Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera by to wzięła

mam prawie 28 lat i...

Polecane posty

Gość energiczna 30 latka
oferma! nie przeczytałeś! i nie "mężczyźni są głupi" - bo niby dlaczego? co najwyżej "oferma jest głupi". i nie dlatego, że mnie krytykujesz, a dlatego, że rzekomo wyciągasz wnioski z tego, co napisałam, a napisałam coś innego, niż mi wmawiasz.

do prawie 30 latki No tak ale jesli ktos się włącza w dyskusję i jak widać nie czyta ze zrozumieniem i co najwazniejsze od początku tylko tworzy własne fantasmagorie to mamy co mamy :)

Gość energiczna 30 latka
ale też prawie :)

Gość energiczna 30 latka
swoją drogą... kolejny facet wyciągający błędne wnioski, w którym wzbudzam agresję :(

Gość ofe rma
oczywiście. frustracją zionie i głupotą, to już ustaliliśmy. tak jak od wszystkich spotkanych przez was mężczyzn. ten wniosek co do mojej osoby mnie bynajmniej nie zdziwił. przecież trzeba się z wami zgadzać aby było inaczej. nie jesteście wyjątkowe. jesteście przekonane o własnej wyjątkowości a to zasadnicza różnica. jesteście również bezkrytyczne co do siebie samych z rozdętymi oczekiwaniami co do wszystkich innych. i mówię wam to nie z perspektywy człowieka który chciał was zaciągnąć do łóżka ale mu się nie udało więc teraz nie szczędzi gorzkich słów niezasłużonej krytyki a z perspektywy kogoś kto do wejścia na ten topic nie miał o was pojęcia i zupełnie nie ma interesu w tym aby was w jakiś sposób umniejszać. po prostu takie odniosłem wrazenie po przeczytaniu kilku waszych postów i krótkiej rozmowie. dobranoc

A może to kobieta? Zresztą nieważne czy facet czy kobieta. Ważne są treści bądź ich brak, albo niemoznośc w ich przekazywaniu. Pozdrawiam ciepło idę lulać. Jutro zlot musze miotłę przygotować ;)

no to drogi ofermo błędne wnioski wysnułeś, bo nie czytałes uważnie....ja moge sobie gdybać, że jesteś zakompleksionym furiatem, bo nie znasz mnie i oceniasz na podstawie kilku zdań. Nie wiesz czy jestem czy nie jestem wyjątkowa (a własnie gdzie ja pisałam o mojej rzekomej wyjątkowości?) więc się nie wypowiadaj z perspektywy znawcy.

Gość aaliah
bracie niedzwiedz-----> mozesz napisac z jakiego regionu Polski jestes.....i jak miala na imie twoja dziewczyna

Z góry zaznaczam, ze przeczytałam \"po łebkach\" bo jestem w pracy. :P Z tą swiadmością kobiecości to ja chyba jako pierwsza wyskoczyłam na tym topiku ;) I myślę, że nie przyjmuję roli średniowiecznej księżniczki, tylko po prostu nic na siłe, czasem po prostu \"nie zatrybia\" :P I tak jak już napisałam z wiekiem rośnie poczucie własnej wartości , a także swiadomość ograniczeń i swoich możliwości. Myśle, ze gdybyśmy tak biegały za facetami to żadnej z nas by tu nie było :P bo od biedy zawsze sie ktoś znajdzie - tylko po co? I zaznacze od razu, ze nie ma to nic wspólnego z szukaniem ideału, bo nie ma takich , ani kobiet , ani mężczyzn, ani związków... zresztą \"ideał\" to pojecie subiektywne - dla kazdego moze oznaczać coś innego. tą refleksą chciałam sie podzielić, reszte dopiszę wieczorem :)

Gość brat_niedzwiedz
do alliah: jestem z Częstochowy.....a czemu pytasz o imie???

Gość aaliah
po prostu Twoja historia jest mi bardzo bliska....a w jednym z postow napisales...ze masz zal do Mar......i to mnie zaciekawilo...myslalm ze moze sie znamy. ok pozdrawiam

Gość brat_niedzwiedz
Marta miała na imie:(.............ale to juz przeszłosc:( a czemu historia ci bliska????

Gość aaliah
bracie niedzwiedz, nie chce pisac tu na ogolnym forum mojej historii i zasmiecac tego topiku, pozdrawiam. ps. pomyslalam tylko ze moze sie znamy.. ale widac takie historie lubia sie powtarzac..

Gość brat_niedzwiedz
oj lubia sie powtarzac to fakt:(:(:( mnie powoli mija pierwszy ból....zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzien????

Gość Anula78
A mi smutno jest od wczoraj.. może to przez tą pogodę, słonko zaszło za chmurki i ponuro się zrobiło. W dodatku nie ma się do kogo przytulić...i optymistyczne podejście do życia i chęć zrobienia czegokolwiek też jakoś uciekły, ale mam nadzieję, że wrócą niedługo.. Bo przecież użalać się nad sobą nie mam zamiaru, ale z drugiej strony czasem i poużalać się trzeba i dać sobie prawo do chwili słabości. Wszystko jest w życiu potrzebne.

Gość energiczna 30-latka
nie zawsze to, co przychodzi bez trudu, ma obiektywnie małą wartość... raczej chodzi o to, że my mało to cenimy...

Gość energiczna 30-latka
nie zgodzę się z Tobą. ale życie byłoby nudne, gdybyśmy się wszyscy zgadzali :P

Gość brat_niedzwiedz
a ja znowu widziałem dzisiaj była ze swoim nowym facetem....kurwa dółłłłł:(:(:(:(:( czy to minie kiedys?

minie, ale poki co omijaj miejsca gdzie możesz ją spotkać pomimo, ze serducho byc moze chce ja bardzo widziec

Gość brat_niedzwiedz
serducho chce ja widziec...ale to nic nie znaczy.ktos w tym momencie jest szczesliwy ..ktos inny cierpi:(

Gość SAMOTNY KAWALER 28
Szukam samotnej dziewczyny do stałego związku

Gość brat_niedzwiedz
kurwa.....ale to wszystko jest ciezkie........:(:(:(:(:( i jak tu sie odnalezsc?????

Gość energiczna 30-latka
"czas... mój największy wróg, mój najlepszy przyjaciel... ...czas... nie używa słów, ale zawsze odnajdzie..." Minie. Ale jesli mocno kochałeś, nie prędko. Musisz przetrwać okres żałoby.

Gość brat_niedzwiedz
mocno???? to była moja najwieksza miłosc.....a jednak skrzywdziła:( i jak tu zaufac nstp razem????

To chyba jest pytanie retoryczne :) Zauważ, że połowa topików jest w tej tematyce, jak na razie złotego środka nie wymyślono. Masz wybór albo spróbujesz zapomnieć i stworzyć coś nowego z kims innym, albo bać sie i tkwić w samotności. Bo wnioskuję, że aspołecznikiem nie jesteś