Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka kuleczka 21

Dlaczego kobieca dziewczyna nie moze miec wymagan co do faceta

Polecane posty

Gość ja tez mam kobiece ksztalty
plaski brzuch jest obrzydliwy. Znasz powiedzienie kobieta bez brzucha jest jak dzban bez ucha?

Gość kurcze nie rozumiem o co
U mnie jest za co złapać, bo mam jędrny i okrągły tyłek:classic_cool: Nieważne. Cieszcie się dalej ze swojej "kobiecości":D A kobieta, która nie pracuje, nie ma żadnej wartości:classic_cool: Człowiek, który ma do siebie szacunek powinien być niezależny finansowo i pod każdym innym względem od innych ludzi.

Gość milena z dupiszewa
Pff czego mam zazdrościć Krowo? wałków tłuszczu ? Ja mam zadbane, jędrne ciałko, szczupłe i mam suuper figure a nie wały tłuszczu, mogę założyć mini bo mam ładne szczupłe nogi a Ty ? masz swoja nadwage otyła Kobyło- jeśli to ma być kobiecoś to ja dziękuje

i czemu mnie obrazasz? To tylko dowodzi, ze anorektyczki maja charakter do dupy :o Tez moge zalozyc mini, jak chce, nie jestes w tym lepsza.

Gość milena z dupiszewa
Ty jesteś nienormalna, poniosło mnie bo denerwuja mnie takie grubaski jak Ty. Anorektyczki haha:D śmieszna jesteś.... anoreksja to choroba podobnie jak otyłośc :P Ja jestem zdrowa i napewno wyglądam o niebo lepiej niż Ty ? Jakbym była gruuuba to bym sie wstydziła założyc mini i straszyc ludzi nogami -baleronami fuuuj zastanow sie nad tym . "kobieca" hahaha

a kto tu pisze o otylosci? Ja mam co najwyzej pare kilo za duzo

Gość jeżeli to nie otyłość
a kilka zbędnych kilogramów, tym bardziej świadczy to tylko i wyłącznie o twoim lenistwie. Oczywiście to nic złego, jest wiele osób, które są leniwe. Ale świadczy to o Twoim stylu życia. ja bym chciała faceta, który pójdzie ze mną na siłownie, na basen, który pojedzie ze mną połazić po górach, a nie do siedzenia na kanapie i jedzenia:O A wygląd zdradza, jaki styl życia prowadzimy.

Gość no wybacz ale 165cm i 80kg
to jest nadwaga rzędu 25lg!:O