Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juniaa24

dlaczego faceci sobie mysla ze jak raz pojda z dziewczyna do lozka to....

Polecane posty

Gość juniaa24

za kazdym razem kiedy sie spotkaja beda chodzic do lozka? w innym celu niechca sie juz spotkac? wlasnie mi sie takie cos przytrafilo i teraz bardzo zaluje ze poszlam z nim do lozka. znalismy sie wczesniej jakis czas no i jakos tak wyszlo po imprezce, nocowal u mnie....... po tym zdarzeniu wszystkie rozmowy telefoniczne byly sprowadzane tylko do jednego (chociaz wczesniej nie gadalismy o sexie) a jak proponowal spotkanie to na cos milego...:/ czy wszyscy faceci tacy sa?

Gość pewnie jestes nudna
albo on monotematyczny. PRzyczyny są różne :(

Gość juniaa24
chyba niestety to pierwsze:(

Gość konik_98776
a ja po pierwszy razie, to chcialem tylko spotykac sie ale seksu juz nie :)

to ja mialam lepiej, po pierwszym spotkaniu, facet zaczal byc monotematyczny, wszystkie rozmowy sprowadzaly sie do seksu, jak probowalam zmieniac temat to on oczywiscie odpisal na przyslowiowy odpie**dol i wracal do swojego ulubionego tematu :O na szczescie nie poszlam z nim do lozka w pore sie opamietalam bo bylabym dziewczyna na jeden badz na kilka razy, potem bym mu sie znudzila i poszukal by innej, niektorzy faceci zachowuja sie w naprawde bardzo zenujacy sposob...

Gość jak jestescie łatwe
to chodzcie z facetami do łózka macie czego chciałyscie

Gość jak jestescie łatwe
pisze o wiekszosci a wyjatki jak ty tylko potwierdzaja regułe to juz jest naprawde nudne czy nie ma juz kobiet z zasadami??

Gość jak jestescie łatwe
no to moze jestes dobrym materiałem na zone, a własnie sobie szukam :)

a ja szukam normalnego faceta caly czas ale jakos mi te poszukiwania nie wychodza :P a na zone to za mloda jestem hehe

Gość jak jestescie łatwe
hehe ja jestem normalny ale czas sie ustatkowac :) a ile masz wiosen królewno??

Gość jak jestescie łatwe
no na zone jestes rzeczywiscie za młoda a i wiazac sie z toba nie v=bede :) bo mnie za kilka lat zostawisz

Gość juniaa24
mimo ze z nim poszlam do lozka tez sobie wypraszam:> nie byl to pierwszy lepszy facet, znalismy sie wczesniej i przed tym wszystkim nawrt mi sie podobal. no ale jak widac mu chodzilo tylko o jedno i pewnie sobie pomyslal ze jak udalo mu sie zaciagnac mnie do lozka to juz na zawsze bede jego panienka do seksu, hehe facet ostro sie pomylil. teraz za nim pojde z kims do lozka to niewiem, chyba bedzie musial to byc moj maz:P

Gość bababay
a jakie sa teraz stosunki miedzy wami? flirtuje z toba? moze unika kontaktu?

ech, dziewczyny.... nigdy facet nie będzie szanował kobiety, jak pójdzie z nim na pierwszej randce do łóżka... taka jest prawda. i każdy facet to powie.

Gość bababay
ale oni znali sie przeciez juz dluzszy czas. droga autorko......... to byla randka? czy poprostu umowiliscie sie na sex?

Gość bababay
przeciez tyle jest osob co uprawiaja sex bez milosci. moze ta dziewczyna liczyla na cos wiecej?? no a facet zachowal sie jak kazdy facet. wykozystal,myslal ze znalazl sobie panne na zawolanie.

a dziewczyna myślała, że facet zapała do niej wielką miłością po seksie.. niestety

Gość bababay
masz racje. zgadzam sie z toba!!! a teraz napewno dziewczynie jest glupio bo jak by to nie bylo to ja wykozystal.

eee a co to znaczy "dziewczyna z zasadami"?? ja jestem dziewczyną z zasadami :) mam SWOJE zasady, a jedną z nich jest to, że jeśli mam ochotę na seks, mam okazję na seks, to uprawiam seks :D to bardzo dobra zasada, człowiek jest bardziej zrelaksowany, optymistycznie patrzy na świat, jest pokojowo nastawiony do bliźnich, naprawdę polecam :P

Gość bababay
jestem ciekawa czy z nim jeszcze w lozku wyladuje. przeciez podoba sie jej. nigdy nic nie wiadomo.

Gość bababay
nie ja------------> no a gdzie szacunek do wlasnej osoby no i cala?

Garcino droga wrzucasz wszystkich do jednego worka, a z moją długoletnia koleżanką małżonką, jak mówi kolega kierownik Fedorowicz poszłem do łóżka na drugiej randce i bardzo ją za to szanuje

bababay przecież ja się BARDZO szanuję! idę do łóżka wtedy kiedy JA mam na to ochotę i tylko z tym, z kim JA mam ochotę!ja po prostu robię to, na co mam ochotę :) oczywiście uprawiam zawsze bezpieczny seks - tylko z prezerwatywą :) ja jestem zadowolona. jeśli mi się facet podoba, jeśli mam ochotę na seks z nim, a on przy okazji jest chętny, to powiedz mi GDZIE tu brak szacunku dla mnie?

Gość ja pier
to ty zwykła szmata jestes , nie bronie facetów to w wiekszosci kurwiarze