Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzyna88

drugi, trzeci sex i nic nie czuję

Polecane posty

Gość konik_98776
pozostaje sprawdzic ci na osobnosci (czy to paluszkami, czy czyms innym), czy nie czujesz go kiedy jestes z partnerem, czy moze dopiero inny rozmiar pomoze poczuc cos, czego sama nie wiesz co masz poczuc. wyluzuj dziewczyno, moze niech partner zajmie sie miejscami, gdzie ci sprawiaja przyjemnosc

Gość Chyba za dużo myślisz
Katarzyna, a ile masz lat?? Chyba jeszcze jesteś dość młodziutka. Takie rzeczy przychodzą z czasem. Na początku dziewczyny próbują udawać bardziej doświadczone niż są, ze mną też tak było, jak straciłam dziewictwo wydawało mi się że już jestem świetną kochanką i orgazm powinnam mieć za każdym razem :) Dopiero przy kolejnym partnerze zaczęłam dbać o własną przyjemność, uczyć się swego ciała, rozumieć co sprawia mi największą frajdę. To nic złego delikatnie pokierować faceta w miejsca które są najwrażliwsze, zaproponować inną pozycję, a przede wszystkim rozmawiać

mam 20ścia lat on 23 i przyznał sie mi do bardzo wielu kobiet więc myślalam ze wie jak zrobić kobiecie przyjemność , ale masz racje od tej pory będe z nim o tym rozmawiać

Gość rfdgd
jak mowi ze mail wiele to podziel to przez 3 albo i wiecej, powiedzial to zeby zaimponowac...

Faceci często kłamią jeśli chodzi o ilość kobiet, poza tym jeśli to były przelotne 1-razowe spotkania to na pewno nie dodało mu to doświadczenia. Tego można się nauczyć będąc z 1 osobą w szczerym, czułym związku.

Gość NIENAWIDZE KLASYCZNEJ
ZMIEN POZYCJE JEZDZIEC NORZYCE :d:d:d:

A tak tylko spytam co to sa nozyce bo ja nie wiem o co chodzi. to taka pilkarska przewrotka z nogami do gory ?? ;)

próbowaliśmy na jezdzca , pieska i klasycznie ,no ale niech żyje niezgrabność bo na jezdzca nie umiem sie poruszać :/

Miałam "przyjemność" spotykać się z facetem który wszystkim laskom wydawał się mega doświadczony, taką miał opinię, zresztą sam w niej utwierdzał dziewczyny i siebie chyba też. No i jak przyszło do zbliżenia, to biedak nie wiedział jak się zabrać. Jego pojęcie o seksie kończyło się na rozumowaniu: penis sztywny, znaleźć dziurkę, wsadzić, poruszać, koniec. Oj, musiałam się z nim napracować troszkę i chyba odniosłam sukces bo byliśmy razem 4 lata a największym komplementem było jego stwierdzenie że nie sądził że sex może być aż taaaaaak przyjemny i ogromną radość mu sprawia dawanie rozkoszy, o którą wcześniej nie dbał u dziewczyn.

hehe to naprawdę był komplemant, a tak szczerze to nie interesuje mnie ile ich tak naprawdę było , ale wydaje sie doświadczony ,potrafi mnie rozgrzać itd . tylko ja nie mogę sie doczekać kiedy bede Go czuć w środku

A może faktycznie chłopak ma małego... Są takie specjalne prezerwatywy z wypustkami, może wtedy coś poczujesz? Oczywiście propozycja powinna być czysto rozrywkowa, że to tak dla zabawy, a nie bo za mały :) :) bo chłopak by się załamał :) :)

no no rozumiem , jeszcze trochę poczekam , moze faktycznie przyjemność przyjdzie z czasem , wyjezdzamy razem do pracy na 3 miesiace tam poćwiczymy . okaze sie z czym jest problem

A pewnie, trening czyni mistrza, trzeba próbować :) Już uciekam bo mój Romeo do łóżka wzywa. :)

Gość bleeeble
Haha ja też tak miałam z pierwszym chłopakiem. Dokładie tak samo nie czułam kompletnie NIC. Z drógim było już inaczej, poprostu po 1 miał większego członka, po 2 myślę że to też zależy od psychiki. Widać nie jesteście dl siebie stworzeni, bo jesli umiałby dobrze cie podniecić to nawet wkładając ci palucha powinno ci być dobrze. :) Myśle że powinnaś zmienić partnera.

kobieta musi odczuwać potrzebe penetracji i do tego trzeba dorosnąć nie zależy od wieku a cech genetycznych.Jedne dojrzewaja już w wieku 15 lat inne 30 lat a inne nigdy i na seks zgadzaja się żeby nie sprawiać partnerowi przykrości lub odczuwaja potrzebę macieżynska.Nie zgadzaj się na stosunek gdy nie masz z tego przyjemnosci bo popadniesz w nerwicę seksualna Jeżeli sprawia ci przyjemnosć orgal to niech ci liże cipkę a z wkoncu dojdziesz do orgazmu Zycze ci powodzenia

Hej. Ja też już parę razy swojego chłopaka okłamałam:(czuje się z tym źle ale nie chce mu zrobić przykrości

z tym okłamywaniem to nie dobrze ,bo zalezy to od osobowości faceta.Są tacy dumni z siebie i swojej seksualności ,że nie przyjmuja do wiadomości że kobieta moze nie mieć z nimi orgazmu i jeżeli mu o tym powiesz to bedzie uważał ze jestes jakaś zboczona i dziwna Natomiast jest większa grupa facetów ktorzy chca wiedziec prawdę i starać sie naprawić co robią zle.Każda z was ma inne fanatzje co wymaga innej stymualcji dlatego gdy dojdzie u was do orgazmu maja niesamowitą przyjemnosć czujac sie dla was potrzebnymi

zmienić faceta nie zmienię bo go kocham a to jest najważniejsze. kurde nie wiem czy ma małego czy nie ......do nie dawna byłam dziewicą więc nie mam porównania,,,,,,,,,,

Kochanie , nie martw sie narazie. poprostu musicie sie nauczyc razem pracowac nad tym aby było dobrze. Nie okłamuj Go tylko popros abyscie spróbowali inaczej. Piszesz ze jezykiem odczuwas przyjemość. Nalezy sie zastanowic dlaczego. Moze on za bardzo intensywnie cie pieści, moze spróbujcie delikatniej. Ty sie nie stresuj nie rozwazaj w czasie zabawy tylko poprowadz go jak ma to robic i w którym miejscu jest najlepiej. To nie jest tak, że wystarczy włozyc poruszc i orgazm gotowy. Musicie wspólnie nad tym pracowac. Jeżeli mówisz mu, ze wszystko jest ok to jak on moze cos innego spróbowac. Pewnie jest zadowolony z siebie i uwaza sie za mistrza. Poprowadz go bo Ty najlepiej wiesz kiedy i gzdie jest najlepiej. I tylko wspólnie mozecie osiągnąc orgazm i zadowolenie. Wyprónbowac musicie rózne mozliwości. No i zycze udanego sexu i wielu wspaniałaych orgazmów.