Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MINIA_899

SUCHE I ZNISZCZONE WłOSY

Polecane posty

Gość MINIA_899

WITAM Mam bardzo suche i zniszczone włosy. Stosuje wszelkiego rodzaju odzywki maseczki serum itp itd. Kupilam ostatnia Skrzypo VITE. Uważacie ze to pomoze??? czy juz ktos tego uzywal????? odpiszcie!!!! Pozdrawiam

Gość MINIA_899
a jeszcze chciałam zapytac jezeli uzywam suszarki ale stosuje krem z loreala ktory PODOBNA schroni włosy od suszarki(*taki czerwony) czy to pomaga?? czy to jest jakies guwno??? I czy stosowanie dużo różnych preparatow aby włosy były miekkie i sie zregenerowały jest dobre czy tylko obciązaja wlosy?? POMóżCIE!!!!!

Gość kobieta powinna mieć piersi
jeśli używasz suszarki, to zawsze będziesz miała suche włosy. Nie możesz się bez niej obejść??? Skrzypovita działa, ale min. po 3 misiącach regularnego zażywania.

Gość MINIA_899
Czasami nie ale staram sie bardzo ograniczac jak tylko moge. kiedy nie musze nie uzywam jej. A mogla byś mi powiedzieć jak duże są tego efekty tej skrzypowity??? a moze jest cos lepszego niz to i cos co szybciej dziala??? Jezeli nakladam na włosy duzo odzywek i masek itp czy to jest dobre czy obciązą wlosy??

wszystko stosowane w nadmiarze jest szkodliwe. Zamiast Skrzypovity polecam Capivit Piękne włosy. Lepszy na tą porę roku, bo bez skrzypu polnego, a ten w połączenoiu ze słońcem może skutkować, np. plamami na skórze. Ale efekty po też min. 3 miesiącach. Ogranicz suszenie suszarką, płucz włosy w ziołach, 3 razy w tygodniu stosuj jakąś odżywkę. Powinno być lepiej.

Gość MINIA_899
powiedz mi jeszcze czy moge uzywac skrzypovity i chodzic na solarium czy to jest szkodliwe???? i chcialam zapytac moze wiesz cos o takim czyms jak RADICAL??? czy moge uzywac tego i skrzypovity razem????

Gość MINIA_899
a mozesz mi jeszcze powiedziec w jakich ziolach???? i czy slyszalas o tym majonezie???

Radical jest rewelacyjny - cała seria, nie tylko tabletki. Ale nie przesadzaj. Wiem, że chcesz szybkie efekty, jednak to niemożliwe. Bierz Capivit, stosuj szampon i odżywkę Radicalu. Przed umyciem głowy polecam wymieszać żółtko, olej rycynowy i kika kropel soku z cytryny. Tą papkę nałożyć na głowę i owinąć ręcznikiem. Trzymać pół godziny, później zmyć szamponem. Zioła do płukania zależą od Twojego koloru włosów, np. rumianek delikatnie włosy rozjaśnia, pokrzywa - przyciemnia. Polecam też naturalne olejki.

Gość MINIA_899
Wielkie dzieki:-) napewno spróbuje czy znacie cos jeszcze oprócz tego??? piszcie jak najwiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MINIA_899
dlaczego nic nie piszecie na ten temat???? co mozna jeszcze zrobic jak zapobiec suchym i zniszczonym włosom???

Gość ekspertka
ja wypróbowałam już wielu rzeczy i rzeczywiście moge potwierdzieć że skrzyp w tabletkach powoduje plamy od słońca zwłaszcza koło ust i oczu wcześniej tego nie wiedziałam ale teraz moja przedmówczyni mnie w tym utwierdziła i jeszcze jedno biore skrzyp już jakieś pare lat z przerwami niewielkimi i powiem wam że nic nie działa na lepszą kondycje włosów może troche na paznokcie chyba wypróbuje coś bez skrzypu może ten capivit piękne włosy a jakby tak przetestować i jeśli po paru miechach nie będzie efektu to zaskarżyć producenta o matactwo i cieszyć się grubą kasą z odszkodowania co wy na to !

Gość ekspertka
no koże troche przesadziłam z moją wypowiedzią ale tak w rzeczywistości być powinno że jeśli na opakowaniu jest napisane piękne wlosy to powinniśmy od tego takież właśnie włosy mieć czyż nie prawda?

Gość wanesa
ja zaczelam uzywac skrzypowity jak mi wypadaly wlosy po ciazy, i po jednym oppakowaniu juz mi pzrestaly wypadac :) ale jesli chodzi o stan moich wlosow i wyglad to nic sie nie zmienilo nawet po kilku opakowaniach :(