Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki sens tego gadania

Co myslicie jak facet z ktorym sie spotykam powiedział ze...

Polecane posty

spotykamy sie kilka miesiecy ale nie za czesto raz w tygodniu lub rzadziej ale nie jestesmy typowa para wiem ze ma dobra kolezanke znaja sie chyba z 4 lata i ostatnio o nia spytalam jak to w koncu miedzy nimi jest to powiedział ze tak naprawde to on mysli ze ona jest glupia ..i ostatnio sie na niego nakrzyczała ...wiec ja sie zdziwilam troche bo niby sie koleguja ALE UWAGA !! on powiedział jeszcze ze " ona raz chce miec faceta raz nie chce " czy on moze byc nia jednak zainteresowany i dlatego mowi ze r"az chce miec chlopa raz nie chce " CZY TO MOZE NIE W TYM SENSIE TAK MOWI GDYZ wiem od niego ze jego kolega był z ta dziewczyna i ona z nim zerwala ten jego kolega tez to potwierdził

moze ktos sie wypowie

Myślę, że mógłby być nią zainteresowany...Wkurza się, bo laska ni może się zdecydować i dlatego nazwał ją głupią...Tak myślę:-)

no ja juz naprawde nie wiem 4 lata sie znaja to jakby mialo byc cos z tego to juz by było a oni nigdy ze soba nie chodzili nigdy nie byli para ten jego kolega chcial spowrotem wrocic do tej jego kolezanki i ona niby tez chciala ale pozniej sie z tego wycofała

Gość pamietaj ze jesli
o tamtej mowi ze jest glupia powie tak o kazdej o Tobie pewnie kiedys tez , moim zdaniem ma na nia ochote i jak ona tylko kiwnie palcem to on do niej poleci mimo ze taka "glupia",jestes tylko odskocznia licz sie z tym