Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leczcie sie

do przeciwniczek aborcji

Polecane posty

Gość straszne...
:(

Gość przeciwnicy aborcji
wyraznie zaznaczaja, ze aborcja jest ok, jesli ciaza jest wynikiem gwaltu, albo zagraza zyciu. Wiec nie wiem, po co ten topik?

Gość przeciwnicy aborcji
a ten ksiadz i akurat te przeciwniczlki to jakies nawiedzone mohery

Kolejny przyklad ze w tym panstwie rzadzi Kosciol :( Nie no ma prawo usunac, a nie moze :( Co za kraj ;/

Gość nie znam przeciwnika aborcji
ktory by to wyraznie zaznaczal :P

Gość esoes
nie wszystkoie przeciwniczi to bezwzględne przeciw aborcji.Ja jestem przeciw stosowaniu aborcji jako metody regulacji poczęć.Gwałt to co innego

Gość nie rozumiem dlaczego
jej matce maja odebrac prawa rodzicielskie...

Gość denat 38 i 2
Racja, w Polsce rządzą czarni :O

Gość esoes to Ty jako jedna z
niewielu, bo zwykle przeciwniczki aborcji sa nawiedzone i wazniejsze jest dla nich to potencjalne zycie, niz to juz istniejace :( Mam wrazenie, ze im starsze dziecko tym mniej wazne :O

Gość jako ja i nie ja
księdza powinien jakies nap[alony recydywista z pierdla co dopiero szpuszczony dopaść w krzakach to moze by wreszcie zrozumiał tak samo te działaczki..głupie kurwy..co ona ma zrobic urodzić i patrzeć na to dziecko widzac cały czas gwałt?chore nienawidze ojca rydzyka i całego tego pierdolnika..bez kitu przez takich ksiezy nie chce mi sie chodzić do koscioła..

jejku co za tępaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zacofany kraj!!!!!!!!normalnie brak mi słów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za biedna dziewczyna:(

Gość hmmmmmmmmmmmm
a mi się wydaje, że lekarze usunęli ciążę i teraz chronią dziewczynę przed tymi idiotami.

to jest straszne..... żyjemy , kurwa, w zaścianku!!!!!!!!!!!!! współczuję jej, brak słowwwww :( :( :( :( :( wstyd mi za kraj w ktorym zyje!!!!!!! :o :O :O

Gość ta najgorsza..
wstyd mi za taki kraj..

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
straszna sprawa...nie dość że dziewczyna ma wielki stres ból to jeszcze pogotowie rodzinne i jej matkę będą próbować do pierdla wsadzić...a dziewczyna miała tylko skorzystać ze swoich praw które jej się należą jak psu zupa...znowu będzie wstyd na calutka Europę, bo sprawa się skończy w trybunale praw człowieka.

Gość ta najgorsza..
mam nadzieję, że się tam skończy.. to przerazające..przeciez takie jest prawo, że moze usunać, a matka ma byc karana za to , ze nie odmówiła córce skorzystania z prawa? O RANY... mam nadzieje że sąd nie ukarze jej za to.. a jesli tak to myslę ze będzie jakis wielki krajowy protes..oby... współczuję tej dziewczynie bardzo...

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
...i dlatego w tym kraju zgwałcona bierze kredyt skrobie się w podziemiu, a gwałciciel zazwyczaj biega na wolności...bo nikt nie chce przechodzić takiego gówna. mam nadzieję że dzięki mediom te kobitki znajda dobrego adwokata i sprawa skończy się szybko i po ich myśli. ciekawe czy są gwałciciele do wynajęcia...żeby tak każdej z tamtych przeciwniczek też zrobić brutalnie bobaska...ciekawe jak by wtedy śpiewały

Gość ta najgorsza..
tak, tez o tym pomyślałam.. jestem naprawde zaszokowana tym co przeczytałam w artykule. to brzmi jak jakiś głupi zart..nie wierzę.. z Polski robi się niestety panstwo totalitarne :( ale mi wstyd za ten kraj :( normalnie- sredniowiecze

Gość AlexandraaAwl
a ja uwazam, ze jesli usunie dziecko , bedzie miała problemy z psychiką w doroslym zyciu. Gowno Prawda jest najgorszą z mozliwych gazet, ktora zawsze bedzie przeciwko Kosciolowi i na kazdym kroku daje nam tego dowody.

