Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no skad

skad biora sie tacy popaprancy!?

Polecane posty

Gość no skad

ostatnio zadzwonila do mnie byla dziewczyna mojego bylego... moze nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze on spotykal sie ze mna i z nia jednoczesnie! Ona jakos do tego doszla, bo jej mowil pokretna prawde, wziela potajemnie moj nr... i sie zaczeła jazda! On jej powiedzial ze spotkal sie ze mna kilka razy i to nie bylo nic powaznego, w rzeczywistosci to bylo pare miesiecy i bylismy "oficjalnie para" wiec nie konczylo sie na calowaniu czy trzymaniu za raczke... no i dzis odezwal sie do mnie ten koles (a nie odzywal sie z 3 tyg) i wyzwal mnie od najgorszych powiedzial ze wymyslam bajki i mam nie rowno pod sufitem... Rozstalismy sie jak dorosli ludzie w zgodzie i w ogole a teraz widze ze ten koles to jest jakis psychol.. ;(

Gość nie przejmuj się tym debilem
jak ktoś się urodził smieciem to śmieciem pozostanie

Gość sdsdsdewrwerwer
"jak ktoś się urodził smieciem to śmieciem pozostanie" to jego rodzice o to nie zadbali, zeby wyrosl na dobrego czlowieka

Gość taka jedna czasowo na forum
a sam rozumu nie ma? cwany a nie - popaprany.pewnie dzwonił przy tej jakiejś lasce i chciał Jej udowodnić że żadna nic dla niego nie znaczy, takie gierki

Gość ja pier
a ty wczesniej nie zauwazyłas ze to psychol? tak to jest kiedy krocze woła głosniej niz głowa

Gość dominikowa
Chciał się Tobą dowartościować

Gość no skad
wlasnie nei zauwazylam ze psychol... byl niesmialy, mily, no i przede wszystkim zakochany.. przynajmniej takie sprawial wrazenie! Ze tez chcialo mu sie tak udawac caly czas.. klamal i mi i jej, jak jezdzil do mnie to jej wymyslal bajki jak do niej to wymyslal czemu nie mial czasu wczesniej.. jestem w szoku ze sa tacy ludzie!!

Gość wspolczuje
facet to niezaprzeczalnie straszna swinia, egoista do potegi, chce miec i milosc dziewczyny, ale i tez urozmaicone zycie seksualne poprzez posiadanie kilku partnerek

Gość byłam kiedyś
w dokładnie takiej samej sytuacji jak Ty teraz i wiesz co gdybym mogła to bym mu jaja urwała!!! co to był za PALANT!!! Nikomu nie życze żeby spotkał takiego człowieka! Zwykły palant i tchórz!!!