Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosia tralala

Ewa Okon-Horodynska, Krakow UJ

Polecane posty

Gość małgosia tralala

Czy ktos kiedys mial z nia do czynienia? wiem ze kilka osob pisalo o niej na forum, prosze o powazne potraktowanie tematu

Gość everina
nei znam kobiety

Gość jaoask
Ja ja znam Uczyła mnie

Gość małgosia tralala
a czy moze byla tez twoim promototrem lub znasz kogos kto sie u niej bronil? mam ogromny problem z nia i nie wiem za bardzo jak mam do niej podejsc, a wlasnie jest moim promotorem ?

Gość jaoask
Nie nie znam nikogo kto sie u niej bronił Ale wydaje mi sie ze nie jest taka zła, potrafi sie uczepic ale da sie przezyc

Gość to moja ciocia
i znam ją wysle jej linka do tego tematu to sama się wypowie

Gość małgosia tralala
Wyslij moze wreszcie sie zdecyduje czego ona chce ; )

Gość to moja ciocia
na pewno żebyś nie szastała jej imieniem i nazwiskiem na prawo i lewo bo posztasta Twoim

Gość małgosia tralala
czy pytanie o opinię jest szastaniem czyimś nazwiskiem? jets osobą publiczną więc ludzie czętso używają jej imienia i nazwiska? wydaje mi się, że masz problem ze sobą bądź nie potrafisz czytać? Zresztą nie mam ochoty wchodzić w żadne dyskusje z kimś kto nie zna podstawowych zasad kultury i komunikacji interpersonalnej...

Gość moze alfa romeo Brera
moim zdaniem to na twoim miejscu bym dał spokuj z tym tamatem , bo jak twoja propotorka go odkryje to dopiero bedziesz miała problem ;-)

Gość to moja ciocia
Mi też się nie chce dyskutować z kimś kto nie widzi różnicy między znakiem zapytania a kropką.

Gość małgosia tralala
Rzeczywiście wielka zbrodnia na miarę świata, że pomyliły się komus przyciski na klawiatrze...n/c. Zegnam wsyztskich urazonych

Gość to moja ciocia
Jak w pracy tez tak mylisz to się ciotce nie dziwie że się podejść nie daje :D 🖐️

Gość małgosia tralala
;) rozbawiła mnie ta ostatnia wypowiedź przyznaje. jakkolwiek nie chcialam tutaj nikogo urazić, bardziej chodziło mi o wymiane opinii poza kafe, ale z osobą znalezioną na kafe. cóż, może pomysł nie był najlepszy...interpunkcja nie jets moim życiowym problemem, zapewniam :)

Gość jaoask
Szastanie opini hehe jasne Po prostu sie pyta kto ja zna zeby wypowiedziała sie jaka jest Nikt nikogo tu nie obraza

Gość małgosia tralala
Jasne ze nikogo nie chcialam obrazic, nie mam w zwyczaju ubliżać ludziom. Szkoda, że niektórzy chcą widziec tlyko złe intencje w ludziach

Gość to moja ciocia
jaoask - jeśli nie rozumiesz tego czego czytasz to się nie wypowiadaj. Ani słowa nie napisałam o szastaniu opinią tylko o szastaniu imieniem i nazwiskiem. Ewa O.H. wystarczyłoby jak na mój gust. 🖐️

Gość małgosia tralala
Myslę, że by nikomu nic nie powiedziało, ale EOH zapewne tak, mój bląd no coż, szkoda. Chciałam tylko zeby mi ktos doradzil i tyle...

