Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carl cordi

Wiecie czego mnie nauczyły kobiety ?

Polecane posty

Gość carl cordi

do chuja z charakterem, lepiej być atrakcyjnym fizycznym...wtedy dla nich zawsze masz fajny charakter....

Gość oczytana kafeteriuszka
na odwrót. uwierz mi, że na odwrót. chyba, że miałeś do czynienia z jakimiś kurwiszonami :o

Gość kobietka nimfa
a to juz dawno zaobserwowałam:) jak ładny z kasą to mu sie "wybacza" jak to jedna okesliła..duzoo rzeczy.. chrakter zły, itp:) baby wiedzą co robią:)

Gość duza123
jestes jeszcze dzieckiem, przynajmiej emocjonalnie. dorosnij i pomysl co wygadujesz.

Gość kikiko
nieprawda... może szukasz w jakiś lalach dla których ważny jest tylko wygląd?

W drugą stronę niby tak samo - kobieta może być głupia ale nie może być brzydka.

Gość kobietka nimfa
A kto cię nauczył? jakaś stara monika? Zobacz na nią.. ani to ładne ani to inteligentne..ot wypłynęła.. ale są bystrzejsi do niej..ona nie ma konkurencji to tyłek nosi wyzej niz kible w domu ma;) napewno sypia tylko z prezydentami, ambasodrami..bo ma sie za tą z pólki i takich sobie dobiera..czuy jest szczesliwa? nie czy ma maniery damy? nie- bo widziałam ja w prgramie mamy cie..! ale ma miny a odzywki!

Gość ale to działa w dwie strony
🖐️ więc może nie powinieneś pisać "od kobiet" tylko "od ludzi" po prostu :)

Gość carl cordi
facet nie udaje nie wciska kitu by wybielić duszę..

Gość kobietka nimfa
to prawda..moj sie zaczernia..duszę też:) na korzysc złych kobiet, kotre nie sa tego warte:P Morderczni musiszchyba zmasakrowac tokip;P

Gość Poznaniak85
wystarczy, że ktoś ma dobry wzrok :D...u mnie na roku studentki sikają za przystojnymi...szaraczki to mogą sobie z rączką.. :Dtrzeba dbać, siłownia, kosmetyki , ciuchy itd...wszystko z umiarem ale bez tego to najwyżej paszczur ci zostanie

Gość bababay
mnie faceci nauczyli obojetnosci. bo to zasze oni bawia sie uczuciami kobiet i mysla tylko o seksie

\" carl cordi facet nie udaje nie wciska kitu by wybielić duszę..\" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość Poznaniak85
Nie-ja Jakiś facet wciskał ci, że bardziej liczy się twój charakter niż wygląd ??? nie wierze..

Gość kogos mi to przypomina
male sprostowanie - nie ONE Cie nauczyly. TY SAM sie od nich nauczyles. Kazdy wyciaga wnioski na swa wlasna miare.

Poznaniak, myszeczko, nie konfabuluj :P rozbawiło mnie tylko stwierdzenie, że facet się nie wybiela... a niech tam, powiem ci: rozmawiałam wczoraj z drugą żoną mojego pierwszego męża i opowiadała mi co on jej za kity wciskał dwa lata temu :D stąd ten atak śmiechu hihihihihihihihi łojezu, aż się popłakałam ze śmiechu :D no i ten, mój charakter jest znacznie gorszy niż mój wygląd :P więc zupełnie nie rozumiem dlaczego znowu ktoś się chce ze mną żenić, po prostu zagadka nieśmiertelności :P

to prawda, przyciagnie atrakcyjność fizyczna, a zatrzyma na długo charakter i umiejętność życia w codzienności. Stąd te tragiczne zawiedzenie par , spotykających się przez długie lata, a w codzienności klapa, pożegnanie , od święta jestesmy inni i na codzień inni, ale są jeszcze aktorzy, posiadający umiejętność grania, a to całkiem inna bajka