Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anioł-dla-M

Siedzieć narazie cicho,czy napisać list i się odciąć od Niego???

Polecane posty

Ogólnie rzcz biorąc pokłóciliśmy się o jakąś \"pierdołę\".Było już tak zresztą kilka razy...Mamy teraz ciche dni tzn.bo On się nie odzywa a ja pierwsza po raz setny nie mam zamiaru wyciągać ręki...Jestem już tym wszystkim zmęczona..cholernie zmęczona..Nie daje znaku życia już ponad tydzień...Nie wiem,czy nasza dalsza znajomość ma sens.Powiedzcie mi,czy nadal całkowicie milczeć, czy może napisać mu ładny wiersz aby doszło do niego,że nie chcę już dłużej z nim pogrywać..nie chcę ciągle czekać,przepraszać i wkurzać się..Co byście zrobiły na moim miejscu Dziewczyny?

Gość karola z opola
ja bym sie umowila z jakims chlopakiem, ale bym sie nie podmyla, zachecila do polizania sledzika i w ten sposob upokorzyla bo przeciez nie przerwie mowiac, ze nie umyty 🌻

Gość karola z opola
oj daj spokoj, poziom poziomem, a nie lubisz zapodac chlopu sledzia na sniadanie?

Gość junie.
aaaa to u Ciebie troszke inaczej niz u mnie. jesli juz jestes tym zmeczona, trwa to za dlugo, to postawilabym sprawe jasno. spotkanie i rozmowa. nic bym nie pisala, bo to nie wyjscie.

Gość karola z opola
a On by Ci zapewne z checia zapodal lodzika :P

Gość może prowokuje do cichych dni
a może on specjalnie robi te kłótnie i te ciche dni żeby skakać do innej i żebyś mu nie przeszkadzała. Pomino cichych dni sprawdz co on robi w tych dniach.