Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaPewnaDziewczyna

Możliwe? Tak bardzo bym chciała

Polecane posty

Gość TakaPewnaDziewczyna

A wic tak zaczne od poczatku. 11 maja dostalam okres i nakleiłam pierwszy plaster Evra. Po tygodniu zmieniłam na drugi. Drugiego plastra nie mialam zbyt dlugo- 2 dni i odkleiłam go rano we wtorek20 maja. Odkleiłam bo nie dosc, ze od tego 11 maja mialam caly czas okres(zawsze okres trwał 4-5 dni a cykl 28 dni) to dostalam jakiejs wysypki w miejscu naklejenia plastra (na ramieniu). To stwierdzilismy, ze.... chcemy miec malenstwo .W niedziele 25 maja kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia (skonczyl we mnie). Miałam wtedy jeszcze okres- b. mały. Nastepnego dnia jeszcze krew troche leciala ale po południu zero- okres sie skonczyl. Jutro jest 8 czerwca - czyli dzien, kiedy powinnam dostac okres. Narazie nie zanosi sie na niego. Czy jest mozliwosc, ze wpadlismy (szczerze mowiac bysmy sie chyba bardzo cieszyli

Gość TakaPewnaDziewczyna
up

Gość ttyyyyy
hmm,. mało prawdopodobne,ze bedziesz w ciązy, okres to dni niepłodne,..

e tam niepłodne!!!!!! jakby były niepłodne to nie oczekiwałabym teraz na nadejście mojego maleństwa :) prawdopodobieństwo istnieje, zapraszam do apteki po test.

Gość TakaPewnaDziewczyna
nie wiem czy to był okres czy po prostu plamienie od tych plastrów. Bo zeby okres trwał tak długo? No własnie tez slyszalam, ze istnieje mozliwosc zajscia podczas @....oby ;)

najlepsze wyjście to test i kwas foliowy, zwłaszcza że chcecie się starać o maleństwo więc kwas nie zaszkodzi. my zaszliśmy w okolicach 2-7 dzień cyklu, przy miesiączce trwającej 5 dni więc ...