Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acthlon

JAK DOPASOWAC TABLETKI ???

Polecane posty

Gość acthlon

czy moze mi któras z Was powiedziec jak to jest z badaniami zeby przypasowac tabletki antykoncpecyjne? chcialabym takie zrobic bo nie chce utyć a podobno dobre dopasowanie to szansa wlasnie na pozostanie w swoich rozmiarach hehe aaa i jeszcze jedno po ilu zaczynaja one dzialac chodzi mi o to ze w sierpniu mam obóz czy gdybym zaczela je teraz stosowac to udalo by mi sie zmienic date okresu regulujac ja tabletkami ? czy to juz za pozno ?

tak, badanie pzwoli na bdb dobranie tabletek do Ciebie, udaj sie do ginekologa i powiedz o co chodzi, zazwyczaj jakos lekarze nie zlecaja tego badania, ale badz uparta :) motyw taki, ze zazwyczaj, aktualnie poprostu zapisauja pigulki z najmniejsza dawka hormonow. np logest czy novynette, aczkolwiek tak czys iak najlepsze sa owe badania, ja nie mialam ale pigulki biore juz 2lata z jena 3miesiaczna przerwa po ktorej zmienilam na inne, ale o takiej samej ilosci hormonow- najnizsze i nie mialam zadnych skutkow ubocznych w postaci tycia jesli teraz bys zaczela to poprostu aby nie miec okresu, bierzesz dwa opakowania pod rzad- tak sie robi

Gość acthlon
dzieki wielkie za odp :* :)) musze sie wybrac jak mi sie skonczy okres do ginekologa bo jak mam na obozie tak zwijac sie z bólu jak teraz to chyba wole zrezygnowac hehe :) to bedzie moja pierwsza wizyta (Bo dluuugo zwlekalam xD ) i sie dygam cholernie az ciarki mam wrrrr w zyciu bym nie poszla gdyby nie tak bolesne miesiaczki :(:(:(:(