Gość AlexandraaAwl
poza tym ........daremne wasze żale.....jak bedzie chciala usunąc dziecko pojdzie do prywatenego gina jezu.....

Gość aoife
księdzu i innym oszołomom chodzi o to by jak najdłużej przeciągnąć sprawę, później aborcja będzie nielegalna. Zwykłe skurwysyńtwo! kto im dał prawo decydowania o jej życiu? Cały ten syndrom poaborcyjny jest kobietom wmawiany przez czarnych, dziewczyna usunęłaby i miałaby szanse zapomnieć. Wstyd żyć w takim katolickim ciemnogrodzie. zastanawiam sie gdzie była policja jak moherowa wataha okupowała szpital, przecież ochrona powinna tych parszywców na kopach wynieść za drzwi.

Gość your eX...
tego się nigdy nie zapomina......wlecze sie za Tobą przez cale zycie w Twojej swiadomosci... Btw. jakos trudno mi sobie wyobrazic ksiedza i ludzi ktorzy latają po szpitalu i namawiają niby zeby ziewczyna nie usunęla........:O Paranoja przeciez....GW wypisuje takie głupoty a ciemnogród wierzy.....zacznijcie myslec wreszcie swoim mozgiem a nie telewizją, internetem i gazetkami typu GW czy FAK (T)..... Mysle ze rozmowa z ksiedzem moze duzo pomoc, dziewczyna ma tylko 14 lat i nalezy uswiadomic jej pewne rzeczy...przeciez moze oddac to dziecko do adopcji, w czym problem? nie rozumiem dlaczego traktujecie dziecko nienarodzone jak jakis przedmiot? TO NAPRAWDE JEST CZŁOWIEK!

Gość denat 38 i 2
Skoro polskie prawo dopuszcza aborcję na zgwałconej kobiecie, to te klechy i mohery złamały prawo i powinno się ich wszystkich pociągnąć za mordy do odpowiedzialności karnej.

Gość your eX...
papierowe ........lepiej sie pozbyc 'problemu' ? i miec cale zycie wyrzuty sumienia?

Gość ta najgorsza..
to wszystko u mnie właśnie wywołuje poważny konflikt moralny. bo jestem osobą naprawde wierzącą, a z drugiej strony kościół, do którego należę jak widać promuje dziwna politykę, politykę nienawiści i fałszu :( jakiś czas temu w kościele podczas mszy ksiadz mówił abyśmy nie zważali na "szatanskie ataki na radio Maryja"... nie lubię kiedy się miesza politykę w sprawy wiary :( przychodzę na mszę posłuchać o Bogu a słyszę takie rzeczy... wierzę w Boga i mam powazy problem, bo mój kościół nienawidzi homoseksualistów, dyskryminuje kobiety itp :( a moim zdaniem Bog chciałby, zebysmy przeżyli zycie jak najlepiej, poznali i nauczyli się jak najwięcej, nacieszyli się tym światem.. :(

Gość ta najgorsza..
no tak kobieta moze mieć po aborcji depresję itp- ale przecież tym wszystkim przeciwniczkom i ksiedzu nie chodziło o jej dobro, tylko o to ze według wiary aborcja jest grzechem. od dbania o dobro tej dziewczyny będzie psycholog i rodzice, a nie ksiadz i jego banda :o

Gość your eX...
denat..uwierz mi ze gdyby złamali juz w wiezieniu by siedzieli bo tak są znienawidzeni, co tu widac zreszta...:O nie wierz gw bo pierdoły opowiada...... Matko co wy od księży chcecie? Mająza duzo pieniedzy? to dlaczego wy nie pojdziecie do zakonu? jaka ciemnota :O to są naprawde dobzi ludzie..owszem są wyjątki, ale podkreslam to tylko ludzie......