Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

PROMOCJE W SKLEPACH

Polecane posty

Gość W KAUFLANDZIE
w kauflandzie sa super 3paki bodziakow z dlugim rekawem po 17,99

Gość W KAUFLANDZIE
od 62az do 92 wiec spoko bo nawet na wieksze maluchy sa bawelna super i wzory rowniez ładne

Gość hfghfghgf
te bodziaki swietne-tez kupilam-ale promocja od dziasiaj a ja wzielam rano ostatnie dwie trojki

w resco ( przynajmniej na stalowej) jest promocja na papmki ( jak zwykle giga paka)za 44 zeta... i dwoe paczki hugiesów za 72 zł chyba.. można sprawdzic na www.tesco.pl a nei wiecie czy nic w rossmanie nie ma ?? np ma ich stroni eznaleźc oferte, dla mnie graniczy z cudem... :O

w kauflandzie jest mleko nestle junior po 9,90 oraz kaszki nestle mleczno-ryżowe po 4,99 oferta od 18.10

Gość dajcie linka do tego tapczanu
w biedronce fajne rejtuzki dla niemowlat i dzieci 6zł z groszami

Gość dajcie linka do tego tapczanu
ooo w pepco dano nie bylam

Gość wkauflandzie
w kauflandzie jest promocja na oliwke bambino i szampon jonsohn baby

Gość w carrefourze
są kombinezony dzieciece z 40 zł na 32 przecenione

W Biedronce są śliczne ciepłe rajtuzki niemowlęce Babycode za 6,49zł:-) Widziałam też komplety z weluru też bardzo ładne za 14,99zł i kombinezoniki za (chyba) 29,99zł. Świetny pomysł z tym topikiem:-)

Gość page up/down
W vleclercu są pampersy gigent pack i z chusteczki lawendowymi po 53,99 chyba.

A wiecie że w tesco teraz były pieluchy bella happy 5-9 kg, 63 szt za 8zł Moja co prawda używa huggies ale i tak chłopak kupił i mówi że biznes na allegro będzie kręcił;) Ciekawe skąd taką cenę wzięli . Jak któraś używa to może jeszcze będą

Gość fdjhfhfhfhfh
Luska-te rajtuzki 92-98 w biedronce sa swietne

w ogole zauwazylam ze wiecej jest promocji w sklepach dla maluszkow tak najwiecej do rozmiaru 86 a dla wiekszych to juz rzadkosc chyba ze jakies szmiry

w biedronce są rajstopy frotte z obrazkami na dupce do rozm 86 a na starsze dzieci zwykłe we wzorki kupiam małemu, zobaczymy jakie będą ale większość wzorów i kolorow dla dziewczynek po 6,80 zł chyba albo coś koło tego

moj maz wracajac z pracy mial kupic wlasnie te rajstopki w biedronce, r. 68.no i kupil. mowil tez o jakis fajnych welurowych pajacach i komplecikach. i ponoc kupil dwa kompleciki za 15 zl jeden. jak wroci to zobaczymy... ;) a niestety dla starszych dzieci z propomcjami jest kicha... tylko czasem cos fajnego dla moich 3-latkow sie trafi. na dodatek sa duzi, r. 116, to juz w ogole ciezko cokolwiek kupic. pozdr.

Gość kalinakalinowska
to tylko ja i jakie te kompleciki? są jeszcze jakieś promocje??

Gość kalinakalinowska
w rossmanie jest czteropak chusteczek babydream 80 sztuk x 4 po 14 zł

kompleciki całkiem ładne. mąż kupił czerwony i żółto-pomarańczowy. nawet dzisaj maluchom na szczepienia założyłam. spodenki są z zatrzaskami, więc nie trzeba ich zdejmowac jak chce się zmienic pieluchę. ale ja i tak wolę zdjąć niż te zatrzaski zapinać;) bluzeczka jest przez głowę i koło główeczki ma 2 zatrzaski. jak za ta cenę, kompleciki oki. zobaczymy co będzie po praniu. mąż mówił, że w tej samej cenie były jeszcze pajacyki i spioszki welurowe. kupił tez 2 pary rajstopek, ale nie jestem z nich do konca zadowolona. po pierwsze rozmiar jest łąmany - 68/74. jedne żółte sa śliczne, ale drugie kupił jakieś różowawe(!), bo już nie było rozmiarów. ale co ważne - taki sam rozmiar, a jedne sa duuuuużo większe... i w pasie jedne i drugie są szerokie... ale za taką cenę... o innych promocjach nie wiem. a ja lubie chusteczki nawilżające własnie z biedronki. ich pieluchy też nie sa takie ostatnie;)

ja mam te śpiochy :) chyba fajne, ale zobaczymy co bedzie po praniu :) a wczoraj jeszcze kupiłam kurteczkę za niecałe 20 zł też w biedronce (niestety granatowa wloałabym zieloną, ale były małe rozmiary). tak z ciekawości :) to tylko ja.... macie 2 pary bliźniąt??