Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blu blu

jak ubrac sie na wesele?

Polecane posty

Gość blu blu

Witam:) mam pytanie do dziewczyn: otóż w sobote wybieram sie na wesele do kuzynki, kupilam taka łososiową sukieneczke za kolano, jest bardzo skromna bez żadnych ozdób i obawiam sie wlasnie ze jest zbyt skromna. Widzialam wczoraj kobiety ktore wybieraly sie na wesele i były odstrzelone jak nie wiadomo co. Załamalam sie... boje sie ze bede wygladac zbyt skromnie i bede zle sie czula wsrod innych kobiet. Nie wiem czy mam szukac jakies innej sukienki. Naprawde na wesele trzeba sie wystroic jak na nie wiadomo jaki bal?

Myślę, ze najlepiej być ubranym skromnie, a jednocześnie z nutką elegancji, dodaj jakiś dodatek do sukni... Szkoda że nie masz linku by można zobaczyć sukienkę .

Gość blu blu
niestety nie mam.. kupilam juz sandalki na obcasie, potrzebna mi jeszcze jakas torebka i bolerko.. moze i macie racje ze skromnie nie jest tak zle, lepsze to niz sie przestroic..

Gość guta
i fajnie,że tak- te "odstrzelone" kobitki bedą sztywne i sztuczne,strój nie może paralizować,najgorzej jak sie o nim myśli.....i zachowuje jak manekin

Gość guta
możesz jakis gustowny szal (nawet z połyskiem)założyć-wieczorem jak znalazł

Gość kasablanka
podobno nie, bo bialy niby zarezerwowany jest dla panny młodej.. ale nie przesadzajmy..