Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksoasjdorljdk

Moja sytuacja z chlopakiem wyglada tak...

Polecane posty

Gość maksoasjdorljdk

3 dni temu: zaczelam mowic chlopakowi że nie podoba mi sie to że jak ma cos lepszego ode mnie to zaraz wypomina mi ze mam gorsze -np komórka - stac mnie na lepszą ale nie chce, nie potrzebna mi ale przynajmniej kupiłam rok temu nowa, on kupił poł roku pozniej używaną -sieć, wciaz mowi ze lepszy Play - owszem moze ma racje ale ile mozna o tym gadac -nawet ze jego ojciec ma lepszy TV 32-calowy markowy, a ja 32 calowy niemarkowy no musi mi podkreslac gorsza markę.. -x-box choc mam lepszego wymienia mi wady mojego sprzetu ja mu nigdy nic nie porownywalam, zbiera to sie od jakiegos czasu wiec wybuchnełam i opiepryłam go ze nie chce o tym słyszec Wtedy on stwierdził"ze mam brzydka dupe i c*psko i go to tez nie interesuje, i zebym sobie radziła sama nawet mnie nie wkurzyło to ze mi wiecej nie pomoze bo mam to gdzie ale ze mnie obraził, mimo ze i tak nie uwaza powiedział cos co mnie zraniło. 2 dni temu: oczywiscie stwierdził że"usz jak Cie mam nie lubiec jak sie nie da Ty, takczy siak w koncu bym Cie polubial wiec lepiej wczesniej niz pozniej" ja powiedziałam mu że niebede brac tabletek antykoncepcyjnych, ze mnei to obraziło i bedzie post, zgodził sie oczywiscie wczoraj jak na złosc dostał kase i zaraz sobie kupił 3 piwa, cos co nienawidze, nawet nie z kumplem wypił tylko sam, samemu to grozi alkoholizmem :o i mi to powiedzial mimo e wiedzial e mnie to zdenerwuje dzis weszłam na komputer i co ?? ma opis "motto dnia: sranie do ryja i dopychanie kutasem" wkurza mnie to

Gość maksoasjdorljdk
miałam dzis do niego jechac cos wytlumaczyc, ale po tym opisie mi sie odechciało

Gość maksoasjdorljdk
serio czy to znaczy ze az tak zle ?

Gość maksoasjdorljdk
niestety jest typem zartownisia :( zerwałabym z nim ale czeka mnie sesja i boje sie przepłakanych dni a nie spedzonych na nauce chcialabym byc bardzo silna

jesli to nie prowokacja to powiem ci ze bardzo wspolczuje ze jestes jeszcze z nim ? co to za facet ! jak mozesz z nim byc ? wiesz ilu fajnych facetow jest na tej ziemii ! na Twoim miejscu nie bylabym w takim zwiazku! to jakis kawal chama!

Gość maksoasjdorljdk
co wg was jest w tym najgorsze ? :(

Gość maksoasjdorljdk
chce cos uslyszec od was, bo ja juz sie przyzwyczaiłam do jego zartów i niepowagi i nie wiem czy juz nie przekroczył granicy

Gość lalulka
wiesz co najgorsze w zwiazku jest to gdy facet nie ma szacunku do wlasnej kobiety a u ciebie własnie tak jest, przeprasam, ale uwazam ze wasz zwiazek powinien jak najszybciej się zakonczyc, poniewaz nie ma on przyszlosci, a powiedz mi co bedzie za 5 lat?? wyobrazasz sobie jak on bedzie cie traktowac jak juz teraz potrafi sie do ciebie tak odnosic?? na pewno bedziesz bardzo cierpiec po rozstaniu ale uwazasz ze teraz nie cierpisz zadręczajac sie nim i jego zachowaniem??, po twojej wypowiedzi widac ze masz dobrze poukladane w glowie wiec radze ci kopnij go w tylek i narazie, znajdz sobie kogos kto bedzie wiedzial co to szacunek do wlasnej kobiety.

Gość maksoasjdorljdk
heh :) zawsze chciałam miec faceta z poczuciem humoru wrec zpamietam (nie wazna reszta, najwazniejsze poczucie humoru) no to mam teraz heh

Gość ejbisi
Jezu ja bym zerwała z moim facetem chocby za ten opis "Sranie do ryja.." costam. Sorry ale to nie chodzi o żarty - on jest jakis chory psychicznie. Pewnie tez lubi dowcipy o kale, moczu itp.. ja bym sie brzydzila kims takim. A jak pisalas o tych komorkach, xboxach itp to myslalam ze macie z 13-14 lat a tu piszesz ze jestes przed sesją :o

Gość maksoasjdorljdk
no nieraz porusza taki temat ja mam 20 , on 26

Gość maksoasjdorljdk
on jest kochany naprawde, ale czasami.. gdy mu zwróce czy tam sie o cos posprzeczamy to go denerwuje ta cisza "po" kłótni dlatego z kazdym dniem coraz gorzej traktuje mnie w jakis sposob jak swojego kumpla widocznie dlatego mi mowi o wszystkim - to miłe ale wolalabym o niektorych nieslyszec