Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgsg

mam fobię... że moja mama i mój chłopak...

Polecane posty

Gość sdgsg

4 lata temu byłam ponad rok w związku z facetem, który na rozstanie powiedział mi że tak naprawdę spotykal się ze mną ze względu na moją mamę, że zawsze wolał starsze itd.... Ja często sobie żartowałam że między nimi jest napięcie erotyczne, ale wydawalo mi się to nieprawdą. Zaznaczę że moja mama nie bylaby "skora". Ona uwaza że gówniarze nie dla niej, poza tym b. kocha tatę. Po portsu jest atrakcyjna (wprawdzie leciutko puszysta, ale ładna buzia, ogromny biust, blondynka, bardzo gadatliwa, zabawna, nosi wyłacznie obcisłe ciuchy). Mój kolejny chłopak powiedział mi kiedyś że chętnie by ją przeleciał, bo jest atrakcyjna. Teraz mam fobię. Mój obecny chłopak... Zawsze gdy siedzimy w 4 (ja, on, mama, tata), on patrzy tylko w oczy mojej mamy gdy coś opowiada. CIAGLE patrzy na nią, jakbym ja nie istniała. Nawet mnie nie dotyka w ich obecności. Gdy ona odchdzi - z góry na dół ścina jej sylwetkę. Gdy mamy drobny spór w stylu kto ma zmywać naczynia, zawsze popiera moją mamę, a nie mnie. Nawet taka bzdura jak to że ... kichnę. Moja mama i tata mówią "na zdrowie", a on jest zajęty patrzeniem na moją mamę i opowiadaniem jej coś. Nie umiem ocienić czy jest to wszystko grzecznością z jego strony czy po prostu ją adoruje. Mam schizy czy prawdziwe powody? Strasznie się boję powtórki sytuacji. Ale prawda jest taka że gdy siedzimy z moją mamą... czuję się zupelnie niepotrzebna dla niego Co mam zrobić?

Gość konik_98776
mysle, ze masz prawdziwe powody sprobuj go przekonac, ze za pare lat, bedziesz wlasnie wygladac jak twoja mama pozostaje tylko pytanie, z kim on bedzie sie kochal. z toba, czy z wyobrazeniem twojej mamy

Gość jak jestescie łatwe
powiedz mu zeby pocałował cie w dupe i spierdalał

Gość przykre
ale u mnie chyba jest podobnie. jak siedzi i opowiada coś mojej mamie mogłoby mnie nie być

Gość A ja powiem tak...
Kilka dni temu była tu dziewczyna z identycznym problemem. Tyle że ona jeszcze podejrzewała, że jej mama i chłopak mają romans, się całują i tak dalej.....

Gość ja pier
kobiety konczcie te chore zwiazki i nie zyjcie złudzeniami !!!czas na normalnosc, chyba ze chcecie byc nieszczesliwe

Gość przykre
sam fakt, że lubi moją mamę nie oznacza od razu że romansują, a poza tym świadczy też o tym, że będzie akceptował Twój wygląd za parę lat

Gość przykre
chociaz fakt, ze nawet nie zwraca na Ciebie uwagi gdy kichniesz bo nie może oderwać wzroku od Twojej mamy to już przesada... może porozmawiaj z nim o tym szczerze?

"Nawet mnie nie dotyka w ich obecności" A niby jak ma Cię dotykać w obecności rodziców??? "Gdy mamy drobny spór w stylu kto ma zmywać naczynia, zawsze popiera moją mamę, a nie mnie" A co ma jej kazać iść do kuchni i pozmywać??? Chyba rzeczywiście masz fobię

obejrzyj sobie film Absowent/ nie mylić z wódką/ , w latach siedemdziesiątych już było wiadomo że pani Robinson, jest w seksie o wiele lepsza niż panienka Robinson.......

Gość No co jest