Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babe...22

CZy on byl zainteresowany na powaznie czy chcial seksu tylko?

Polecane posty

Gość babe...22

bardzo mi sie podobal... ale ja jetsem niesmiala i nawet nie zagadalam bo myslalam ze ktos taki jak on nie zwroci uwagi na mnie potem jak sie okazalo ( wiem od naszej wspolnej kolezanki) ze ja jemu tezsie podobala - co za szok:) ostatnia impreza...tance...pocalunki itd po 4 dniach on wyjechal nawet sie osobiscie nie pozegnal....tylko przez 3 osobe powiedzial ze jak sie zob nast razem to on zrobi wszystko by bylo inaczej ...ze bedziemy razem itd a tu on jest w zwiazku co o tym myslec?

Gość elwira 34
czas pokaże

Gość watpie abys kogos takiego
nic,kitowal cie skoro jest w zwiazku to nie jest fajny facet. pewnie nie zostawi dziewczyny, a nawet jesli to chcesz zeby ciebie tez robil w trabe?

Gość babe...22
ja sie juz usunelam z jego zycia:( choc to nie bylo latwe tylko dziwi mnie tak chciala tu zwiazek? o co mu chodzilo?

Gość babe...22
nie wiedzialam ze on taki jest...myslalam ze jest inny....to byl wstrzas dla mnie jak go zobaczylam:(

Gość moze........
zapomnial przy niej o tobie a jak sie zachowywal on jak cie zobaczyl?

Gość babe...22
jego zachowanie bylo dziwne na poczatek stal do mnie tylem nie patrzyl uciekalnawet mial rumieniec:) a potem w tow kolegi dziwnie smialo rozmawial

Gość babe...22
zadzwonil :))) spotkamy sie za godzine :))) spadam sie podmyc dziewczyny, wiecej moze sie nie trafic taki jelen :))))

Gość babe...22
widac nie mozna normalnie zapytacx o zdanie bo zaraz ktos glupi sie podszywa

Gość babe...22
za mondry to raczej nie :O

Gość babe..
nikt sie wiecej nie wypowie:(

Gość a ja jestem zdania.........
...........żebyś całkowicie w to nie wątpiła;) a może ten związek w którym jest teraz się... rozpada... albo nie wiem... zawrócilas mu w głowie i faktycznie chciałby coś zacząć jednak z Tobą... poczekaj, aż sobie kiedyś pogadacie albo coś... i... czas pokaże... a to, że ma teraz dziewczynę i ją zdradza wcale nie znaczy, ze Ciebie tez musiałby zdradzić... różne sa związki.. różne kobiety... faceci.. i to wszystko zalezy też w jakimś stopniu od nas... więc... jeśli Ci jakoś tam zależy to czekaj.

Gość babki
nie licz na to ze cos bedzie. moze jak wroci to faktycznie bedzie inaczej np bedzie ci na sex namawial.

Gość kazdy ma jakiegos bzika
ufaj sobie, szanuj sie, badz odrobinke ostrozna:) miej oczy szeroko otwarte, nie boj sie sparzyc............

Gość babe...
czekalam na niego 6 mc potem pojawil sie ta dziewczyna...nie wiem czemu? przeciez tak zalezalo nadal z nia jest wiec chyba ja juz nie mam szans:(

Gość babay
zapomnij o nim jestes chyba baaardzo mloda sadzac po twojej wypowiedzi.

Gość babe..22
usunelam sie z jego zycia chociaz to nie bylo latwe\\ jetsem daleko daleko od niego\\ mam nadzieje ze z czasem zapomne to trwa juz 1rok ..... wiele razy sie zakochiwalam ale tym razem to uczucie mnie przerasta