Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzik

Co znaczy takie zachowanie u chłopaka?

Polecane posty

Gość wstydzik

Byliśmy na wspólnej imprezie, nie znaliśmy się, ja nie piłam, on wypił niewiele... Jakoś wyszło tak, że tańczyliśmy...:-) No i podczas tego tańca jego ręce były baardzo niespokojne...:D W każdym razie próbowały odwiedzić wiele miejsc, na które teoretycznie nie miał przyzwolenia... Ja trochę to stopowałam, ale jako, że wpadł mi w oko, to jako szczególnie mnie to nie peszyło. Potem tańczyliśmy jeszcze parę razy, przez ten cały czas on... Nie wiem jak to okreslić... Chuchał mi w ucho?:)))))))) Znaczy tak wzdychał, chuchał, nie wiem jak to nazwać...:-) No i w końcu dostałam w trakcie tańca buziaka w policzek, ale nie spotkało się to z mojej storny z żadną zachętą do dalszego próbowania, więc to nie było bardzo zobowiązujące... Chłopak bardzo przystojny, ogólnie tańczył dużo (i bardzo dobrze) także z innym dziewczynami, ale chyba żadnej nie 'chuchał', ani nie błądził rękami...:-) Rozeszliśmy się bez wymiany nr-ów, ale sprawa nie jest stracona - widuję go czasami.:-) Czy myślicie, że byłby zainteresowany kontynuowaniem znajomości?:-)

Gość przypadkowy gosc
Cie obmacywal a Ty sie podniecasz? :o Hmm chcial Cie tylko przetestowac... a moze mial na Ciebie ochote... Moze dalej, ma? Zapytaj Jego ;)

nie chuchal, tylko dyszał ;D A co do takiego tańca, to wiele facetów na imprezach próbuje macać dziewczyny i to wcale nie znaczy, że chcą jakoś bliżej je poznać. Raczej czekałabym na jakiś jaśniejszy sygnał, że mu się podobasz. Bo na razie wiesz tylko tyle, że MOŻE go pociągasz

Gość denat pochmurny
może on je chuchał inaczej , bardziej w poziomie :classic_cool:

Gość mial
ochote na seksik

Gość wstydzik
a to ,że niby przypadkiem jego palce zagłębiły się między moim pośladkami w okolicach czekoladowego oka to niby też nic nie znaczy :o ?

Gość wstydzik
To wy mi napiszcie co o tym sądzicie jeszcze a ja tylko dojem kupe i wracam :)

Gość koras_to_koras
oko czekoladowe to kiepskie ujscie przyjaciela, lepiej oral, to oznacza ze mezczyzna cie kocha i to bardzo mocno, nad wyraz w zdrowiu i chorbie i zawsze, wiec zrob mo loda a on bedzie twoj na wieki wiekow w sumie nie ten topic coz ale temat podobny wiec uznajmy ze to moze by rada ewangelicka prosto od Boga od wyslannika i kaplana, nie tego przebranego za kseidza ale kaplana z woli pana Naszego Jezusa Chrystusa Pana Naszego amen

Gość wstydzik
Aha, jeszcze jedno- ja się nie podniecam, że macał, wiem, ze wielu tak robi i to nic nie znaczy w ich pojęciu... A co do chuchania - to nie było dyszenie, to było coś innego... :-) Tak jakby chuchał mi ciepłym powietrzem w ucho i szyję...Swoją drogą, śmieszne to było i nie wiedziałam, jak zareagować...:D W ogóle ja jestem dość nieśmiała, ale dobrze tańczę i on też, więc może to nas tak do siebie ciągnęło.:-)

Gość wstydzik
upupup

Gość Brzechwa
a bąka puścił z podniecenia ??

Gość wstydzik
upppp

Gość kasiagrybasia
spróbuj na Kmicica : jak prosisz a nie dają sama weź! ;) jak masz na niego ochote, a on Ci dawał sygnały, to czemuś udawała , że nie? ehh kobity... ;)

Gość wstydzik
up... może jeszcze dzisiaj się czegoś ciekawego dowiem.:-)

Gość wstydzik
Nikt nie wie, co znaczy to chuchanie?:D

Gość no to ci przecie piszą
co znaczy !!

Gość wstydzik
? Że niby miał chętkę?:-)

Gość wstydzik
No tak, tylko dlaczego faceci mają to tak zróżnicowane - albo albo... Jak można sprawdzić, że nie chodziło mu tylko o zaspokojenie 'potrzeby macania'? I jak w ogóle, będąc nieśmiałą, dać do zrozumienia, że jest się zainteresowaną bliższą znajomością? Ech...:/

Gość na tym etapie znajomości
chodziło mu tylko o zaspokojenie "potrzeby macania i dmuchania" Oni nie są "zróżnicowani"

Gość malaka
co do chuchania to powiem ci że kiedyś dawniej jak chłopak dmuchnął dziewczynie w szyję/okolice twarzy, to znaczyło ze ma na nią ochotę. Ale było to chamskie zagranie, niekulturalne. Taki koński podryw. Twój miał pewnie ochotę na seksik ale zbyt nachalny nie był jak poprzestał na obmacywaniu. A może uznał żeś zbyt łatwa skoro mu pozwalasz na takie pieszczotki a nie znasz go... ?

Gość no nareszcie zatrybiło
Nie narzucaj się mu, ale może skoro go spotykasz, to chodź tam znowu. Może się jeszcze spotkacie. A chłopak na prawdę miał na Ciebie chętkę. Znam to chuchanie. Wiem, co mówię :))

No chciałabym ci powiedzieć że on chyba miał ochotę na seks i chciał cię prawdopodobnie zgwałcić więc lepiej uważaj na niego i..... cię obmacywał jak mówiłaś coś o tych rękach to był 1 krok do seksu,zgwałcenia i podrywu Polecam moją opinie Pozdrawiam xZuzix