Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil.

Musicie mi doradzić! Tylko poważne odpowiedzi !!!!

Polecane posty

Gość Kamil.

Musicie koniecznie mi powiedzieć co mam dalej robić, a zdaję sobie sprawę że nie tylko Ja mam taki problem! Jestem w dołku :/ Więc, łączy mnie uczucie z pewną dziewczyną. Ona ma 17, Ja 19 lat. Przez ostatnie 2 tygodnie byłem z nią pokłucony, a przed wczoraj dowiedziałem się, żę około tygodnia temu, kiedy to była na dyskotece, sama podeszła do kolesia, który wpadł jej w oko, wzięła od niego numer, a potem bawiła się z nim, tańczyła, a wiecie co podczas tańca się robi :/ nie myślcie sobie że jestem jakąś ciotą, po prostu pierwszy raz coś szczerego poczułem do dziewczyny, i wiem że ona do mnie to samo. Z poprzednimi dziewczynami nie miałem takich problemów, w Wwa jest pełno chętnych dziewczyn, z którymi łączył mnie tylko sex. Nie wiem czy nadal mam to ukrywać, że wiem to, wykorzystać to, a zarazem ją a potem rzucić i niech sie goni? To naprawdę dla mnie jest ciężka sytuacja, bo dla niej zostawiłem za soba stare życie, chciałem oddać sie jej cały. Teraz jest z nią pogodzony, powoli zaczyna dochodzić do normy, ale nadal mam to w głowie! Co z nią jest nie tak ?!

Gość iuhgiuhwg
pewnie gdybys nie dowiedzial sie o tym jak ona postapila, to nie wmawialbys sobie, ze to milosc. zastanow sie czy to nie aby zwykla zazdrosc i meska duma cie boli

Gość tańczyciel
potańczyli sobie, poocierali się i to wszytko - z czego robisz halo?

Ja nie widzę problemu! przecież się z nim nie przespała ?? potańczyli sobie razem, może i fajnie się bawili, ale nie ma powodu, aby robić z tego aferę :D

porozmawiaj z nia o tym...niech powie ci prade...ale jesli ja tak naprawde kochasz to wybaczysz jej ten wybryk

Gość bababay
skoro ona tez czula do ciebie cos wyjatkowego itp. to czemu sie na dysce bawila z innym?????

a ja mam tak ze jak widzę jak jacyś inni faceci chcą tańczyć z moja to bierze mnie cholera. Boli i kłuje, ale z drugiej strony wiem że jak jestem z nią na parkiecie to żaden nie podejdzie bo dajemy tak czadu że można to nazwać niesamowitą gra wstępną.

Gość goska13
proponuje z nia o tym porozmawiac szczerosc przede wszytskim

Gość dzieciak jestes