Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat

W CO SIĘ UBRAĆ??

Polecane posty

Gość mam dylemat

Stoję przed szafą i nie wiem, co na siebie założyć... A tu godzina do wyjścia... Dlaczego ja jestem taka głupia i nie pomyślałam o tym wcześniej?? Otóż idę do znajomego na grilla. Nie będzie to jednak tylko takie zwykłe spotkanie znajomych, gdzie wpieprza się kiełbasę z chlebem, z którego wycieka keczup i zapija piwem prosto z butelki... Ma to być bardziej takie przyjęcie, troszkę eleganckie, tyle że w ogrodzie i przy grillu. No i kompletnie nie wiem, w co się ubrać... Nie chcę wystapić zbyt elegancko, tym bardziej, że to średnio wygodnie, ale jeansy, t-shirt i adidaski odpadają... Gdyby to było bardziej popołudniowe przyjęcie, to mogłaby być jakaś letnia sukienka. Ale teraz już może się robić na sukienkę za zimno... No i nie mam pojęcia, w co się wbić... Macie jakieś propozycje??

Gość mam dylemat
No i jeszcze buty... Ja pierdzielę... Jakbym mogła, to bym najchętniej nie poszła...

Gość mam dylemat
No wiem, ale jakoś nie mogę się na nic zdecydować...

może być jakaś sukienka letnia i na górę jakiś żakiet lub sweterek rybaczki i jakaś ładniejsza bluzka + żakiet

na gore jakas fajna koszulke z krotkim rekawkiem i rozpinany sweterek, na dol: rybaczki i jakies fajne klapki - byle nie sportowe, na szyje mozesz wrzucic jakies fajne korale Boze, czy w j. polskim moze obejsc sie bez zdrobnien???? :D :D

Gość mam dylemat
Dzięki, zawsze to jakies natchnienie :)

mówi, że przyjęcie więc myślę że jakaś koszula byłaby ok. ale trudno gdybać jak się nie ma bladego pojęcia co, kto ma w szafie