Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerazona zyciem i ciaza

Tableti Yasmin mnie zawiodly, znalazlam wlosa lonowego w pochwie.

Polecane posty

Gość co za paranoja
koteczku nikt sie nie podszywa mnie sie na wyznania zebralo a swoja drogo chcesz skosztować murzyńskiej pały????

Gość pipooss
pipo sama spadaj ruchawico jedna

Gość piposs
a widzisz tu jeszcze jakąś przemądrzałą idiotkę ??? bo ja nie więc to do ciebie więc może weźmiesz do serca radę życzliwych ludzi i wprosisz się do angli by skosztować czarnej paly?

PO PIERWSZE TY PUSTA IDIOTKO NIE JESTEM ZADNA RUCHAWICA.A PO DRUGIE NIE MAM ZAMIARU SIE NIGDZIE PRZEPROWADZAC BO JAKAS ZDZIRA MA TAKI KAPRYS.PODSZYWASZ SIE POD KAZDEGO I ROBISZ SOBIE Z KAZDEGO POSMIEWISKO.JAK CI SIE NUDZI TO SPIERDALAJ STAD....

Gość piposs
nie musze sie pod nikog podszywac zeby wyrazic opinie na temat . nuuudna jestes stra bladzio

Gość seeeeex
kteczku podniecasz mnie chce ci zapakowac palke w sam srodeczek ok?

Gość no niźle
ale się uśmiałem głupich nie rodzą sami sie sieją - do wsztskich bab tutaj to kieruje

Gość ja tez sie usmialem
brak slow laski..a tak poza to jak ktos pracuje w Angli to nie jest nic zlego napewno lepiej finansowo niz w kraju nie kazda laska robi to z czarnym ale jest takich troche,ale nie wszystkie tak jak nie wszystkie chca miec dzieci i basta

Gość Przerazona zyciem i ciaza
Klocicie sie tutaj o jakies murzynskie paly. A mi na serio cos jest. Zrobilam dzisiaj 3 testy negatywne. A czuje sie zle , mam zgage, boli mnie strasznie brzuch, mam grzybice pochwy na dokladke powrocila do mnie a juz dlugo nie mialam. Moje piersi mnie przerazaja bo sutki mam bardzo napiete i calkiem inny ksztalt piersi. Jestem teraz na 15 tabletce yasminu , czy to mozliwe ze mam owulacje i stad te objawy. Ja nie wiem co sie dzieje, bardzo sie denerwuje, Jezeli jakims cudem jestem w ciazy to bylby to niesamowity pech. Nic nie moge jesc bo mnie mdli, jechalam dzisiaj autem i co chwila stawalam, zeby odpoczac nie moglam sie skupic na drodze, kompletny brak orientacji i zawroty glowy. Wrocilam wczesniej do domu i juz nigdzie nie wychodze bo prawie zemdlalam. A moze mam grype zoladkowa ?? Bo nigdy nie mialam. Tak sie pocieszam , ale juz wiem ze na pewno jestem w ciazy, czuje to wewnetrzznie a gdy patrze na moje piersi to jestem pewna.

Gość idiotena
Przerazona zyciem i ciaza: jeśli prawidłowo zażywasz tabletki anty pilnujesz nie zapominasz , nie masz po nich wymiotów i biegunek skuteczność 99%

Gość Melania1306
Ja radze psychiatre."śpimy razem, bo mamy tylko jedno łóżko"'.Jesteś modelką i nie stać Cię na drugie łóżko???????A po za tym jak wiem z doświadczenia to bycie modelką wiąże sie z ciągłą harówą, wyjazdami, więc kiedy Ci niby te dziecko zrobił????? Moim zdaniem połowa z tego co mówisz jest chorym kłamstwem.Powiedz po prostu, że ruchałaś się z tym facetem i wpadłaś, a nie że on się chyba starał Cie zapłodnić jak Ty spałaś.Przepraszam Cię, ale to wszystko jest takie żałosne.Bierzesz może jakieś leki???(wiesz o co chodzi)

Gość Melania1306
jestem wlasna mela

Gość wciąż myślę że to prowokacja
ale jeśli nie: dziewczyno, czy Ty jesteś zdrowa psychicznie? Nie wygląda na to. Zresztą, jeśli musisz zażywać takie końskie środki nasenne, że nawet nie czujesz, że Twój partner Cię GWAŁCI, to chyba masz jakieś problemy psychiczne. Cały ton Twoich wypowiedzi ociera się o granicę absurdu, stąd podejrzenia o prowokację. O czym Ty w ogóle piszesz? Twoim głównym problemem jest domniemana ciąża, która zepsuje Ci cenną figurę? A ja myślę, że głównym problemem jest GWAŁCĄCY Cię partner, z którym- rozumiem - dalej sypiasz i dalej jesteś w związku. Co to w ogóle za związek, w którym para śpi w jednym łóżku, nie prowadząc życia seksualnego. Jesteście obydwoje nienormalni. Polecam psychiatrę, a nie forum.

"Nie moge teraz miec dziecka mam dopiero 24 lata i pracuje swoim wygladem" - no to widać, że nie swoją inteligencją. A tak po prawdzie, to według mnie jest prowokacja i to niezbyt wysokich lotów. :(

Gość a moze to nerwica
objawy nerwicy tu widze a nie zadnej ciazy..jak masz takie objawy to juz by dawno test wyszedl pozytywny zalecam neurologa lub psychiatre i to na powaznie.