Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja obawa

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość moja obawa

ostatnio duzo zaczelismy e soba rozmawiac z chlopakim,bo jestesmy razem rok ale wczesniej to tylko imprezki itd,ale stwierdziłam ze trzeba cos powaznie pogadac czasami żeby coś z tego było,żeby nawiązać więź emocjonalną,i udało sie ale teraz sie zastan awiam czy zbytnie zblizenie nie spowoduje ze chłopak przestanie na mnie patrzec jak na swoją kobiete a zacznie jak na kolezanke i nie zachce zebysmy byli kumplami?

Gość jzus maria
chyba zwiazek polega na wiezi emocjonalnej a nie na imprezkach. jak sobie wyobrazasz malzenstwo ktore spotyka sie tylko na dyskotece???:) heheheh

Gość moja obawa
tak mi przyszło do głowy że faceta kobieta pociaga jak jest troche tajemnicza a jak tak o wszystkim ropzmawiamy to boje sie ze zacznie m nie traktowac jak kumpele..

Gość jzus maria
dziewczynko ile ty masz lat ze tak myslisz???:P

Gość moja obawa
tzn jeden potrzebuje takiej przyjazni w zwiazku a inny nie? boje sie ze nie wyczułabym tego kiedys nawet jak sie poklocilismy troche powiedzialam ze moze lepiej byłoby gdby sobie znalazl kogos to powiedział żebym tak nie myslała nawet bo mnie kocha...

jeżeli nic do niego nie czujesz to skoncz z nim bo on cię kocha a jezeli ty go nie to nigdy z nim nie rozmawiaj na intymne tematy bo to jest flirt i trakuje on to że ty tez do niego cos czujesz

Gość moja obawa
skąd Ci przyszło do głowy że ja jego nie kocham,kocham go,tez mu to powiedziałam tylko dostaje od niego takie dziwnr smsy ostatnio,pyta co ja robie opowiada co on robi,ale nic o nas,nic ze teskni...