Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez znaczenia

pękła gumka, ale nie było wytrysku

Polecane posty

Gość bez znaczenia

Kochaliśmy się z facetem, najpierw zwykły peeting, on mial wytrysk, a jakąś godzinkę później uprawialiśmy sex i pękła nam gumka, ale nie bylo wytrysku. Myślicie, że mogło coś zostać po poprzednim wytrysku? Gumka była ze środkiem plemnikobójczym... Nie wiem w której jestem fazie cyklu, mam nieregularny okres i ostatnio miałam moe w lutym... a u gina nigdy nie byłam, zanim uda się dotrzeć do jakiegoś pewnie minie trochę czasu. Myślicie że mogę zajść? Kiedyś zdarzyło mi się coś takiego i nic nie było, no ale przypadki chodzą po ludziach... Pomóżcie!!!

Gość Kup sobie test
ciążowy , około 15 zł.

Gość mmtt
Nie ma szans, żebyś była w ciąży

Gość zmieszany
dawaj mu w usta. testy nie potrzebne

Gość bez znaczenia
Jakby nie mogli sprzedawac tych środków do 72h PO bez recepty :/

Gość bez znaczenia
A ten test po jakim czasie od stosunku można robić?

Gość efffellinka
test sie robi po 3 dniach od stosunku...ale to jest bez sensu bo wtedy nie zdarzysz kupic tabletki PO...wiec albo leci teraz do gina i mowisz co sie stalo, a on Cie nie bada ani nic tylko daje Ci recepte na tabetki dzieki ktorym nie zajdziesz w ciaze...albo po porsotu zyjesz dalej i czekasz na okres..tylko nie oraj sie ze ejstes w ciazy bo wtedy okresu mozesz nie miec nawet po 2 miesiacach... mysle ze raczej nie ejstes w ciazy...ale na przyszlosc robcie tak ze jak facet ma wytrysk to niech idzie go umyc przed kolejnym sexem czy jakas zabawa... tak bedzie bezpieczniej... a jaki masz teraz sluz? dzieki temu tez mozna wyczaic jakie ma sie dni..czy plodne czy nieplodne...

Gość bez znaczenia
A jak sprawdzić ten śluz? Szczerze mówiąc ja mam bardzo nieregularny okres, tak jak pisałam, ostatnio miałam np w lutym z tego co pamiętam... :/

Gość tak tlyko pytam ja
ile ty masz? 12 latek? :-O

Gość efffellinka
wiesz...to jest bez znaczenia ile ma lat...bo przeciez nie jestesmy od tego zeby kogos tutaj nawracac...ale faktycznie...malo wiedzy ze strony autorki tematu..no ale moze teraz jest wlasnie ten moment zeby ta wiedze nabyla i pozniej juz wiedziala co i jak ;)

Gość właśnie....
migiem do ginekologa!

Gość bez znaczenia
Mam 19 lat, tak apropos. Po prostu nigdy nie byłam u gina, a trochę czasu minie pewnie zanim uda mi się do jakiegoś dostać. Zaczęłam miesiączkować prawie 3 lata temu, słyszałam że stabilizowanie się tego wszystkiego powinno trwać do 5 roku życia. Zawsze taki nieregularny okres miałam, raz powódź przez ponad tydzień, a potem np. przez kilka miesięcy nic, albo czasem tak słaby okres, że w ciągu 2 dni mija... Boję się, że mogłam zajść, bo facet miał wytrysk wczesniej i mogło chyba mu coś zostać, prawda? A gumka pękła, chociaż niby mają środek plemnikobójczy w środku. Jakei testy ciążowe można po 3 dniach od stosunku robić?

