Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy.dziewka

DEPILACJA BIKINI WOSKIEM

Polecane posty

Gość sexy.dziewka

jak wygląda wizyta w salone kosmetycznym? bardzo boli?:P ile trwa depilacja? długo trzyma się efekt? sa krostki? pozdrawiam:)

Gość sexy.dziewka
jest tu kto;P?

Gość ffrape
też planuję zdecydować się na ten zabieg. znajoma mi poleciła. ok 30 zł, podobno do 2 tyg. ma sie spokoj ;)

Gość ffrape
aha, dodam, ze ponoc boli, ale da się znieść ;P za to nie ma krostek ani podraznien. w koncu robi to profesjonalistka. mysle, ze to bezpieczniejsze niz sie samemu kaleczyc z plastrami ;p

w zaleznosci od ilosci i gestosci wlosow, ale bikini to tylko kilka minutek....troche boli, ale wykonywane jest szybko a naprawde warto....krostki sa! poniewaz wyrywasz wlos z cebulki...wiec jest podraznienie przez pierwsze 2-3 dni! jesli wyjezdzasz na jakies wakacje, zrob na 3-4 dni przed...ale pozniej masz spokuj na 3 tygodnie! Polecam! Aha co niektore dziewczyny biore tabletki przeciwbolowe przed, ale nie warto...bardziej boli za pierwszym raze...im czesciej chodzisz i nie golisz maszynka tym wloski sa slabsze i rzadsze wiec coraz mniej boli....:D

Gość jol..
i przychodzicie nie ogolone do kosmetyczki? ja nie moge sobie wyobrazic sytuacji ze pokazuje sie taka nie wydepilowana :O

Gość okt
ja robie sama w domu to zaden problem a bol to kwestia przyzwyczajenia