Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera by to wzięła

mam prawie 28 lat i...

Polecane posty

Gość Energiczna 30-latka
Powiem tylko - HM. Będzie to wiele znaczące HM :) Mój eks po dwóch miesiącach rozmów internetowych z kobietą (dodam, że nie codziennych) chciał się do niej sprowadzić... Widziałam te maile. Od kiedy się rozstaliśmy, poznałam wielu mężczyzn. Pisałam z nimi, gadałam osobiście - w większości przypadków poruszyliśmy bardziej osobiste tematy, niż tamtych dwoje (nie mam tu na myśli pustego prawienia sobie komplementów). I co? I z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że żadnego z nich nie znam nawet w części. No cóż. Wygląda na tom że trafiliśmy na zwolenników tezy "skacz na głęboką wodę. Jeśli usłyszysz pienia anielskie, to znaczy, że ktoś spuścił wodę w basenie". Problem polega na tym, że woda bywa tam tylko przez 3 miesiące w roku :P

Gość Energiczna 30-latka
Bracie Niedźwiedziu, znam ten stan i sprzeczne emocje. Teraz targa Tobą wesołość, ale kiedy zrobi Ci się smutno, pamiętaj, że 3mam kciuki :)

mam nadzieje ze nie,bo to juz mnie nie obchodzi..........a usmiałem sie dlatego ze ona wogole go nie zna(tak mi sie zdaje) zauroczyła sie i podjeła decyzje jak nastolatka.......i wcale nie przemawia za mna w tym momenncie zazdrosc tylko dziwie sie jak mozna po miesiacu znajomosci podejmowac takie decyzje...??? sytuacja mnie smieszy..i tak jak mówiłem wczesniej JA ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ:):):) a.koles albo sie urodził w orient expresie albo zdrowo jest zdesperowany ze chce jak tak szybko za zone??????? SWIAT SIE WYWRACA DO GÓRY NOGAMI:) pozdrawiam energiczna 30...kciuki trzymaj bo zawsze to sie przyda,ale ja juz staje sie powoli obojetny na jej osobe wiec mnie juz to nie wzrusza,nawet mnie nie zdziwi jak sie dowiem niebawem ze ona w ciazy...i ze wychodzi na jesien za maz

nie moge tylko jednego zrozumiec jak mozna po 3,5 roku zapewniania o miłosci przez 2 osobe i po nagłym porzuceniu...nagle po 1 miesiacu spotykania zarecza sie z kims innym....nie uczciwosc? kłamstwo? smieszy mnie bardzo ta sytuacja.........zreszta chuj mnie juz obchodza co robia i jak sie zachowuja...........boli tylko nieuczciwosc,tchórzostwo i brak zasad z jej strony,i to ze zostałem tak oszukany przez nia...........reszta mnie wali

Gość Energiczna 30-latka
Nie wydaje Ci się. Nie może go znać. Nie poznaje się człowieka w ciągu miesiąca, nawet jeśli przez ten czas mieszka się z nim non stop. Jeszcze zrozumiałabym, gdyby ten miesiąc spędzili wspólnie po katastrofie samolotu w amazaońskiej dżungli broniąc się przed dzikimi zwierzętami (traumatyczne przeżycia zbliżają), ale to totalna niedojrzałośc, nieodpowiedzialność. Życzę zatem nieustającego humoru... i obyś spotykał na swej drodze samych dojrzałych psychicznie ludzi o dobrych sercach ;)

Gość Energiczna 30-latka
Bracie Niedźwiedziu... napisałeś: "nieuczciwosc,tchórzostwo i brak zasad z jej strony,i to ze zostałem tak oszukany przez nia" - wyciągnij z tego wnioski. Dostałeś od życia drugą szansę. Masz teraz jedyną i niepowtarzalną okazję poznać uczciwą, odważną kobietę z zasadami :) czego Ci życzę :*

Gość Energiczna 30-latka
:) :D :) - uśmiech dla Żanety :P

Gość ŻANETA 30
hej energiczna i pozostała brygada dzięki za uśmiech bo naprawdę po przeczytaniu pojawił sie i potrzbny haha bo kolezanka z pracy tak na dzień dobry mnie w.... energiczna haha ty to jestes naprawdę energiczna babka hmmm a jak madrosc zyciowa z Ciebie wypływa nom pod wrazeniem jestem bracie niedzwiedziu trzymaj sie a u mnie lepiej w tej sprawie zaczynam cieszyc sie samotnościa i doceniac to a w sumie to jakas desperatka ze mnie nie jest czekam na zmiane pracy i na dalszy w tym kierunku rozwój dla was kochani piękana łączka niezapominajek 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 + dla energicznej ❤️ ❤️ 🌻 ❤️ ❤️ :-)

