Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suknia ślubna

Niech mnie ktoś pocieszy i doradzi

Polecane posty

Gość Suknia ślubna

Niech mnie ktoś pocieszy i doradzi,ślub mam w październiku,mieszkamy w Anglii,w lipcu dopiero będziemy w Polsce na urlopie na 2 tygodnie i w tym czasie chcę kupić lub naj lepiej wypozyczyć suknie ślubną,wszędzie na forach czytam ze na suknie trzeba czekac 3-4 miesiące,różne przymiarki itd,strasznie sie wystraszyłam jak to wszystko czytam,że przez te 2 tygodnie nie dostane sukni ślubnej,czy mam szanse ją wyporzyczyc czy odrazu ją kupć?? Proszę mi doradzić i napisac jak to sie odbywa!! Mamy już wszystko załatwione i dopięte na ostatni guzik na swój ślub tylko została mi ta suknia ślubna. Pozdrawiam

Gość mmtg
sprawdz allegro, ebay, dlaczego nie poszukasz sukni w anglii?

Gość mmtg
pierwsza ;) HE HEH E

Gość najlepiej
najlepiej zadzwon do salonow konkretnych w miescie do ktorego zamierzasz pojechac i...i zapytaj jak sie sprawy maja :)

Gość Suknie slubne w Anglii są
bardzo drogie!!!

Gość Nikt mi nie doradzi
Chodzi mi o to czy dam rade z suknią ślubną w 2 tygodnie?

Gość po 23.08.
bede miala do sprzedania suknie w rozm. 36-38. Jest bardzo oryginalna i niespotykana, nie jest to beza, jest elegancka i skromna ale z klasa. jest to model z 2008 r. kupiona w salonie cymbeline

Gość juz mezatka...
przyspieszylismy nasz slub z powodu mojej ciazy.. lezalam jakis czas w szpitalu i kiedy wyszlam zalatwione bylo wszystko ( zajeli sie tym rodzice i narzeczony) oprocz mojej sukni slubnej... wybralam sie do miasta... weszlam do zakladu, w ktorej szyja suknie, mowie, ze na kwiecien potrzebuje, a babka sie mnie pyta czy na 2009;)? uwinela sie jednak w 2 tygodnie:) za 1000... zalezy jak trafisz...

Gość Fuerte
czy serio ta suknia jest najważniejsza?

Gość uk girl
ja tez widzialam tu suknie i nie takie bardzo drogie po 500,600 funtow ,przeliczyc to na zlotowki wyszlo by podobie.Nie wiem gdzie widzialas Karamba suknie slubna za 160 f to chyba juz jakies przegiecie:)