Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyrozwodniczka

Rozwodnikom mówimy NIE!!!

Polecane posty

Gość -do antyrozwodniczki
Po co nam uzywani faceci? :) z przeszloscia? Moze z dziecmi...alimentami ..jakimis nierozwiazanymi sprawami..... o nie!

anty, ale jakie to ma znaczenie, że pisałam "na pomarańczowym" ? nie widzę związku

Gość Antyrozwodniczko-popieram
:D

Gość precz z preczem
dobra kończmy temat bo łóżko stygnie a anty zaczyna sama się popierać to już się robi durne na maxa :P

Gość do antyrozwodniczki
Ciekawsky- wydaje ci sie. Ja jestem kims zupelnie innym ale z takimi samymi pogladami.:P

Gość antyrozwodniczka
23:22 Magda K a jednak mam racje - za wysoka poprzeczka... Z umiejętności czytania ze zrozumieniem - 1 Długa droga przed Tobą, ale nie sądzę żebyś mnie dogoniła z wiedzą Jeszcze raz napiszę - JA MAM MĘŻA, inaczej mówiąc JESTEM MĘŻATKĄ, a mówiąc jeszcze inaczej NIE JESTEM ROZWÓDKĄ... czy teraz zrozumialaś? taki związek, że nie skojarzyłam że jesteś mężatką. Zrozumiałe??? jak krowie na rowie:o dobrze że wychodzę, bo ręce opadają bezsilnie na widok waszej głupoty:o🖐️

Gość do antyrozwodniczki
nie rozumiem czemu ? chyba forum jest od tego zeby swoje zdanie wyrazic? CO NIE MOZNA?? bo jacys mi beda wmawiac ze nie mam racji?

Gość precz z preczem
anty skończ wytrzeźwiej przeczytaj spal się ze wstydu zrozumiano wykonać

Gość do antyrozwodniczki
Ja tez ide stad- szkoda klawiatury............:O

Gość antyrozwodniczka
teraz już mam pełny pogląd. KRETYNI DO POTĘGI!!! to nie obraza, to stwierdzenie faktu - wystarczająco mi to udowodniliście, skończcie już choć resztki wstydu oszczędźcie - moja dobra rada 🖐️

roztroiła nam sie anty, to możemy spokojnie ją juz zostawić... w końcu ma z kim pogadać, poziom ten sam... Dobrej nocy życzę wszystkim - i tym rozwiedzionym (oby nie była samotna) i tym, którzy jeszcze nie zawarli związku małżeńskiego ( nie cudzołożyć! trzymać do ślubu - tylko spać i już) i tym żonatym/mężatkom (ciepłych ramion męża/żony życzę)

Gość precz z preczem
magda tobie również tylko męża nie zamęcz :P

(str 8) Magda K taka tak tak - to ja przyczarniłam sie tylko anty czytaj ze zrozumieniem - prosiłam

Gość A mi sie wydaje..
Ze tez bym nie chciala faceta ktory jedna zone mial i zostawil...wiec -coz za roznica zostawic i druga? Jednak jak sie slub bierze to chyba na dobre i na zle ..no nie?.......:)

Precz... pewnie, że nie zamęczę, jeszcze może mi się przydać... :)

no i fajnie, że byś nie chciała, i tak trzymaj. Widzisz różnica w tej chwili między tobą a anty z pierwszej strony polega na różnicy wypowiedzi. Anty - obrażała...

Gość A mi sie wydaje..
Nomoze nie zawsze, ale nie dbal o zwiazek.nawet jesli wina jest po stronie kobiety..jednak malzenstwo to nie zabawa. Trzeba ponosic konsekwencje. Tak to jest jak ludzie sie nie kochaja i biora slub... Ja jestem mezatka, wyszlam za maz z milosci i robimy wszystko zeby zwiazek sie udal.:) Dla mnie facet ktory rezygnuje ...to nie facet..

Gość precz z preczem
a mi się wydaje i tu się mylisz są sytuacjie w których nie ma już co ratować, trzeba wiedzieć kiedy to już nie ma sensu i nalezy skończyć

Gość A mi sie wydaje..
Jak to?? poprostu nie wolno do takiego stanu dopuscic! Jak sie naprawde kocha to sie wszystko przetrwa.

Gość A mi sie wydaje..
Jak K*** malzenstwo ma nie miec sensu ? To PO CO ludzie sie zenia? BZDURA!!!! z ludzmi z takim mysleniem to rzeczywiscie nie ma co dyskutowac

Gość precz z preczem
no raczej wątpliwa sprawa jeżeli nie ma już nic to się nie przetrwa fakt że każdy kryzys można przezwyciężyć ale musi być miłość lub chociaż szacunek czy przywiązanie ale czasem i to się kończy

Gość antyrozwodniczka
samo się nie kończy - to ludzie do tego doprowadzają. jak się nie dorosło do małżeństwa to się nie powinno na nie decydować. Jakbyście nie zauważyli pierwszy post był w innym tonie niż pozostałe. zabieg celowy-miał sporowokować i tak się stało. przyszliście, miło, ale porozmawiać w wami normalnie się nie udało pomimo wielu prób. chcecie rozmawiać wg waszych zasad? proszę bardzo ale to jutro. Idę potańczyć🖐️

Gość precz z preczem
anty porozmawiamy jak dorośniesz i zobaczysz jak fajnie się samo kończy:P