Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smit3k

DOBRA RADA DLA FACETOW - nie warto wiazac sie z dziewczyna ktora nie pracuje

Polecane posty

Gość smit3k

poniewaz taka nigdy cie nigdzie nie zaprosi bo przeciez kasy nie ma a sama chce by facet ja zapraszal. wychodzi wtedy materializm:-p ambitna kobieta powinna od czasu do czasu zaprosic faceta i sama zaplacic za oboje, ale to taka ambitna a niestety takich jest coraz mniej zwlaszcza u nas w polsce:-o polki nastawione sa na konsumpcjonizm, same chca brac a od siebie dawac nic, no chyba ze dla nich rozlozenie nog to jest wlasnie odwdzieczanie sie za to co facet robi, ale to nie jest partnerstwo tylko laska jest wtedy utrzymanka jak sama nie zaprasza i nie placi:-p jednym slowem nie warto byc z kobieta ktora nie pracuje

Sterotypowiec :p:p Ja taka nie jestem na przyklad...lubie gdy to facet zaprosi i o\\wszem ale ja też lubie robić takie niespodzianki i gdzieś zaprosić go i to ja wtedy płace ...

Gość jestem kobietą ale uważam
że autor ma rację nie rozumiem, jak można nie pracować:o spotykanie się z kimś, kiedy nie ma się pieniędzy jest jak sponoring, czułabym się zażenowana tym, zwłaszcza jeśli ktoś nie jest uczniem czy studentem dziennym, po prostu nie wypada.

Gość kobietka nimfa
Warto z taką co ma dzieciaka nie pracuje, żyła w lusksusie ale mąz rzekł dosyć! tez chce miłosci a nie baby co dla kasy za mnie wyszła! taka z dzieciakiem, bez pracy - nawet szyć buty nie poszła, czy do butiku..jej się marzyły sceny..bo tam wiecej sie bierze:) tylko z taką:)

Gość nimfa wiesz co...
idz moze na jakies douczanie polskiego bo chyba z 20 lat pozagranicami mieszkasz. ..... to nie polski co Ty piszesz .... nie wiem oco Ci chodzi.....

Gość kobietka nimfa
O temat. Piszemy na temat. WIęc? Bez pracy się nie wiążemy.. a ciekawe jest to że z bachorem i bez pracy się wiążemy:D

Gość nimfa wiesz co...
ich denke so wird es dir einfcher.... versuche noch ein mal....;-)

Gość kobietka nimfa
Nie warto się wiązać z facetem który jest taki pusty. Ocenia ludzi z wyglądu po zawartosci porwtela..

drogi autorze - proszę sprawdzić w słowniku znaczenie słowa \"konsumpcjonizm\", nauczyć się poprawnej polszczyzny i jasnego formułowania myśli. I na koniec, proszę przestać pieprzyć głupoty.

Gość kobietka nimfa
bardzo ciekawy temat:) jak niegwiezdzna vip ale bez pracy oj to nie ale taka giwezda vip z bachorem..dupodajka ale tez bez pracy..oj to tak w koncu dawała vipom..to mozna z nia byc.kredyt wziąśc.. dla niej bo ona bez grosza gdzie tu logika? o sercu nie wspomne:(

Gość mimo ze pracuje to moj facet
w życiu nie pozwoliłby mi zapłacić chociażby za pianke z latte:P

Gość slflllaaaaaaaaaaa
Niestety jest w tym sporo racji. Nie pojmuję jak można uwiesić się finansowo na facecie. Kobieta powinna mieć studia, wykształcenie i dobrą pracę. W razie jak w małżeństwie będzie się źle układać - może zawsze odejść.

Gość slflllaaaaaaaaaaa
Nie pojmuję też żadnej formy sponsoringu. Partnerstwo to jest raz płacę ja raz ty.

Gość kobietka nimfa
slflllaaaaaaaaaaa te baby nie umieją same życ to dlatego..! żadnej decyzji! wszystko facet! paranoja! a do pracy z łaski! No dobra jak tak bardzo chcą to pojade moze cos dobrego bedzie! tekst zarozumiaej dziwki! bez grosza ale łaske robi! no paranoja!

Gość kobietka nimfa
Nigdy nie zapraszałam faceta! wiek rycerzy minął, ale ci co nimi są sami to robią:) to ich rola:)

Gość La Ysla Bonyta
Ja pracuję i zaocznie studiuję :) Mimo to zawsze to mój facet płaci za kolację w restauracji, za bilety w kinie. Choćbym chciała sama za siebie zapłacić to by mi nie pozwolił. Kochamy się i nie widzę nic w tym złego.

Gość co tu się dzieje
"poniewaz taka nigdy cie nigdzie nie zaprosi bo przeciez kasy nie ma a sama chce by facet ja zapraszal. wychodzi wtedy materializm" Największym materialistą to tu chyba autor jest bo od razu myśli o pieniążkach i z góry musi mieć pewność że kobieta będzie za niego płacić. A dziewczynę co wyciąga kasę da się rozpoznać od razu bo NAKAZUJE żeby za nią płacić, a to czy pracuje czy nie, nie ma znaczenia.

Gość kobietka nimfa
A dziewczynę co wyciąga kasę da się rozpoznać od razu bo NAKAZUJE żeby za nią płacić, a to czy pracuje czy nie, nie ma znaczenia. -- i mówi: kup mi to, to i to gdzie idzemy? moze tam..i wymienia drogi jak niejadroszy lokal i nie pracuje typowa dupodajka:) ale jest drugi typ cicho siedzi..taka ugodna co on powie jets na tak..itp taka trudna odroznic..ale z czasem..dasie

Gość co tu się dzieje
ale czemu z góry założenie że nie pracuje. Może pracować a udawać że pieniędzy nie ma bo mało kasy zarobiła czy musiała zapłacić rachunki itd itd...

Gość kobietka nimfa
Może pracować a udawać że pieniędzy nie ma bo mało kasy zarobiła czy musiała zapłacić rachunki itd itd -- tak to 3 typ.. ale bardziej spotykany tam gdzie ona ma dziecko i ona ma dzieci a chca razem byc. Taka kobieta typ 3 żada by facet wydawał wiecej płacił, bo ona ma mało( są takie co im wiecznie mało) panny z reguły nie pracują pachną to te typy powyzej. Albo czekają na prace w mediach frytka tez jest tego przykladem. jak robota to taka co daje kase. Wielką lub..otwierająca wrota do wielkiej

Gość jeżlei nie stac ją na nic
poza rachunkami, to niech znajdzie lepsza pracę:O A facet to nie musi płacić rachunków?:O Może jego też nie stać?????:O

Gość co tu się dzieje
Hmmm po prostu autor wysnuł żenującą tezą i tyle...

Gość co tu się dzieje
żenujący to są mężczyźni przesiadujący na kobiecych forach i podniecający się żenującymi tezami

Gość wfn
Draznia mnie kobiety, ktore ciagle domagaja sie, zeby gdzie je zabrac, ale nigdy nie placa chociazby za siebie.

Gość co tu się dzieje
no tak nie stać chłopaka na polskie doopy nawet to się wścieka

Gość co tu się dzieje
chyba Twoja matka :D

Gość do smit 3k
jesteś tak beznadziejny, że zdziwiłabym się gdyby jakaś laska poleciała na Ciebie, nawet jakbyś jej stawiał wszystko do końca życia :D goshhh

Gość do smit 3k
p.s. to zależy od charakteru zakuty rycerzu. są takie co będą pracować i nie będą wydawać ani centa na chłopa, mam nadzieję że znajdziesz taką "pracującą" czyli wg ciebie lepszą od niepracującej hihi