Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość junie.

Nie zloszcze sie. Tak jakos. Dol.

Polecane posty

Gość junie.

Mam strasznego dola. Co tu duzo mowic. Napisalam do niego cos, co zdradzilo moje uczucia jesli chodzi o jego osobe. Kontakt mielismy (mamy?) dobry. Na tamto nic nie odpisal. Jak idiotka ludze sie, ze moze nie mogl odpisac? Glupota, wiem.

Witaj w klubie... Ja tez mam doła w sumie z podobnego powodu..tylko ja jeszcze nie napisałam a chce napoisać,że mam dosć jego gry :(

Gość Ju............................
Nie przejmuj się. Słowa padły, już nic nie zmienisz - nawet nie próbuj teraz coś odkręcać!;) Czasami się palnie głupotę - jak Cie lubi, to puści w zapomnienie.

Gość lalusia taka
jeslionnie czuje do ciebie tego samego , obroc to w zart, najlepszy sposob, bylam kiedys w podobnej sytuacji...

Gość junie.
gry? tzn mowisz o takim zawieszeniu, tak? ja sie pogubilam. raz bylo dobrze, raz dawal "znaki", pozniej nie. nie wytrzymalam i napisalam. tobie gratuluje wytrwalosci. ja dalam rade 3 miesiace. rozkochal mnie.

Gość junie.
nie chce odkrecac. nawet bym nie miala jak :O oboje sie lubimy. bardzo. ale on jest inny. moze sie boi? nie wiem..

Gość junie.
siedze, slucham muzyki. mam mnostwo nauki, sesja trwa, a ja nie potrafie sie skupic. plakac mi sie chce. dlaczego tak trafiam? obojetnosc jest krolowa zimna, nieczula...