Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efffellinka

skóra /

Polecane posty

Gość efffellinka

spalilam nogi...;/ bylam pare razy na solarium zeby jakos wygladac jak wskocze w stroj kaielowy...umiem korzystac z solarium...wiec wiem ile moja skora moze dostac tych promieni :P i ngdy mi skora nie schodzila...tylko teraz kilka dni po solarium wyszlam na to slonce i teraz mi tak strasznie skora z nog schodzi ze szok ;/ to nie sa takie 'płaty" ktore mozna sciagnac...to sa takie male kawaleczki ;/ ogolnie to mi to nie przeszkadza ale jak bede chciala zalozyc spodniczke to tego nie zrobie bo obrzydlwie to wyglada...a od polowy przyszlego tygonia zaczyna prace gdzie bede musiala miec spodniczke ;/ co z tym robic? kremowac? peeling? cos jeszcze? ;/

Gość sibi
przesadziłaś widocznie,robiłas wogóle z solarka jakieś odstepy?musisz poczekać aż skóra zejdzie,nie ma innego sposobu,piling może jedynie podraznić,smaruj skóre łagodnym kremem

Gość efffellinka
noo robilam przerwy, wszytsko tak jak zawsze..widocznie to siedzenie na zwyklm sloncu mnie dopieklo i o ten jeden dzien bylo za duzo...

Gość ech.. nie opala się w solarium
żeby potem być już jakby przygotowaną pod słońce. naturalna opalenizna słoneczna polega na tym, że skóra grubieje i tworzy tą melaninę, a opalanie w solarium zawiera tylko jeden rodzaj promieni bodajże UVA (bez UVB) i robi tylko kolor a skóra jest nadal cienka. więc być może jak wyszłaś na śłońce to spaliło cie normalnie tak jakbyś była blada.. zapamietaj to na przyszłość..

Gość efffellinka
Ale ja wciąż jestem blada

Gość pppppppppppsssssssssssssss
jakie gustowne tipsy a jaka fryzura u la la

Gość efffellinka
ta wypowiedz w ktorej jest link na czyjas fotke to nie byla moja wypowiedzia. ale ja nie latam na solarium czesto...tylko raz na jakis czas i wcale nie na dlugo..poza tym ogolnie jestem "ciemna"...mam ciemne oczy i wlosy wiec i sniada karnacje...wiec nawet jakby to slonce mnie zaczelo opalac tak jakbym byla blada to by mnie nie spalilo bo nigdy mi sie to nie zdarza...a skora czasem schodzila ale nie tak intenstywnie..;/ wiec ja mysle ze to to slonce mnie dopieklo bo przeciez w zeszly weekend bylo bardzo ostre..

Gość gość
O skórę dosłownie trzeba dbać, zawsze, to jest na prawdę bardzo ważne! Ja sama niestety mam skórę atopową i muszę powiedzieć, że ja używam takich świetnych kosmetyków z atopis.pl i one są dostosowane do skóry atopowej i się tu bardzo sparwdzają.

Może odpowiednie kosmetyki regeneracyjne Ci pomogą? Z doświadczenia wiem, że takie rozwiązanie potrafi pomóc z tym problemem. Pomyśl nad tym i zdecyduj się na coś solidnego i markowego. Tylko nie kupuje żadnego badziewia bo zrobi więcej szkód niż pomoże.