Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany koles

penis

Polecane posty

Gość zalamany koles

Mam problem, chodzi mianowicie o moj penis. ma okolo 15cm dlugosci i do 13cm obwodu i wydaje mi sie strasznie maly. mam 22 lata i nigdy nie uprawialem sexu z kobieta bo mam strasze kompleksy na jego punkcie. Lipa w tym ze poznalem sporo interesujacych i milych kobieta a jednak nie poszedlem z zadna do lozka bo sie balem kompromitacji. Chcialbym znalesc stala partnerke i byc z nia ale strach mi nie pozwala, a mam z nia zyc i nie uprawiac sexu to bzdura bo przeciez ona ma tez swoje potrzeby. Jak to jest u was, bo juz sobie nie radze z tym problemem. Myslalem o powiekszaniu ale to nie dziala. Jak tak dalej pojdzie to chyba zeswiruje. Teraz poznalem fajna dziewczyne, bardzo milo nam sie spedza czas i jest wspaniale, czuje ze ona brnie do tego zebysmi sie przespali, ale dla mnie nie ma opcji. Wiem ze miala juz kilku facetow wiec moze miec spore wymagania a ja nie mam doswiadczenia i nie wiem jak mi pojdzie a co gorsze, ze moj penis to nie gigant. szkoda mi jest ja stracic bo to wspaniala kobieta, ani jej zawiesc na plaszczyznie zycia seksualnego, a wydaje mi sie ze moze tak sie stac kiedy zdecydujemy sie na sex. POMOCY!!!

Alez ludziom musi sie nudzic, ze pisza takie bzdury :D Taka ladna pogoda, idzcie sie lepiej przewietrzyc bo dzis ty prowokacja prowokacje goni :D

Gość zalamany koles
Tak, to prowokacja, masz racje. Tylko nie sluchasz co mowie. Ja wogle nie pisze nic na takich serwisach. Myslisz ze mi sie nudzi i nie mam co gryzmolic. To jestes w bledzie. Postanowilem zapytac jak to wyglada u was bo ze mna kiepsko. raczej jestem w dolku psychicznym. Gdybym nie mial problemow to nie wszedlbym tutaj i nie pisal jakichs glupot dla zabicia czasu i dla PROWOKACJI. a co do pogady to ja mam pochmurne niebo wiec nie jest ladna.

15 cm to super normalny wymiar i szczerze nie wyobrazam sobie zeby dla normalnej dziewczyny byl za maly :O Myslalam, ze w wieku dwudziestu kilku lat wyrasta sie ze bzdurnych kompleksow :P Sorry, ze nie umiem potraktowac tego problemu powaznie :P

Gość bongo bongo bongo
też masz problemy koleś...Tam w Afryce głód szaleje, Hilary zrezygnowała z kandydowania, DonTuskone znowu obiecuje, w Sejmie komisyje- a Ty tu wyjeżdżasz z taką błahostką... Idź sie przewietrzyć. Pogoda czy nie- zajmij sie czymś konstruktywnym.

Gość zalamany koles
konstruktywnym dzisiaj jest to ze ide na spacer z ta dziewczyna a pozniej na piwko i mila pogawedke. To wszystko co wymieniles nie tyczy mnie bezposredio a moj penis zdecydowanie TAK. Czy w tym wieku sie wyrasta z komp[leksow, jak widac nie, siedza w glowie i denerwuja ludzi. Pytanie- w glowie urojone czy w rzeczywistosci prawdziwe. Czuje sie z tymi pietnastoma cm strasznie niepewnie, a w dodatku zadnego doswiadczenia i moze z tego bys spory klops. Moze nie potraficie mnie zrozumiec ale dla mnie jest to problem i w dodatku powazny. Co z tego ze sie przelaie i pojde z nia do lozka jak ze starchu nie stanie a ja bede sie tylko wkur.... i jeszcze bardziej stersowal.

Gość bongo bongo bongo
dziwny jesteś koleś- myślisz, że jakbyś mial 30cm pałe, to byłbyś mistrzem świata w dymaniu? Otóż nie. Poza tym- skąd masz wiedzieć jak będzie skoro jeszcze nie ruchałeś? Walnij dziewczynie porządną minete, to będzie bardziej zadowolona niż po sexie z wielkim wyciorem. Poza tym: nie masz sie co martwić bo i tak niczego nie zmienisz- fiut już nie urośnie więc trzeba przyjąć rzeczy takie jakie są i to zaakceptować. Bez tego to nie porucchasz nawet 5cm ptakiem. 15cm to ma statystycznia piczka, więc nie powinno by problemu żeby jej dogodzić. Nara

Gość dllldlldldldldl
tak, chłopie, masz problem. Poważny problem. Tyle ze w głowie. Masz zrąbaną psychę, tyle.

Najpierw zaakceptuj samego siebie , a zobaczysz ze problem o jakim piszesz jest błahy...a raczej bezsensowny. Jest ok. ;)

Gość Majowka Czerwcowa
15 cm to strazliwie malo! Kobiety marza o takich 23cm...

Gość olka88888888
Moj facet ma na oko z 11 cm i jest ok, daj spokoj 15 to sporo.

Gość no nareszcie zatrybiło
Masz dużego! Wystarczy? Głowa do góry;)

Gość no nareszcie zatrybiło
Do MAJÓWKA CZERWCOWA: to sama sobie wyhoduj takiego penisa albo jedź do Afryki. Tam mają olbrzymie.

Gość prado
ja mam jakies 19cm i czasem mysle ze to malo ;-) hahaha

Gość ja mam nie wele wiecej
bo mam 16,5... jest dobrze... kedy juz bedze goraco szepnj jej ze nigdy tego nie robiles wtedy ci pomoze... ja czasem tak robie jak ide do luzka z jakas laska:p wtedy lepsza zabawa jest jak troche sklamie to ty moze nie sklam... a 15 cm to sredni... jak u normalnego facetA wiec nie masz sie czego obawiac ze bedze za maly... waazne zeby zwinny:p

hehe, 15 to normalny rozmiar penisa... nawet mozesz jej powiedziec ze Twoj pierwszy raz, jesli jej zalezy poprowadzi Cie i pomoze :) im dluzej z tym zwleksz, tym gorzej....nawalcie sie i do dziela :)

hehe, 15 to normalny rozmiar penisa... nawet mozesz jej powiedziec ze Twoj pierwszy raz, jesli jej zalezy poprowadzi Cie i pomoze :) im dluzej z tym zwleksz, tym gorzej....nawalcie sie i do dziela :)