Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

PROMOCJE W SKLEPACH

Polecane posty

to tylko ja.... o matko, ale macie szczęście :) a ile pracy przy tych szczęściach :) podziwiam Was :) ja ledwo daję rady przy jednym :)))))))) a przy okazji GRATULUJĘ :))))) to naprawdę niesamowite :)))))

Gość kjlknhklij
A dzisiaj 9 urodziny leklerka:) Promocji dużo ale ludzi tyle że szok. Są śliczne płaszczyki i kurtki dla dzieci od 7 lat

BIEDRONKA od 10.11 - klocki drewniane 100szt w wiaderku - 49,99zł - tablica znikopis ze stempelkami - 29,99zł - witrażyki do malowania - 3,49zł - mata do tańca z możliwością podłączenia mp3 - 59,99zł - autka metalowe - komplet 6szt - 19,99zł od 13.11 - lalka interaktywna - 49,99zł - teatr z pacynkami - 79zł - zestaw narzędziowy 49,99zł - samochód sterowany radiem 69,00zł od 17.11 - duże autka wadera - 39,99zł - pompowany samochód sterowany radiowo - 99zł - lalka niemowlęca - 24,99 - domek dla lalek z wyposażeniem - 79zł - sanki drewniane 59zł - centrum medyczne - 149zł

a dla mam: w kappahl przeceny 50 % po promocjach, moja corka kupiła całe narecze bluzek za 12,50 sztuka :D (wczesniej byly po 99 zŁ nawet) a ja dżinsy rurki za 49,95, takie normalne, nie do pipki tylko pod pepek ;) bo wszedzie przesadzają z tymi biodrówkami :D

w realu (ja byłam przy ostrobramskiej) giga paka pampków po 41 zeta :D :D :D ja kupiłam dziś 3 :D ;)

a już myślałam że są jakies nowe promocje hihihi to nie promocja ale w biedronce są bardzo fajne drewniane klocki :) niestety kosztują chyba około 50 zł :(

Gość jakiejeszcze promocje
no właśnmie mamuśki dzielmy sie informacjami , szczególnie teraz przed świetami:)

Hej Fruskawka! Miło Cię widzieć :) Zajrzyj czasem do nas i napisz co słychać u synka. Pozdrawiam :)

napiszcie czy są gdzieś promocje na pampersy bo byłam w Tesco i są po 52 złote może gdzieś są tańsze???

Gość kalesonka
w biedronce beda super rajtuzki po 5,99

Gość kalesonka
od 2 stycznia

Gość taka tam asia
W rossmanie jest promocja na kosmetyki johnsona, balsamy , kremy i takie tam. Zaczęła się przed świetami mam nadzieję e jeszcze trwa

własnie znalazłam że w realu w piątek 2,01 będą pampersy po 39 zł jumbo paka :)

Gość dobre upo
w biedronce są super bodziaki po 2 pakowane

Gość z pampersa
a ile sztuk jest w srodku ?

Gość ludzienauczciesięszukac
kto wie gdzie sa jeszcz promocje ? np na pielchy i chusteczki??albo kto byl w biedronce ostatnio?jest cos ciekawego?

Gość magda pe el
halo, ktoś wyczaił jakieś promocje w kauflandzie albo biedronie? ;)

Gość magda pe el
up