Onaaaa 1498 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Leżaka też nie ma i mam nadzieję, że go nie zamknęli Też zaczynam się o to obawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 478 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Margherite napisał: Czyli? Co znowu Miecz nagadał? Problemy prawdziwe to są w życiu realnym Nie tylko On, sama się dziś przyznałaś i skończmy ten temat. Owszem są, ale wirtualnie też jesteśmy ludżmi. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie tylko On, sama się dziś przyznałaś i skończmy ten temat. Do czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Margherite napisał: Czyli? Co znowu Miecz nagadał? Problemy prawdziwe to są w życiu realnym Spłonęła karczma, w której było wesele i bawiło się 100 osób. To jest tragedia, że właściciel został z niczym i 26 zastępów straży pożarnej walczy z tym. Bo to jakoś po 23 - iej podawali, że płonie karczma pod Wadowicami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Margherite napisał: Wiesz co Miecz mi powypisywał że śpię z synem że piję że jestem ogólnie jolka. Miał rację? ale burak a wydaje sie niby normalny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 478 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Margherite napisał: Do czego? Przeczytaj co Ty do mnie piszesz, ale wszystkie swoje posty to zrozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Przeczytaj co Ty do mnie piszesz, ale wszystkie swoje posty to zrozumiesz Coś mi się wydaje że z tego konta nie pisze jedna i ta sama osoba. No cóż. Wszędzie pełno fałszu jest. Idź już spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 178 Napisano 1 godzinę temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 478 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Coś mi się wydaje że z tego konta nie pisze jedna i ta sama osoba. No cóż. Wszędzie pełno fałszu jest. Idź już spać. Spoko, sama się przyznałaś, ale teraz odwracasz tak zwanego kota ogonem życie Idż spać Gretta kolorowych snów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 178 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, Onaaaa napisał: Wróci widmo to im powie że sam tego chciał bo co jak co ale ja go znam tutaj najbardziej Aż wstyd się przyznawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 782 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Spłonęła karczma, w której było wesele i bawiło się 100 osób. To jest tragedia, że właściciel został z niczym i 26 zastępów straży pożarnej walczy z tym. Bo to jakoś po 23 - iej podawali, że płonie karczma pod Wadowicami. I po co te ploty lokalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Spoko, sama się przyznałaś, ale teraz odwracasz tak zwanego kota ogonem życie Idż spać Gretta kolorowych snów. Pytam do czego się przyznałam? Czy rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 178 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Margherite napisał: Pytam do czego się przyznałam? Czy rozumiesz? Wybacz spagettiemu, ale trochę melanżuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Wybacz spagettiemu, ale trochę melanżuje. Nie ma mowy o wybaczeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 178 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Nie ma mowy o wybaczeniu. Aż tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Nie ma mowy o wybaczeniu. Masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: I po co te ploty lokalne? Pocą się to giry nocą. Bo tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Aż wstyd się przyznawać Nie wstydzę się ludzi których lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Pocą się to giry nocą. Bo tak Łysa czemu jeszcze nie śpisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 1 godzinę temu Niepokoi mnie brak Leżaka. Mam nadzieję, że zamknął się, gra i nie wpuszcza obcych do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie wstydzę się ludzi których lubię. Widać, że jest sprawiedliwość na tym świecie i złodzieja zamknęli. Pewnie 8 lat dostanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 782 Napisano 56 minut temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pocą się to giry nocą. Bo tak Ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 782 Napisano 55 minut temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wstydzę się ludzi których lubię. A byłaś w tej kanadyjskiej piwnicy z wielkim żyrandolem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ja prdl Nie łapiesz ironi sztywniaro i teraz będę cię miała na ogonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 178 Napisano 53 minuty temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wstydzę się ludzi których lubię. I których nie znasz. Ciekawe podejście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 782 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie łapiesz ironi sztywniaro i teraz będę cię miała na ogonie No będziesz, ale nie za ironię, która jest tylko w twojej głowie chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 178 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No będziesz, ale nie za ironię, która jest tylko w twojej głowie chyba Madzia umie w ironie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 478 Napisano 52 minuty temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Niepokoi mnie brak Leżaka. Mam nadzieję, że zamknął się, gra i nie wpuszcza obcych do domu. Mnie też, bo chyba miliony na giełdzie stracił i co teraz Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 51 minut temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: A byłaś w tej kanadyjskiej piwnicy z wielkim żyrandolem? Nie byłam. A ty byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 50 minut temu 12 minut temu, Red Hat napisał: Łysa czemu jeszcze nie śpisz Łysy uważaj, bo za ten hejt, stalking możesz dołączyć do wspólnej celi z Widmo i Kotarbą. Więc odbij owsik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach