Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyrozwodniczka

Rozwodnikom mówimy NIE!!!

Polecane posty

Gość antyrozwodniczka

Tylko desperatka zwiąże się z rozwodnikiem:o Bo na normalnego mężczyznę nie ma szans. Szanujące się kobiety niegdy nie zainteresują się facetem drugiej kategorii!!! Apel do rozwodników: odczepcie się od fajnych lasek a startujcie co najwyżej do zdesperowanych kaszalotów!!!

Gość jak się wreszcie
rozwiode to sobie wezme też rozwodnika. Bo kawalerowie w starszym wieku to jakies zbrakowane towary. :P

Gość stanowcze nie
pojebana genetycznie jestes....tz. ze samotnym matkom lub rozwiedzionym tez stanowcze nie? a jak tak kiedys maz od ciebie odejdzie buahah to bedziesz rozwiedziona i mam nadzieje ze tobie wtedy ktos powie stanowcze nie kaszalocie:D:D:D:

Gość stanowcze nie
co to za podział? gorzej jak rasizm..tym tak a tym nie...pojebana jestes obys nie musiałą odwoływac kiedys tych słow

Gość ja jestem z rozwodnikiem
i jest On najcudowniejszym facetem pod słoncem!!!! dlatego mów za siebie!

Gość lepszy rozwodnik
niż stary kawaler. :classic_cool:

Gość stanowcze nie
jak Cię mąż w dupsko kopnie

Gość stanowcze nie
wogóle nie powinno byc tutaj mowy na temat ..nigdy grubej ,nigdy chudej ,nigdy dzieciatej ,nigdy rozwodnika....a na pewno nie jako temat przewodni...nigdy nie mów nigdy ..a jak już to lepiej napisać w soim imieniu a nie ogołu

Gość jak się wreszcie
ona powinna w temacie napisać "mówię" a nie mówimy. Niech mówi za siebie. :O

ktoś mi kiedyś powiedział, że lepiej być młodą rozwódką niż starą panną. myślę, ze to dotyczy również facetów :P

Gość stanowcze nie
Każdy ma prawo do zyciua czy jest chudy czy jest gruby...czy rozwiedziony czy kawaler czy panna czasami ci ludzie okazują sie lepszymi partnerami niz nie jeden bez skazy

Gość stanowcze nie
Pewnie cos w tym jest bo widząc starego kawalera pomysle sobie ..co z nim nie tak ze jest kawalerem..ale widzac rozwodnika..zastanowie sie dlaczego mu nie wyszlo...bo wina lezy po obu stronach..wiec to nie znaczy ze jak rozwodnik to najgorszy....

Gość stanowcze nie
Jarkowi ...mówimy stanowcze nie..każdy kto sie zapiera że z takim lub taka nieeee trafia własnie z deszczu pod rynne nigdy nie mów nigdy bo sam kiedys bedziesz rozwodnikiem albo kawalerem..:D:D:D: zycze ci tego jarku....

Gość stanowcze nie
może nie tego abys był rozwodnikiem bo to zbyt okrutne by było ale kawalerem starym zpierdziałym mozesz byc:P:P:P

Gość antyrozwodniczka
Ale się desperatki rozkrzyczały:o ślub to poważna decyzja, jak ktoś nie potrafi być wierny przysiędze, rzuca słowa na wiatr to nie może byc traktowany poważnie. W oczach normalnej kobiety nie może być akrakcyjny!!! Nawet gruby portfel nie pomoże. A desperatki niech się wiążą z rozwodnikami, proszę bardzo, bo i tak nikt normalny ich nie zechce. Nie wiem co się czepiecie, pewnie zazdrościcie:o Fajne laski się szanują i zasługują na porządnych facetów!!!

Gość jak się wreszcie
jest takie bardzo adekwatne przysłowie: tylko krowa nie zmienia zdania. krowa jesteś? bo człowiek ma prawo do błędów i ich naprawiania.

Gość stanowcze nie
Fajna laska jestes a mozesz trafic na huja ktory po 5 latach w trabe cie pusci i bedziesz rozwodka hahahahaahahahahahahhaahhaahahahaha

Gość stanowcze nie
i nie bedzie dla ciebie zycia bo przecież rozwodkom mówisz stanowcze nie buahhahaahah

Gość stanowcze nie
A Jarek mysli że wszystkie rozumy zjadł i bedzie ze swoja ksiezniczką zył długo i szcześliwie do puki ksiezniczka nie stwierdzi ze jarek sie do zycia nie nadaje i bedzie po rozwodzie ..Jarek zgnije samotnie bo przeciez kaszalotom i rozwodnikom stanowcze nie...buhahaha rozpierdalacie mnie ze swoimi postanowieniami....

Gość dsfz
Pannom z dzieckiem mowimy NIE. Niech sobie znajda jakiegos frajera, ktory bedzie wychowywal nie swoje dziecko.

Gość antyrozwodniczka
Nie uznaję rozwodów i tyle!!! wolę być krową niż chorągiewką:o Jak się nie jest pewnym uczuć to się lepiej nie pobierać

Gość dsfz
Ja tez nie uznaje kobiet z dzieckiem. Jak sie nie jest pewnym swych uczuc, to sie doopy nie daje

Gość stanowcze nie
Ale wy pojebani jeste scie ..nie wiecie co sie na swiecie dzieje? a jak cie mąż bedzie katował? to co dalej bedziesz twierdziła że rozwodow nie uznajesz? to niech cie leje po mordzie....zycia nie znacie i takie pierdoly piszecie....

Gość antyrozwodniczka
Rozwodnicy niech się wiążą z rozwodnikami. ja piszę o ludziach pierwszej kategorii że wśród nich nie mają rozwodnicy czego szukać:o

Gość babki
jestes nie sprawiedliwa. mam szwagra rozwodnika i jest naprawde ok . jest z moja siostra juz sporo czasu maja dziecko i drugie w drodze i dogaduja sie wspaniale. dodam jeszcze ze jes miedzy nimi 10 lat roznicy.

Gość stanowcze nie
kobiety z dzieckiem? buhahaha pierdolenie na antenie ..taki frajer gory obiecuje żeni sie potem dziecko a potem facet zdradza....bije ..i nie wiadomo co robi...i co taka kobieta bo iała dziecko z męzem ktory sie potem hujem okazuje tez jest skazana na samotnośc? ale pierdolicie....

Gość antyrozwodniczka
To się dzieje na świecie na co ludzie pozwalają. porządni ludzie wiążą się z porządnymi ludźmi i nie muszą się rozwodzić. A jak ktos bierze byle co to potem ma swoje piekło Nie wylewajcie frustracji bo same sobie winne jestescie, waszej głupocie!!!