Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juniaa24

dlaczego faceci sobie mysla ze jak raz pojda z dziewczyna do lozka to....

Polecane posty

szmata? moi? a możesz uzasadnić? widzisz, potwierdzasz moją teorię - ja uprawiając seks jestem przyjazna dla otoczenia, miła, zrelaksowana. ty w celibacie żyjąc jesteś sfrustrowany/na, opryskliwy/wa, nieuprzejmy/ma i ziejesz nienawiścią do wszystkich, którzy mają inne niż ty poglądy :) make love not war blow jobs not bombs :D

Gość ja pier
pomysl co pomysli twój mąz po slubie kiedy sie dowie ze miałas 60ciu partnerów seksualnych, gdy inni beda z niego szydzic ze szmate wziął sobie za zone, a jesli teraz uprawiasz sex dla sportu czy po slubie bedziesz wierna?? przeciez to tylko sport dla przyjemnosci

ja pier kulą w płot myszko :D mam za sobą małżeństwo, były mąż wiedział DOKŁADNIE ilu miałam partnerów, a mimo to jakoś nie uciekł :P i przez 10 lat byłam mu wierna. potem się pierdolnęło, ale nie miało nic wspólnego z moim ani jego życiem seksualnym. mój obecny partner wie DOKŁADNIE ilu miałam parterów, wie o mnie WSZYSTKO i "mimo" to wyraża niezmiennie od lat (jak mi wczoraj policzył od 8 lat :D) chęć pojęcia mnie za żonę :D co więcej, miała w swoim życiu kilka innych propozycji małżeństwa, w Polsce i za granicą, od facetów, przed którymi NIGDY nie ukrywałam jak wyglądają moje poglądy na seks. jeśli jestem z kimś, to jestem i koniec. jestem wtedy lojalna, uczciwa i wierna. ale kiedy jestem sama, to z jakiej okazji mam sobie żałować? jeśli mężczyźnie nie odpowiada mój światopogląd, to najwyraźniej nie jest to facet dla mnie. to jest BARDZO proste :)

" fju fju ... (beepi@wp.pl) to ja mialam lepiej, po pierwszym spotkaniu, facet zaczal byc monotematyczny, wszystkie rozmowy sprowadzaly sie do seksu, jak probowalam zmieniac temat to on oczywiscie odpisal na przyslowiowy odpie**dol i wracal do swojego ulubionego tematu na szczescie nie poszlam z nim do lozka w pore sie opamietalam bo bylabym dziewczyna na jeden badz na kilka razy, potem bym mu sie znudzila i poszukal by innej, niektorzy faceci zachowuja sie w naprawde bardzo zenujacy sposob... dowling O.o " Jakie brednie:P.KTO CI TAKICH BZDUR DO ŁEBKA NAWCISKAŁ:P?

Gość ja pier
hej "nie-ja "to zycze szczescia na nowych, powtarzam na nowych drogach zycia i wspólczuje zarazem

Gość agieszkaaaaaaa
Nie-ja zajebiste masz poglady. naprawde. imponujesz mi. widzisz, ja mysle podobnie, ale presja spolezcenstwa, znajomych jednak wymusza na mnie bardziej "moralne" zachowania. ale czuje ze za jakis czas tez zaczne korzystac z zycia. i koniec z opryskliwoscia wtedy bedzie i niezadowoleniem. totalna beztroska. pozdrawiam cie!

wiecie co?? mam super artukul ktorego autorem jest facet, i rozwaza tam kiedy kobieta jest juz szmata a kiedy nie, mi dal do myslenia. uwazam ze powinnyscie to przeczytac jak znajde wkleje link :)

Gość juniaa24
w moim przypadku bylo to tak..... nie umawialismy sie na sex. po prostu jakos tak wyszlo ze zaprosil mnie na koncert a jako ze jest z innego miasta to nocowal u mnie. wiadomo ze troszke sie wypilo i w nocy jakos tak samo z tego wyszlo. w sumie nikt nikomu nie obiecal wielkiej milosci, ale mimo wszystko przykre jest to ze facet potem wszystko sprowadzal do jednego, i wkurza mnie cholernie to ze nie mozna sie spotkac tylko po to aby pogadac, taka rozmowa wg niego musialaby skonczyc sie seksem!!!!!!!!!!!!!!!!!! wlasdciwe to po tamtym spotkalismy sie jeszcze ale..... no wlasnie , akurat byl przejazdem w moim miejscie i spytal sie czy moze wpasc na kawe (ja naiwna uwierzylam ze tylko na kawe!!!) i co, po jakiejs tam gadce on zaczyna sie dobierac do mnie i jakie bylo zdziwienie ze ja niechce:/

Gość juniaa24
aaa kominek:) on to ma nawet ciekawe poglady

ja pier, ty mi nie masz czego współczuć :) mam rewelacyjne życie, pomimo tego, ze jest na maxa popierdolone :P ale żyję mocno i to mi się podoba :) nowe drogi będą takie czy inne :) albo będę znowu żoną, albo nie ;) ale poglądów i sposobu życia nie mam zamiaru zmieniać. przynajmniej będę miała co wspominać w długie wieczory przy kominku :D a propos kominka, Fju Fju, wybacz, ale tego kolesia nie można brać poważnie, to wielki prowokator, a jeśli poglądy prezentowane na jego blogu są autentycznie jego, to tym bardziej nie należy ich traktować poważnie, bo oznacza to, że kolo jest totalnie pojebany :-o poczytaj jego teksty o gwałcie i innych tego typu rzeczach, ręce i cycki opadają :-o Agieszkaaaaaaa ważne jest żebyś żyła w zgodzie ZE SOBĄ. jeśli będziesz ulegała presji, to będziesz miała potem do wszystkich pretensje i żale, że coś cię w życiu omija, że czujesz się jak w klatce, itp. pozdrawiam

:D tez tak uwazam dlatego wkleilam linka zeby wiecej osob moglo je poznac :P nawet po czesci sie z nim zgadzam :)

Gość agieszkaaaaaaa
spadowa z kominkiem, nie trawie tego goscia, jak dla mnie jeststrasznym idiota. moze i itneligentnym, ale jednak. nie-ja: masz racje, ale jestem jeszcze mloda (19) i dojrzeje zaniedlugo do dezycji co, jak i z kim oraz kiedy robic :)

ale mi konkretnie chodzilo o to ze jezeli kobieta ma ochote na seks to nie powinna tego duzic w sobie i mowic nie nie nie, tylko dzialac, no bo przeciez jestesmy ludzmi i mamy do tego prawo. i tak tu nie dojdziemy do porozumienia, ciagle bedzie jedna wielka klotnia, bo kazdy ma inne spojrzenie na zycie a tym bardziej na seks... i zamiast najezdzac na kogos, powinnismy uszanowac jego poglady a nie przekonywac ze wlasnie to my mamy racvje. to jest dopiero chore...

agieszkaaaaaaa i słusznie :) powodzenia fju fju, bo z nim w którymś momencie MUSISZ się zgodzić :D niezależnie od poglądów, na tym polega jego fenomen ;)

ja oczywiscie nie zgadzam sie ze wszystkim, bo jak juz powiedzialam kazdy patrzy na to ze swojej strony :)