Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyrozwodniczka

Rozwodnikom mówimy NIE!!!

Polecane posty

Gość zonaty rozwodnik
pytanie do antyrozwodniczki Jesli wygonilem zone z domu bo mnie okradala, puszczala sie.... to do jakiej kategorii przegrancow sie zaliczam? do zonatych? rozwodnikow? frajerow? ....

Gość antyrozwodniczka
O kolejny sfrustrowany rozwodnik!!!:D jacy wy jestescie smieszni:D Jak si nie ma argumentów to się włącza agresja, co widać doskonale po waszych wypowiedziach Ale o co wam tak w ogóle chodzi? Poza opluwaniem mnie (niecelnym zresztą) nic do tematu nie wnosicie:o A o logice niech się nie wypowiada ten kto nie zna znaczenia tego słowa

Gość antyrozwodniczka
Nie jesteście przegrani ale szukajcie w swojej karegorii:)

Gość precz z preczem
no bo my wszyscy straszni frustraci som :P

zeszedłem do twojego poziomu intelektualnego żeby wstawić opinię na temat twojego topiku no i tylko tyle mam na ten temat do napisania szkoda czasu na ą bzdurę

Gość antyrozwodniczka
"Ciekawski" nie twoja a "piątego koła"

Gość antyrozwodniczka
"Ciekawski" współczuję naprawdę:( Ale czy tak trudno zrozumieć, że mam prawo nie interesować się rozwodnikami i tak właśnie czynię??? wy to bierzecie personalnie strasznie, nie wiem po co:o

Gość taka tak tak
dziecko, idź juz do książek, czas na naukę, bo widzę, że na razie przerobiłas starozytność, odrzuciłaś relatywizm jesteś za sokratesowskim idealizmem etycznym. Jak pouczysz się dłużej to zobaczysz, że w tym względzie Sokrates nie miał racji... No to do nauki...

Gość precz z preczem
taka nie mów do niej w ten sposób bo nic nie rozumie :P

Gość antyrozwodniczka
"taka tak tak" do garów proszę:) skoro wszystkie rozumy już pozjadane to trzeba pozmywać

taka tak tak jedyne co moge powiedziec to BRAWO! Nie pojmuje ludzi z klapkami na oczach. Oczywiscie pani anty masz do tego prawo....

Gość taka tak tak
anty... piszesz, że wyrażasz tu tylko swoje zdanie. Możesz mi powiedziec co miały znaczyć twoje pierwsze slowa na tym topiku ' Tylko desperatka zwiąże się z rozwodnikiem Bo na normalnego mężczyznę nie ma szans. Szanujące się kobiety niegdy nie zainteresują się facetem drugiej kategorii!!! Apel do rozwodników: odczepcie się od fajnych lasek a startujcie co najwyżej do zdesperowanych kaszalotów!!! " Odnoszę wrażenie, że nie mówisz tylko o sobie...

Gość antyrozwodniczka
"piąte koło" dlaczego uważasz, że zmienię zdanie??? czy każdy musi się rozwodzić??? zresztą nie zniżaj już się do mojego poziomu intelektualnego i idź mecz oglądać mężczyzno

Gość taka tak tak
Ciekawski - wielkie dzięki ;-)

Anty rozwodniczko czasami nie ma innego wyjscia wiesz? Zycze Tobie wszystkiego dobrego i mam nadzieje ze nie bedziesz musiala przezywac tego na wlasnej skorze...

Gość antyrozwodniczka
"taka tak tak" też miałam nadzieję, że nie mówię tylko o sobie. A jednak byłam w błędzie sądząc po wpisach waszych na topiku:o

taka tak tak nie ma za co,cala przyjemnosc po mojej stonie;-) Milo jest poczytac tekst kogos kto ma rowno pod sufitem i zna sie na zyciu:-)

Gość antyrozwodniczka
"Ciekawski" dzięki, tez mam taką nadzieję, dlatego jestem ostrożna co się przejawia m.in. moją niechęcią do rozwodników. tobie też życzę szczęścia:)

Gość taka tak tak
anty... oczywiście, czasami muszę tez i gary pozmywać, co nie znaczy, że nie znajduje czasu na przyswajanie wiedzy... czego i Tobie życzę. Ale zyjemy w fajnych czasach... sa zmywarki ;-)

Gość precz z preczem
antyrozwodniczka szkoda że masz jeszcze niechęć do myślenia ale cóż

Hehe Amancie to masz lekkieggo pecha:-P Ja nie mam problemow,dziewczyny zwracaja uwage na mnie;-) Moj problem polega na tym ze nie jestem w stanie zaufac nie mowiac juz o jakimkolwiek wiazaniu sie

Gość antyrozwodniczka
myślę więc mam wybór. w przeciwieństwie do was:o co ja mogę o was powiedziec skoro wam wszystko jedno w kwestii rozwodów???:o to po cholerę było brać ślub??? i kto tu nie myśli???:)

Gość taka tak tak
anty... tak całkiem serio - życzę Ci wielkiej miłości. Zobaczysz wtedy jak inaczej patrzy sie na ludzi... bo tak jak Ktos juz tu napisał "nic nie jest czarne ani białe" W życiu są jeszcze inne kolory i musimy je przyjmować. Człowieka nie można mierzyc tylko jedną miarą...