Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttyyyyy

POMÓZCIE,PORADŹCIE !!!

Polecane posty

Gość ttyyyyy

dziewczyny, powiedzcie mi,czy jest jakas szansa na to,ze jestem w ciązy?? zaczelam brac tabl,anty.pół roku temu, 2 miesiące temu wzielam pol opakowania i odstawilam, dostalam okres , pozniej miesiąc bez tabletek,dostalam okres, w pierwszy dzien okresu wzielam, 1 tabletke novynette, i tak do dzis, w 7 dniu kochalam sie bez zabezpieczenia, czy moge byc w ciazy??

kobieto, jak odstawiasz pigulki to najmniej, na 3 miesiace, tak to na wlasne zyczenie cykl sobie rozwalasz, to nie sa cukierki

dokładnie to nie cukiereczki które raz bierzesz raz odstawiasz!!! ale skoro teraz bierzesz no to w czym problem?

Gość ttyyyyy
ale moge byc w ciazy?

Gość ttyyyyy
chodzi mi o to czy wlasnie jak wtedy zrobilam tylko miesieczną przerwe,to teraz cos sie popieprzylo i czy moge byc w ciazy,mimo,ze kochalam sie przy 7 tabl.??

Gość ttyyyyy
napisze mi ktos??

jeżeli bierzesz już normalnie, tzn zgodnie z zaleceniami to nie powinnaś być w ciąży. pamiętać należy tylko o tym że nie ma 100% metody anty. ale tamta przerwa nie powinna aż tak bardzo namieszać w twoim organizmie. teraz tabletki działają normalnie więc zabezpieczają w bardzo dużym stopniu. a tak swoją drogą to skoro nie jesteś pewna czy działają to dlaczego zdecydowałaś się na seks?