Dostałeś od życia drugą szansę. Masz teraz jedyną i niepowtarzalną okazję poznać uczciwą, odważną kobietę z zasadami czego Ci życzę :* 1)popieram Zanete co do wnisków na temat energicznej:) madre i konsekwentne wypowiedzi 2) własnie ..w ten sposób dostałem szanse na poznanie wartosciowej kobiety...i tego sie tez bede trzymał....szansana na cos nowego:):) 3) mimo tego ze sie dowiedziałem o jej zareczynach ...to humor mi dopisuje 4) usmiech dla : ENERGICZNEJ:):):):) Zanety:):):) i Anuli78:):):)

Gość Psełdonim_Niedoszły
Cześć, Trzydziestolatko. Ja jestem niedoszłym pilotem samolotowym. Skoro tęsknisz za spędzeniem wspólnego miesiąca na odludziu, proponuję wziąć z aeroklubu jakąś maszynę i rozbić się gdzieś na Mazurach. Zobaczymy, co z tego nam wyniknie.

Gość Psełdonim_Niedoszły
(A może by tak Żanetę także poderwać?)

Gość Psełdonim_Niedoszły
Może mi się nie udać, ponieważ panny pochowały się gdzieś po kątach.

Gość atarakcyjan 30
cześć uwaga! żaneta zmieniła sie na atrakcyjną 30 hahahha przed chwilą usłyszałam taki komplement w pracy wiec sie jego trzymam by nie wpaść w dół buziaki :-) panie psełodnim hahha poczucie humoru to pierwszy krok do mojego ❤️

Gość atarakcyjna 30

Gość OMO bez fosforanów
Kiedy ja jestem okrobny smutas, Trzydziestko. A za co otrzymałaś w pracy komplimenty?

Gość atarakcyjna 30
hmmm jak smutas to odpada! bo co dwa smutasy to za dużo :) a komplimenty to tak z przymrużeniem oka traktuje szczególnie od starszych sliniących sie panów :-)

Gość OMO bez fosforanów
A jak przyjmujesz komplimenty, które pochodzą od przystojnego pod każdym względem mężczyzny?

Gość atarakcyjna 30
HAHA A MÓWIŁEŚ,ŻE Z CIEBIE SMUTAS NO PROSIMY ROZWIĄZ TEN WOREK KOMPLIMENTÓW BO TU SAME SAMOTNE PANNY DO WZIĘCIA POZA OCZYWIŚCIE RODZYNECZKIEM :-) TAKI KOMPLIMENT TO JAK MIÓD NA MOJE SRECE

Gość OMO bez fosforanów
No mówiłem, nie sądząc, że w to uwierzysz. Skoro jednak chcesz, mogę przestać być od tej chwili smutasem.

Gość OMO bez fosforanów
Spróbuję w wolnej chwili, Trzydziestka. :-)

Gość atarakcyjna 30
OJ WIDZE ZE NUDZIMY SIE W DOMCIU,

Gość OMO bez fosforanów
Ani się nie nudzimy, ani tym bardziej w domciu. Niestety, lato jako czas wakacji, to mocno historyczna przeszłość.

Gość Energiczna 30-latka
Psełdonim... ale ja nie mam całego miesiąca wakacji :) mam tydzień :) ktory będzie, oj, gęsty od wydarzeń :P

Gość zaszokowana
Hej Dziewczyny! Tak się składa, że ja też mam prawie 28 lat. Kilka dni temu zostawił mnie mój facet po 8 latach związku. Co gorsze zostawił mnie dla starszej ode mnie o 8 lat kobiety (od niego jest starsza o 6 lat). Ostatni rok był dla nas baaardzo ciężki. Właściwie był próbą ratowania naszego związku. Jak się właśnie okazało - nieudaną. Jestem w takim szoku, że to wszystko jeszcze chyba do mnie nie dotarło. Wydaje mi się to jakimś totalnym absurdem... Co więcej - on ma zamiar w najbliższym czasie się do niej wprowadzić. Ach ... :(

Gość Psedłonim
Gdzieście się podziały?

Gość Psedłonim
Ja nie jestem zapracowany. Aktualnie poszukuję kontaktu z atrakcyjnymi kobietami.

Gość Energiczna 30-latka
Życzę powodzenia, Psełdonimie :) A ja z wartościowymi ludźmi :P