jesteście ale za tysiaka każda by poleciała z jakimś dziadem na tylne siedzenie samochodu :P

Gość jackdaniels
Nie dostaniesz ani grosza i przegrasz zycie :D gratuluje

Gość Daleko na wschodzie
Anitka23latka niestety muszę Cię rozczarować Bill Gates jest jak to powiedziałaś "strasznie bogaty" ... także sama możesz sobie wyciągnąć wnioski.

Gość zazdroszczę
też bym tak zrobiła

Gość autorko ...............
nie zazdroszcze - mowiac szczerze :P musisz sie z takim pieprzyc /bo kochnaiem tego nie mozna nazwac skoro NIE KOCHASZ/ za pieniadze ..... jak pare osob wspomnialo, na to jest nazwa - > ku r wa ale kazdy sobie uklada zycie jak chce :o jedni pracuja, inni nie ... jedni haruja, inni daja dupy za nowe futro czy waciki .... jednych glownym zmartwieniem jest co wlozyc do garnka, innym siada psycha od nadmiaru gotowki i zycia w klamstwie .... wybor nalezy do kadego z nas ja nie wnikam .... opnie mam jak powyzej :P

Gość Ju............................
Skoro jesteś zadowolona, to w porządku. Przecież kochasz - jego pieniądze.:)