Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problemowa ona 25

PROBLEM

Polecane posty

Gość Problemowa ona 25

Witam mam mały problem i nie wiem co zrobic....jakis czas temu poznałam przez net pewnego chłopaka. Fajnie sie gadało wiec postanowilismy sie spotkac i tak sie juz spotykamy od miesiąca. Ale jest małe ale....w tym samym czasie co poznałam na necie tego chlopaka zaczełam gadac tez z innym ale on był wtedy za granicą i nie widziałam sie z nim. Ale on przyjezdza teraz i chce sie ze mna spotkac. I teraz co ja mam zrobic??? odmówic?? chyba tak...ale z drugiej strony ...sama juz nie wiem:( doradzcie cos....

Gość oOoOoooooooo
spotkaj sie znim, kobito znasz kogos od miesiaca i czego ty sie obawiasz, myslisz ze facet by sie nie spotkal? naiwna jestes, ja ci radze znajdz jeszcze 3:)

Gość Problemowa ona 25
jakos tak nie potrafie :(

Gość parapet11
ja bym nie szla,jak podoba sie tobie ten 1.a ten 2 kiedy wraca?

Gość kobieta ja
tez ci radze, znajdz se jeszcze 3. mysisz, ze co oni robia?! pomysl logicznie, tych dwoch na pewno oprocz ciebie ma na oku jeszcze kilka innych, wiec do dziela!

Gość kobieta ja
zreszta spotkac to sie mozna zawsze i z kazdym. spotkac sie nie oznacza byc ze soba. mozesz sie spotkac zeby pogadac i sprawdzic, jak dobry/niedobry jest tamten drugi. spotanie nic nie znaczy, nawet jakbys byla w parze z tym pierwszym.