Jak dla mnie nie jesteś w ciąży ale ja ani lekarzem, ani wyrocznią nie jestem :P

Gość efffellinka
teraz to juz chyba wszystkie wykazuja po 3 dniach... Zapisz sie do prywatnego gina...trudno..raz mozesz wydac ta kase...lepiej wydac te 50zl na wizyte plus ok.60zl na tabletke PO (jesli nie minely jeszcze 72h od stosunku), niz potem wydawac tak jak moja kumpela co miesiac 700zl/miesiac na dziecko... Ale mysle ze nie jestes w ciazy i sie nie martw :* przeciez byl srodek plemniko bojczy a tamte wczesniejsze plemniki juz umarly smiercia naturalna :P one poza narzadem mezczyzny lub kobiety zyja bardzo krotko

Gość efffellinka
no wiec sie nie stresuj to w ciazxy na pewno nie bedziesz i okres sie pojawi jedna kreska na tescie ;P ale to jest dobre postanowienie zeby sie przelamac i pojsc do gina w najblizszym czasie ;)

Gość y.. no nie wiem
a ja mam takie pytanie.. kochałem sie z dziewczyną bez gum ale wytyrsku nie bylo.. czy ona moze zajsc w ciaze.. nie mam pewnosci czy zadnego plemnika nie bylo na penisie ale wytrysku napewno nie bylo

Gość lost_90
witam.. kochalam sie z chlopakiem 5 lipca? i wytrysku nie bylo bo przeciez bym nawet czula.. robilismy to bez gumki i mialam dni raczej plodne. jestem w ciazy???

Gość lost_90

niewielkie szanse byś była w ciąży. Ale są, jakieś 10% kobiet tak w ciążę zachodzi. Ja tak z moją girl kochałem się prawie rok (bez gumki + bez wytrysku w środku) i nie zaszła w ciążę.

Gość gośćć
znow wpadka ..... kochalem sie ze swoja dziewczyna i pękła prezerwatywa :/ moja dziewczyna nie miała okresu , jest w 14 dniu po okresie , wiec jest to chyba dzien płodny. do wytrysku nie doszło , mimo to sie boje ze cos moglo przeleciec. gdy tylko sie zorientowalismy ze pękła gumka dziewczyna poszła sobie wymyc dokładnie wodą . Od stosunku minelo 14 godzin. nie wiemy co robic , czy czekac na okres , czy moze dzialac i kupowac drogie pigułki? prosze o pomoc !!!!!!! jakie są szanse ze jest w ciazy? pozdrawiam!

Gość mowie mowie
raczej małe są szanse

Gość digital123456
Pomóżcie, kochałam się dzisiaj z moim facetem i pękła nam gumka, nie było wytrysku. Gdy zmienialiśmy pozycję, włożył do połowy i usłyszał jak pękła i szybko wyjął członka. Jest możliwość zajścia w ciążę? Przypominam, nie było wytrysku a okres mi się skończył w zeszłą sobotę. Pomóżcie

Możliwość zajścia w ciążę bliska zeru. A jeśli chodzi o wyliczenie dni płodnych to ważniejsze jest kiedy Ci się okres zaczął, a nie kiedy skończył. Paranoja :o Jak można nie wiedzieć podstawowych rzeczy i zabierać się za seks :o

Wiem, że autorka już dawno tu nie zagląda, ale jak czytam takie rzeczy to coś mi się w żołądku przewraca :o "Nie wiem w której jestem fazie cyklu, mam nieregularny okres i ostatnio miałam moe w lutym... a u gina nigdy nie byłam"(Post napisany w czerwcu) Jak można nie mieć miesiączki przez 4 miesiące i nie skonsultować tego z ginekologiem???? :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość do sonix.
Jak nie miał wytrysku to prawdopodobieństwo dużo mniejsze niż przy prawidłowo wykonanym stosunku przerywanym. Jakieś może i jest, ale małe. Jak prezerwatywa była ze środkiem plemnikobójczym to na pewno w ciąży nie jesteś. Zawsze też na taką okazję można kupić tabletkę po i mieć pod ręką do połknięcia. Na następny raz jedź do gina po taką tabletkę i miej w zapasie. Podobno sok cytrynowy też zabija plemniki, ale na ile to jest prawda bo to metoda starożytna. Swoją drogą jak wam ta gumka pękła? Nie była za ciasna, albo nie zostało powietrze w środku? Jak żyję to jeszcze mi gumka nie pękła, ale zawsze były one dobrze dopasowane do penisa faceta.

Gość djahdjshj
Jeśli chodzi o tabletkę PO to wystarczy iść do szpitala i bez niczego każda pielegniarka może wypisać specjalna receptę na tą tabletkę, nie potrzebny jest ginekolog