Gość jaoask
hehe ja nie rozmuie, chyba ty Skopiuj sobie to i wysli cioci i pokaz jak szastaja jej opinia Moze zaraz powiesz ze ludzie szastaja opinia jej corki zwłaszcza publicznie Piszesz nie na temat wiec lepiej sie nie wypowiadaj

Gość pppppppppppsssssssssssssss
nie wiem po co siostrzenica wyskakuje z grubej rury nie ma powodu nikt tu nikogo nie obraza... autorka ma problem z wykladowac wiec pyta, czy ktos ta osobe zna napisanie publicznie czyjegos nazwiska nie jest zbrodnia, brakiem kultury, ubliżeniem nie ma co robic z igly widly gdyby autorka npaisala : czy zna ktos ta krowe XXXXX, bo ci*** mi nie chce dac zaliczenia rozumiem ale w zaistnialej sytuacji??? nie wiem o co sie czepia siostrzenica - skoczylo jej cisnienie, zupelnie niepotrzebnie

Gość to moja ciocia
powtórzę: jaoask - jeśli nie rozumiesz tego czego czytasz to się nie wypowiadaj. Ani słowa nie napisałam o szastaniu opinią tylko o szastaniu imieniem i nazwiskiem. Ewa O.H. wystarczyłoby jak na mój gust. i dodam - nie bronię nikomu wyrażać opinii o kimś, ani słowa w swoich postach o tym nie powiedziałam.

Gość osks
hhaha tak jasne moze sam brad pitt tu bedzie

Gość jaoask
kobieto to ty sie nie wypowiadaj Ty piszesz nie na temat Ona pytała kto ja zna jak u niej wyglada obrona itp a jak narazie to takiej informacji jej nie udzieliłaś i to ty piszesz nie na temat!!!!!!!!!!

Gość to moja ciocia
jaoask - a czy ja miałam do Ciebie pretensje o to że piszesz nie na temat?? Nie. Nie podobało mi sie to, że przypisujesz mi zdania których nie powiedziałam (czyt. napisałam). I ad. tego dotyczyły moje wypowiedzi do Ciebie. 🖐️

Gość jaoask
Piszesz dziewczynie, która sie chce dowiedziec co nie co jaka jest na obronie itp zeby publicznie nie pisała jej nazwiska wiec zastanów sie o co ci chodzi. Ciagle piszesz nie na temat Jak to twoja ciocia to udziel jej kilku wskazówek Ja pisze na temat w przeciwnienstwie do ciebie Miałam z nia zajecia wiec jej co nie co napisałam

Gość to moja ciocia
jaoask - skoro juz tak się czepiasz pisania na temat to zwróć uwagę, że wszystkie Twoje posty po godz. 12:15 są nie na temat. A poza tym prawie w każdym z nich przypisujesz mi rzeczy których nie powiedziałam (chodzi mi dokładnie o przypisanie mi pretensji o szastanie opinią o których ja nie powiedziałam ani słowa w ani jednym poście - pisze jedynie o szastaniu imieniem i nazwiskiem a jak już wyżej wspomniałam opinia czyjaś mnie nie obchodzi, każdy może mieć jaką zechce)

Gość jaoask
Piszesz ze szasta jej imieniem i nazwiskiem a niby w jaki sposób???? skoro ona pyta kto sie u niej bronił i jak to mniej wiecej wyglada Nikogo nie obraza Twoje posty sa nie na temat bo jak narazie tylko zwracasz jej uwage zeby nnie SZASTAŁA JEJ IMIENIEM I NAZWISKIEM (jak ty to piszesz) nigdzie nie ma od cieie zdania ktore mogło by jej pomóc wiec na pewno jej wiecej pomogłam niz ty Skoro to twoja ciocia to prosze wypowiedz sie jaka ona jest

Gość to moja ciocia
W jaki sposób szasta? Tak jak wspomniałam wyżej - wystarczyłoby Ewa O.H. Jaka jest? Wybacz ale na to pytanie Ci nie odpowiem. 🖐️

Gość jaoask
No dobra koniec tematu bo nie umiesz pomoagac jak o to prosza Ciekawe jak by zostało tu napisane J.H czy wszyscy by wiedzieli o kogo chodzi, a ponoc znana troche jest

Gość małgosia tralala
Przeciez nikt nie prosi Cie o to, zebys mowila jaka jets prywtanie. Jedyna rzecza, ktorej chcialam sie dowiedziec to jak wyglada u niej obrona, czy jest chetna do przeprowadzania ich w lipcu czy nie? Jedyne sprawy zwiazane z jej profesja, sprawy ogolne, ktore tak czy tak wiedza studenci, ktorzy z nia wspolpracuja