Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulaaaa

CIAZA I SUKNIA SLUBNA.....TYLKO JAKA NAJLEPIEJ???

Polecane posty

Gość kasiulaaaa

CZY KTORAS Z WAS SZLA MOZE DO SLUBU W CZWARTYM MIESIACU CIAZY???????I JAK SIE CZULA W SUKNI SLUBNEJ????JESTEM W PIERWSZYM I NIE WIEM JAKA WYBRAC ZEBY ZAMASKOWALA BRZUSZEK NO I NIE MAM POJECIA JAK TEN BRZUCH MOZE WYGLADAC...NIE JESTEM ZA SZCZUPLA MAM 170 WZROSU I WAZE 65 KG.RAZ WAZYLAM 70 I WYGLADALAM OKROPNIE I BOJE SIE ZENA SUBIE BEDE TAK WLASNIE WYGLADAC...........RATUNKU NIECH KTOS POWIE ZE NIE.PLIS

Gość w 4 miesiacu brzuszek
nie powinien być duży a z sukienek to chyba najlepsze te w stylu empire (odcinane pod biustem).

Gość kasiulaaaa
OOOOOOOOOO A JA NIGDY TAKIEJ NIE CHCIALAM....CHYBA SIE ZALAME.....TAK TO JEST JAK SIE WCZESNIEJ NIE POMYSLI:)

a mi sie własnie ten styl podoba, a z kolei nie cierpię gorsetów.;)

Gość mama od 4 i pół miesiąca
Ja miałam szytą na miarę - jedoczęściową. Wierz mi że w gorsecie i spódnicy brzuszek dopiero się odznaczał a tak nie było go widac wogóle w 6 miesiącu :D szły na ukos takie luźne "fale" na biuście koronka z błyszczącymi cekinami itp.

Gość najlepiej
a czemu chcesz maskowac brzuszek swoj ? Przeciez to takie slodkie, i co z tego ze nie "po koleji" ! wyeksponuj brzuszek i czuj sie swobodnie !

http://www.byckobieta.pl/2,4511,1,suknia-slubna-w-stylu-empire.html własnie w takim stylu mi się podobają.:)

Gość kasiulaaaa
GORSETOW TO JA DOPIERO NIENAWIDZE.......ZAWSZE CHCIALAM MIEC DOPASOWANA SUKIENKE I ROZSZERZAJACA SIE KU DOLOWI ALE NIESTETY TERAZ NICI Z MOICH MARZEN........WSZYSCY WIEDZA ZE JESTEM W CIAZY ALE NIE CHCIALABYM ZNOWU AZ TAK STRASZNIE UWIDACZNIAC BRZUCHA BO KURCZE JA CHCIALAM BYC SZCZUPLA NA SWOIM SLUBIE I CHYBA BEDE PLAKAC............ZRESZTA CALY CZAS PLACZE I NIE IWM CZY TO PRZEZ HORMONY CZY SIE AZ TAK TYM PRZEJMUJE....

Im bardziej będziesz maskować to gorsze skutki :) Nie ma co się wstydzić i ukrywać ciąży.Najczęściej widziałam ubrane kobiety w gorsecie.

Gość nie martw się zazwyczaj
w 4 miesiącu brzuszka zbyt nie widać, co najwyżej lekkie zaokrąglenie.

hmmm a moze po prostu przelozcie slub na "po ciazy"? Wtedy bedziesz mogla wybierac we wszystkich fasonach sukni

Gość najlepiej
nie bedziesz gruba, tylko bedziesz miala ewentualnie zaokraglony ciazowy brzuszek, ktory jest duma a nie powodem do zaslaniania sie. Powodzenia.

Gość kasiulaaaa
DZIEKI DZIEWCZYNY.CHCIALAM WKLEIC SKROT DO SUKNI KTORA MI SIE PODOBA ALE NIE UMIEM.........TAKA SIEROTA ZE MNIE HIHI

Na pasku (z adresem strony) klikasz na kopiuj./Jak bedziesz pisała na forum to klikasz wklej i po sprawie :)

Gość kasiulaaaa
DZIEKI..........TO TA ...JEST MARSZCZONA NA BRZUCHU TROCHE I TAK SOBIE O NIEJ MYSLALAM

Gość hggdhshd
wylacz caps locka

Gość kasiulaaaa
A CO TO I JAK MAM TO ZROBIC?

Gość hggdhshd
pisz malymi literami -po lewej str na klawiaturze jest trzeci od dolu

Gość kasiulaaaa
ok ale to w czyms przeszkadza ze mam wlaczony?a co myslicie o sukienkach dziewczyny?nadaja sie na ciezarna czy nie?

ta pierwsza mi sie podoba i ma wląsnie te marszczenia wiec sie nadaje. ta 2 niespecjalnie mi sie podoba pozatym jest za gladka i trzeba miec plaski brzuch do niej.

Gość kasiulaaaa
SPOKO........PODOBNA DO TEJ MOJEJ PIERWSZEJ.

Gość Łazisz po topikach
Łazisz po topikach i krzyczysz. Wyłącz caps lock, taki klawisz na klawiaturze i naucz się netykiety. Bo duże litery oznaczają krzyk.

Gość kasiulaaaa
NIE TYLKO JA PISZE DUZYMI A POZA TY NIKT OPROCZ CIEBIE SIE NIE CZEPIA WIEC NIE MYSLE ZE TO AZ TAKI STRASZNY PROBLEM.

Gość Łazisz po topikach
Poczytaj kilka postów wyżej. Ktoś inny też się czepił.

Gość wyłącz wyłącz
bo to po prostu krzyk:)

1/ wyłącz, bo duże litery gorzej się czyta 2/ nie ma co ogłądać fotek. Trzeba iść do salonu lub do wypożczalni i mierzyć wszystko co się da. To co na modelce lub wieszaku fajne niekoniecznie będzie dobrze wyglądać na tobie. Ja miałam sukienkę z gorsetem ( nienawidziłm takich ) . której nie chciałam wcale mierzyć, bo na wieszaku wyglądała kiepsko. Ale babka się upierała to ubrałam , aby się odczepiła ( skoro i tak już stałam goła) i po prostu zakochałam się. Okazało się, że moje wyobrażenia o tym w czym będe wyglądać fajnie są dalekie od prawdy. Tak więc kończ żale i wal w miasto. powodzenia. Napisz co wybrałaś

Gość olalaoo
MamaMani ale się facet wkopał!! przystojny chłopak a z takim kaszalotem wpadł...ciekawe kiedy Cię zostawi?